reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja używam właśnie ten fioletowy z daxa. Wiele ich wypróbowałam. Nie stać mnie na mustelle,która podobno jest najlepsza. Z tych tańszych własnie dax jest najlepszy-po nim przynajmniej widzę różnicę.Te z eveline-nie za bardzo mi pomogły.

reklama
truskawka - No tak,Marek z Brzyduli cały czas laski podrywa ale teraz ma pojawić się jakas silna blond konkurencja dla Uli. A ten chłopak co wspomniałas to ma być jakiś kolega uli którego poznała na wakacjach :p

Panistepelek To ładne rzeczy beda sie dziac w tej brzyduli:D juz nie moge sie doczekac odcinkow:p Ciekawe co to za lasencja zawładnie mareczkiem:p

lenka Bardzo mi zależało na tym kremie z daxa ale nie mogłam go znlejsc pytalam sie nawet w aptece o niego:/ Ale zobaczymy czy mi cos pomoze z tego eveline bo skzoda mi pieniedzy na niego nie bylo bo kosztowal tylko 11 zł ale i tak bym wolała z daxa bo duzo dziewczyn go chwaliło.

Ostatnia edycja:
panistepelek no to klaudia bedzie miala sie z kim bawic, a co do ksiazek coehlo to troche ich byl, "zwyciesca jest sam", "11 minut", "Weronika postanawia umrzec", "nad rzeka pierdy siadlam i plakalam" poza tym mam tez "życie" a i "Byc jak plynąca rzeka" tez czytalam no i mam dalsze plany tylko narazie malo kasy zeby na ksiazki wydawac:-p
Agus taki spokojny dzien tez by sie przydal mi chocaiz ja nienarzekam bo u mnie narazie spokojnie jest krzystam z resztek wakacji:-p

Miki zasypia to mam troche czasu na poleniuchowanie:-p a sie robi rozrabiaka nieziemski nadazyc sie nie da za nim:-)

Hej Dziewczynki! Dawno mnie nie było. Troszkę zalatana byłam. No i troszkę problemów się nazbierało.
Widzę, że o serialach i filmach rozmawiacie. Co do seriali, to "Pierwsza miłość", inne mnie nudzą, a szczególnie "Moda na sukces", a filmów jest już trochę więcej, poczynając od "Titanica", a kończąc na horrorach :)
Miłego dnia!

truskawka - Ano będzie się działo ale ja ogólnie to tylko sporadycznie "brzydulę oglądałam"

kolia - Jesli chodzi o ksiązki Coelho to ja czytałam narazie tylko "weronikię", "11 minut" i "alchemika". Musze koniecznie przejśc się do biblioteki, może coś będzie, bo szkoda mi kasy na zakup książek.

karolina - Witaj po krótkiej przerwie.

panistepelek oczywiscie "alchemika" tez czytalam chyba nie bylo lepszej ksiazki z tych ktore przeczytalam, ja to tak dziwnie czytam ze czasmi czytam duzo naraz a pozniej dluga przerwa bo nie lubie tak po 5 stron czytac i z terminami w bibotece mam problem:-p

KREM DOBRY NA ROZSTEPY TO VICHY tylko jego cena to 200 zl !! ;/ moja siostra go uzywala i maial takie grube roztepy ze naprawde fuj a etraz lupa szukac rozstepow mi z angli przesle kuzyna bo sa tansze chodz narazie nie mam anii jednego :)

reklama
Hej dziewczyny ! znowu miałam przerwę ale są wakacje ! a że Ninka już jest na tyle duża żeby pluskać się nad jeziorkiem i wszędzie ze mną jeździć to nie ma mnie w domu :-) a wieczorami ja korzystam z wakacji trochę sobie imprezując :-) ale już coraz chłodniej się robi i powoli zaczynami przechodzić w jesień :-(

Nadrabiać was nie będę bo nie mam wolnego tygodnia :-p:-p:-p ale teraz postaram się być na bieżąco :-)

Co do kremu przeciw rozstępom to ja używałam fissan i nie mam :) ale nie jestem pewna czy to dzięki kremowi :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry