andzioszka
Zaangażowana w BB
Leleczki...zadam wam może ciut niedyskretne pytanie... ale mam nadzieje, że mi to wybaczycie ;-) po jakim czasie od odstawienia maluchów od cycochów pojawił wam się okres?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ashera dziwne bo ja zapisalam sie do szkoly dla doroslych majac jeszcze 17 lat tylko rodzice napisali oswidczenie i duzo osob tam tak robi dla nich licza sie pieniadze andzioszka a nie ...Ashera przedzwon i zapytaj wiem ze Intercom przyjal by cie chyba ze moj pan prezes jest taki fajny eheh dziadek ma chyba 80 lat a ubiera sie jak alfons w biale garniacze i rozwoe albo fioletowe koszule do tego kapelusz z rondem i laska biala łaahahahha wiecie jak to wyglada haahh ale zaraisty facio
Kochana co do szkoły zaocznej możesz mieć spory problem.
Szkoły zaoczne to zazwyczaj szkoły dla dorosłych. Takie placówki niechętnie przyjmują osoby, które nie mają ukończone lat 18. Tłumaczą się, że mają problem co wpisać w papierach itd, itp. Wiem coś o tym
Ale jak najmocniej trzymam kciuki, aby Ci się to jednak udało.;-)
ja karmiłam Wikunie 10 miesięcy, a @ dostałam jak mała miały rok i trochę. na forum nie ma niedyskretnych pytań, pytaj o co chceszLeleczki...zadam wam może ciut niedyskretne pytanie... ale mam nadzieje, że mi to wybaczycie ;-) po jakim czasie od odstawienia maluchów od cycochów pojawił wam się okres?