Ja używam właśnie ten fioletowy z daxa. Wiele ich wypróbowałam. Nie stać mnie na mustelle,która podobno jest najlepsza. Z tych tańszych własnie dax jest najlepszy-po nim przynajmniej widzę różnicę.Te z eveline-nie za bardzo mi pomogły.
reklama
panistepelek
Fanka BB :)
truskawka - No tak,Marek z Brzyduli cały czas laski podrywa ale teraz ma pojawić się jakas silna blond konkurencja dla Uli. A ten chłopak co wspomniałas to ma być jakiś kolega uli którego poznała na wakacjach
truskawa10017
Panistepelek To ładne rzeczy beda sie dziac w tej brzyduli juz nie moge sie doczekac odcinkow Ciekawe co to za lasencja zawładnie mareczkiem
lenka Bardzo mi zależało na tym kremie z daxa ale nie mogłam go znlejsc pytalam sie nawet w aptece o niego:/ Ale zobaczymy czy mi cos pomoze z tego eveline bo skzoda mi pieniedzy na niego nie bylo bo kosztowal tylko 11 zł ale i tak bym wolała z daxa bo duzo dziewczyn go chwaliło.
lenka Bardzo mi zależało na tym kremie z daxa ale nie mogłam go znlejsc pytalam sie nawet w aptece o niego:/ Ale zobaczymy czy mi cos pomoze z tego eveline bo skzoda mi pieniedzy na niego nie bylo bo kosztowal tylko 11 zł ale i tak bym wolała z daxa bo duzo dziewczyn go chwaliło.
Ostatnia edycja:
panistepelek no to klaudia bedzie miala sie z kim bawic, a co do ksiazek coehlo to troche ich byl, "zwyciesca jest sam", "11 minut", "Weronika postanawia umrzec", "nad rzeka pierdy siadlam i plakalam" poza tym mam tez "życie" a i "Byc jak plynąca rzeka" tez czytalam no i mam dalsze plany tylko narazie malo kasy zeby na ksiazki wydawac
Agus taki spokojny dzien tez by sie przydal mi chocaiz ja nienarzekam bo u mnie narazie spokojnie jest krzystam z resztek wakacji
Miki zasypia to mam troche czasu na poleniuchowanie a sie robi rozrabiaka nieziemski nadazyc sie nie da za nim:-)
Agus taki spokojny dzien tez by sie przydal mi chocaiz ja nienarzekam bo u mnie narazie spokojnie jest krzystam z resztek wakacji
Miki zasypia to mam troche czasu na poleniuchowanie a sie robi rozrabiaka nieziemski nadazyc sie nie da za nim:-)
Karolina00
Moi dwaj mężczyżni...
Hej Dziewczynki! Dawno mnie nie było. Troszkę zalatana byłam. No i troszkę problemów się nazbierało.
Widzę, że o serialach i filmach rozmawiacie. Co do seriali, to "Pierwsza miłość", inne mnie nudzą, a szczególnie "Moda na sukces", a filmów jest już trochę więcej, poczynając od "Titanica", a kończąc na horrorach
Miłego dnia!
Widzę, że o serialach i filmach rozmawiacie. Co do seriali, to "Pierwsza miłość", inne mnie nudzą, a szczególnie "Moda na sukces", a filmów jest już trochę więcej, poczynając od "Titanica", a kończąc na horrorach
Miłego dnia!
panistepelek
truskawka - Ano będzie się działo ale ja ogólnie to tylko sporadycznie "brzydulę oglądałam"
kolia - Jesli chodzi o ksiązki Coelho to ja czytałam narazie tylko "weronikię", "11 minut" i "alchemika". Musze koniecznie przejśc się do biblioteki, może coś będzie, bo szkoda mi kasy na zakup książek.
karolina - Witaj po krótkiej przerwie.
kolia - Jesli chodzi o ksiązki Coelho to ja czytałam narazie tylko "weronikię", "11 minut" i "alchemika". Musze koniecznie przejśc się do biblioteki, może coś będzie, bo szkoda mi kasy na zakup książek.
karolina - Witaj po krótkiej przerwie.
panistepelek oczywiscie "alchemika" tez czytalam chyba nie bylo lepszej ksiazki z tych ktore przeczytalam, ja to tak dziwnie czytam ze czasmi czytam duzo naraz a pozniej dluga przerwa bo nie lubie tak po 5 stron czytac i z terminami w bibotece mam problem
KREM DOBRY NA ROZSTEPY TO VICHY tylko jego cena to 200 zl !! ;/ moja siostra go uzywala i maial takie grube roztepy ze naprawde fuj a etraz lupa szukac rozstepow mi z angli przesle kuzyna bo sa tansze chodz narazie nie mam anii jednego
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Hej dziewczyny ! znowu miałam przerwę ale są wakacje ! a że Ninka już jest na tyle duża żeby pluskać się nad jeziorkiem i wszędzie ze mną jeździć to nie ma mnie w domu :-) a wieczorami ja korzystam z wakacji trochę sobie imprezując :-) ale już coraz chłodniej się robi i powoli zaczynami przechodzić w jesień :-(
Nadrabiać was nie będę bo nie mam wolnego tygodnia ale teraz postaram się być na bieżąco :-)
Co do kremu przeciw rozstępom to ja używałam fissan i nie mam ale nie jestem pewna czy to dzięki kremowi
Nadrabiać was nie będę bo nie mam wolnego tygodnia ale teraz postaram się być na bieżąco :-)
Co do kremu przeciw rozstępom to ja używałam fissan i nie mam ale nie jestem pewna czy to dzięki kremowi
Ostatnio edytowane przez moderatora: