sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
U mnie pogoda superrrrrr slonecznie dzis bardzo ide z mala do poloznej to dobrze ze jest fajna pogoda
musz edomek ogarnac i zupke ulepszyc z rosolu na pomidorowke
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj te zachcianki widocznie dzidzi smakowało skoro mamusie kopnełaWitam
W nocy o 2 piekłam ciasto bo zachciało mi się bloku czekoladowego.
Rano około 8 zjadłam kawaleka zaraz po zjedzeniu... Moja dzidzia pierwszy raz kopnęła mamusie
Nie wiem czy miało to oznaczać że dobre czy że za słodkie ale cieszą mnie te ruchy dzidzi
Pozdrawiam serdecznie i lece na małe zakupki![]()
Witam
Rano około 8 zjadłam kawaleka zaraz po zjedzeniu... Moja dzidzia pierwszy raz kopnęła mamusie
Nie wiem czy miało to oznaczać że dobre czy że za słodkie ale cieszą mnie te ruchy dzidzi
sylcia007 ja postanowiłam że będe miała Nadusie po tym jak dobre kilka lat temu poznałam 2-3letnią dziewczynkę o imieniu Nadia, była super, ładniutka, zabawna :-) i mówiła do swojej mamusi -Niunia chce lizaczka, -Niunia chce iść na dwór, -Niunia chce ... hehehe super to brzmiało
Mnie Nadia bardzo się podoba ale nie pasuje wcaaale do nazwiskawygląda idiotycznie wręcz
Witam!
Jestem 25 letnia mamusia i mam dwojka wspanialych dzieci :-)
Witam
Misia ja zawsze chchialam miec Nadinke)
Nadinka ma juz pierwszy zabek !!!