Truskawa, ale żadna z nas wcale nie chce Cię obrazić czy wyzywać od najgorszych bo wszystkie mamy w swoim życiu ciężkie i trudne chwile. Tylko trzeba umieć do wszystkiego podejść z dystansem. Posłuchaj jeśli będziesz miała ochotę to tak jak już koleżanka AnOoLa napisała możesz prywatnie napisać i może uda się Tobie pomóc.Wiesz co patitka to jak zesmy sie kochali to było z miesiac temu i to na szybko... ale w kazdym badz razie nie jestem w ciazy i to sie liczy nie? Dobra mozemy juz nie rozmawiac o tym co bylo bo az mam ochote znow sie klocic >:[ Wiecie ja sie nigdy nie skarżyłam nikomu ze mialam takie i takie dziecinstwo zawsze próbowałam o tym nie myslec ale jak wy tak sie mnie czepiacie to moze bym wkoncu opowiedziala co ja przezylam w zyciu hmm? Moze mnie zrozumiecie? Ale boje sie ze znow zostane wyzwana od najgorszych itp A wtedy mi nie bedzie do śmiechu...
Słyszała któras z was o projekcie CHEOPSA??????
reklama
dziewczyny nie klocie sie juz ja dzis jestem zadowolona bo dostalismy w prezencie zestaw 5 w 1 w tym steryliztor parowy podgrzewacz woki toki smoczek mierzacy temperature i torba trzymajaca cieplo jestem zadowolona i gwarancja na rok juz mamy wszystko tylko musze dokupic 2 butelki 8 pieluszek tetrowych i jeszcze 1 ciaplejsza czapusie i spiworek do wozka aaa wozek w wrzesniu zeby gwarancja nie mijala wiecie co nie ma tak zle nam tazky jakies preznty robi i mamay wszystko nowe a tak sie balam ze nie damy sobie rady hehe
Cornellka Ja zanim zaczęłam uprawiać sex przez 4 lata uprawiałam petting i jakoś do głowy mi nie przyszło, żeby zrobić krok dalej. Dla niektórych to od pieszczot do sexu jest już bardzo blisko, ale dla mnie nie. Wiedziałam, że to taka moja granica i zresztą bardzo wyraźna granica. Niestety, mimo tego, że miałam pewne zasady, to z ojcem Kubulka poszło szybko Teraz gdy na niego patrzę, to nie wiem czemu tak się stało i co w nim widziałam. Jako ojcu nie mogę mu nic zarzucić, ale wie, że do mnie dostępu już nie ma. Także nadal uważam, że u nas wszystko się za szybko potoczyło i ciekawi mnie jak tam sprawa wygląda u założycielki tematu
Pauluś89
Grudzień 2009
Hej dziewczyny no naprawdę jeden dzień i tak sporo do nadrabiania. Ja dziś cały dzień czekałam na Artura aż wróci z pracy i teraz jest więc wpadam tylko na moment.
Karolina00 w sumie u mnie też nie wpadka))) w końcu dzidzia to szczęście")
Karolina00 w sumie u mnie też nie wpadka))) w końcu dzidzia to szczęście")
kamusia185
czerwcowa mamusia :)
witam mam do Was pytanie ... kiedy powinno sie dostać okres po porodzie.... jestem już prawie 6 tygodni po a okresu nie mam...dodam ze nie karmie piersią... jak możecie dajcie znać z góry dziekuje i pozdrawiam
moja siostra tez nie karmila piersia i dostala po 2 i pol miesiaca roznie to bywa kazdy organizm jest inny ...sliczna coreczka tez czekam na taka mala pszczolke
a czermu nie karmisz piersia??
i dziewczyny pwoiedzcie mi bo ja mam juz skurczy broxtona....ale dzis mnie tak dzidzia uuciska na jajnik ze wstac nie umie moge wziasc nospe??
a czermu nie karmisz piersia??
i dziewczyny pwoiedzcie mi bo ja mam juz skurczy broxtona....ale dzis mnie tak dzidzia uuciska na jajnik ze wstac nie umie moge wziasc nospe??
KAMUSIA Spokojnie. W końcu doczekasz się okresu. U niektórych mam to nawet po pół roku wraca miesiączka. Na to nie ma reguły.
NIUNIA Nie wiem co mam Ci na to poradzic. Może te jedną nospe weź.
A my dzisiaj jedziemy w odwiedziny do mojej mamy. :-)
NIUNIA Nie wiem co mam Ci na to poradzic. Może te jedną nospe weź.
A my dzisiaj jedziemy w odwiedziny do mojej mamy. :-)
kamusia185
czerwcowa mamusia :)
niunia... nie karmie piersią bo zanikły mi brodawki i niestety nic nie dało się zrobić...
Kamusiu, u nas na wątku czerwcowym, niektóre dziewczyny już dostały, te, co nie karmią piersią. Ale to zależy od kobiety, która kiedy dostanie, a po urodzeniu ulki dostałam gdzieś koło 2 mcy po porodzie...
PS nie próbowałaś nakładek? pomogłyby Ci w wyrobieniu się brodawek...
Ale Nadusia jest śliczna
PS nie próbowałaś nakładek? pomogłyby Ci w wyrobieniu się brodawek...
Ale Nadusia jest śliczna
reklama
truskawa10017
Fanka BB :)
kamusia185 ja tez niemam miesiączki a jestem juz prawie 3 miesiace po porodzie i również nie karmie piersią. Robiłam test ale nie jestem w ciązy. Jeszcze nie masz sie co martwic Ale jak kochałas sie w tym czasie to lepiej zrób test do pewnosci:*