reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam ;)
W nocy o 2 piekłam ciasto bo zachciało mi się bloku czekoladowego.
Rano około 8 zjadłam kawalek :) a zaraz po zjedzeniu... Moja dzidzia pierwszy raz kopnęła mamusie :p
Nie wiem czy miało to oznaczać że dobre czy że za słodkie ale cieszą mnie te ruchy dzidzi :)
Pozdrawiam serdecznie i lece na małe zakupki ;)

Witam ;)
Rano około 8 zjadłam kawalek :) a zaraz po zjedzeniu... Moja dzidzia pierwszy raz kopnęła mamusie :p
Nie wiem czy miało to oznaczać że dobre czy że za słodkie ale cieszą mnie te ruchy dzidzi :)
Oj te zachcianki widocznie dzidzi smakowało skoro mamusie kopneła

sylcia007 ja postanowiłam że będe miała Nadusie po tym jak dobre kilka lat temu poznałam 2-3letnią dziewczynkę o imieniu Nadia, była super, ładniutka, zabawna :-) i mówiła do swojej mamusi -Niunia chce lizaczka, -Niunia chce iść na dwór, -Niunia chce ... hehehe super to brzmiało :-p

Witam ;)

Noo to niezle smakii masz kochana :)

sylcia007 ja postanowiłam że będe miała Nadusie po tym jak dobre kilka lat temu poznałam 2-3letnią dziewczynkę o imieniu Nadia, była super, ładniutka, zabawna :-) i mówiła do swojej mamusi -Niunia chce lizaczka, -Niunia chce iść na dwór, -Niunia chce ... hehehe super to brzmiało :-p

Ja tez kilka lat temu uslyszalam te imie od kolezanki od siostry dziecka :)) Ale ja Nadusia nigdy nie zdrabniam jakos :)) Zasze Nadia Nadinka Nadina :))

Mnie Nadia bardzo się podoba ale nie pasuje wcaaale do nazwiska :( wygląda idiotycznie wręcz

Niestety wlasnie to jest to nie zawsze pasuje imie do nazwiska Ale ja sadze ze u nas to brzmii ok :)) Nadina ma na razie moje nazwisko wiec jest Nadia Snopek :)) A pozniej bedzie Nadia Brudecka :)) Oboje z Damianem mamy zabiebiste nazwiska :p Hahahhahahaha :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam!
Jestem 25 letnia mamusia i mam dwojka wspanialych dzieci :-)

Witam kochanienka milo mi Cie poznac :))

Widze ze coraz wiecej nas jest kochane :)) !!! :tak::tak::tak:

Witam ;)

pierszy kopniaczke?
gratuluje:-)

reklama
Dobry wieczór.

Widze, że sporo nadrukowałyście. Postaram się zaraz przejrzeć kilka ostatnich stron.

Tak w ogóle to wczoraj miałam urodziny - stukło mi oczko :p

sylcia - Gratuluję pierwszego ząbka.

artystka - Mi to by się nie chciało piec ciasta o 2 w nocy nawet jak bym miałam mega ochotę :p

Ostatnia edycja:
Do góry