reklama
panistepelek
Fanka BB :)
paula - Dobrze, że mimo wszystko chcesz skończyć szkołe i podejśc do matury. teraz póki jestes w ciąży skup się na nauce tak, żebys potem przed samymi egzaminami gdy dzidzia będzie już na świecie nie miała tyle nauki.
Jak sie nie uda, mówi się trudno, spróbujesz w przyszłym roku.
Pisałam Ci już chyba, że ja tez kończyłam szkołe i zdawałam maturę będąc w ciązy a gdy córcia już sie urodziła zdawałam jeszcze egzamin na technika.
truskawka - Co z Twoja noge jest nie tak, bo jak zawsze jestem nie w temacie??
Amelle - Też często oglądam "przyjacioł" bo akurat w tym czasie uspypiam córcię
Jak sie nie uda, mówi się trudno, spróbujesz w przyszłym roku.
Pisałam Ci już chyba, że ja tez kończyłam szkołe i zdawałam maturę będąc w ciązy a gdy córcia już sie urodziła zdawałam jeszcze egzamin na technika.
truskawka - Co z Twoja noge jest nie tak, bo jak zawsze jestem nie w temacie??
Amelle - Też często oglądam "przyjacioł" bo akurat w tym czasie uspypiam córcię
megi_emi18
Zaciekawiona BB
czesc mamuskino dzisiaj to juz mam inny humorekfakt ciezko bylo w pracy ale szybciej nas puscili bo jutro to swietotaka pizze dzisiaj zjadlysmy z kolezanka z pracy ze myslalam ze pekne hehe;p ale chodzila za mna juz od paru dni wiec musialam sie najesc;p strzelilam sobie drzemke po pracy i pomyslalam teraz ze zajrze co tu sie dzieje u was
oj u nas tez w szkole dziewczyny chodzily z brzuszkami juz w pierwszej klasie liceum,potem w drugiej i trzeciej ale nie spotkalam sie z zadnymi uwagami ze strony nauczycieli bo byly pod tzw ochrona nauczycielska!a inni uczniowie ze szkoly pogadali, pogadali i przyzwyczaili sie do tegotakze wszystko bedzie oki!napewno na wejsciu bedzie JEJKU ONA JEST W CIAZY!!!za to wszystkie zdaly mature!ale nie zwracaj na to uwagi tylko mysl o dzidzi i maturze bo to jest niepowiem STRES!dla mnie najgorsze byly ustne;/ale szybko poszlo!a pozniej w czerwcu wyjechalam do mamy do wloch!mialam jechac na 2 tyg na wakacje a bylam 3miesiace hehe;p takze wyniki odebralam dopiero w polowie wrzesnia;p i nie bylo juz miejsc na studia gdzie chcialam isc takze byl rok przerwypojde dopiero jak dzidzia troszke podrosniemoim zdaniem nigdy nie jest za pozno na naukeciumki;****
oj u nas tez w szkole dziewczyny chodzily z brzuszkami juz w pierwszej klasie liceum,potem w drugiej i trzeciej ale nie spotkalam sie z zadnymi uwagami ze strony nauczycieli bo byly pod tzw ochrona nauczycielska!a inni uczniowie ze szkoly pogadali, pogadali i przyzwyczaili sie do tegotakze wszystko bedzie oki!napewno na wejsciu bedzie JEJKU ONA JEST W CIAZY!!!za to wszystkie zdaly mature!ale nie zwracaj na to uwagi tylko mysl o dzidzi i maturze bo to jest niepowiem STRES!dla mnie najgorsze byly ustne;/ale szybko poszlo!a pozniej w czerwcu wyjechalam do mamy do wloch!mialam jechac na 2 tyg na wakacje a bylam 3miesiace hehe;p takze wyniki odebralam dopiero w polowie wrzesnia;p i nie bylo juz miejsc na studia gdzie chcialam isc takze byl rok przerwypojde dopiero jak dzidzia troszke podrosniemoim zdaniem nigdy nie jest za pozno na naukeciumki;****
megi_emi18
Zaciekawiona BB
monika jeszcze starsze od ciebie sa w ciazy i maja pozniej dziecinie przejmuj sie!na twarzy nie masz wypisane ze masz 29latjestes tak samo mloda jak my hehe
panistepelek
Fanka BB :)
paula - Duzo tych zajęc ale napewno sobie poradzisz
Jesli masz takich nauczycieli jak ja miałam w szkole to jeszcze Ci sami pomogą
A u nas ledwo co przebiły się 2 górne jedyneczki a już ujawnia się górna 3... troche tak jakos niepokolei ale dwójeczki też napuchnięte z obu stron.
Jesli masz takich nauczycieli jak ja miałam w szkole to jeszcze Ci sami pomogą
A u nas ledwo co przebiły się 2 górne jedyneczki a już ujawnia się górna 3... troche tak jakos niepokolei ale dwójeczki też napuchnięte z obu stron.
reklama
andzioszka
Zaangażowana w BB
co do kryzysów.. własnie przechodzę jeden. Przerost treści nad formą. Brak ludzi i niedospanie... dają mi się we znaki. zwłaszcza, ze mała ma problemy z uszami i potrafi (tak jak dzis) płakać cały dzień...mimo dwóch czopków uspokajających. Ale cóż. Damy rade ;-)