reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hehe,źle zrozumialas kochana.. napisalam "PO ZDANYM WOSIE" czyli z dodatkowych przedmiotow zamierzam zdawać WOS i tylko WOS ;-) bo w mojej klasie niektórzy jeszcze dobierają sobie np. biologię i historię. Ale ja chyba bym nie dała rady. W końcu i tak mam obowiązkowy polski,matme i angielski ;-)

reklama
aaaaa hehe no wlasnie jakos tak sie zamotalam, bo tu piszesz o wosie tu ze dorobisz maturke :p ja tez z wosu zdawalam :D polski i geografia pisemnie, polski, wos, ang ustnie :)

witam mamuśki :):) dawno mnie tu nie było ale to ze względu na brak internetu....teraz postaram sie nadrobić zaległy czas o ile córeczka da mi poserfować z Wami :):) Nadia ma już 5 tygodni :) jak narazie jest spokojna... wiec nie narzekam...ma tylko małe problemy z zaparciami :(:( biedne maleństwo a tak sie meczy :(:( jutro sie odezwe...życze udanego wieczorku.... Pozdrawiam!

tak sobie przeczytalam caly watek i podziwiam Cie Bezsenna madra babka z Ciebie rowniez uwazam ze po 3miesiacach to za wczesnie i ze 17latkom jest sex nie potrzebny ale jesli ktos potrafi wyciagnac wnioski tak jak Ty to zmienia postac rzeczy bo zalozycielka tematu chyba nie zdaje sobie sprawy z tego wszystkiego ale oby jej sie ulozylo w koncu kto to wie moze to milosc od pierwszego wejrzenia i na zawsze bo i takie sie zdarzaja
ja mialam 18lat bylismy ze soba cos kolo roku ponad rok czy cos w tym stylu i teraz uwarzam ze moglismy jeszcze poczekac on to po pol roku chcial ale ja powiedzialam ze nie i koniec kropka i wiecej o tym nie wspomnial:)

Dobra dziewczyny nie kłoćmy sie bo to niema sensu... Przepraszam ze was uraziłam czy coś. Ale zrozumcie ze jestem taka denerwowa ze byle co mnie zdenerwuje... Ohhhhh tak sie szybko złoszcze że to nie jest do pojecia. Moze mam jaka s nerwice czy coś. Moja matka ma i bierze na to silne leki... Bardzo chciałabym iść do lekarza ale niemam na to czasu!!! Cigle przy dziecku a niemam go z kim zostawic. Mój do 5 w pracy, matka za daleko a przyjechac tez nie przyjedzie chodź teraz ma wolne. NIE, TAK JUZ NIE MOŻE BYC postaram sie od jutra zmienic bez zadnych leków. Przepraszam naprawde ale KingaMz nie musiałas mówic o tej teściowej mojej nie doszłej wiesz? Taka wredna az nie musisz być... Powinnas przeprosic za to... Takich rzeczy sie nie mówi. Bo dla mnie spuscic sie to nie przeklensto bo nawet jak koncze koncze stosunek z moim partnerem to on zawsze pyta kaj mom sie spuścic - niewiem czy zrozumialyscie bo to po śląsku:p wiec dla mnie to nic dziwnego. Ale dobra nie komentujmy tego:) Jeszcze raz przepraszam...

AguśZakochana łądne zdjęcia:* młodziutka jestes widze ile masz lat:) gdzie sie przeprowadzasz??

Ojjj Truskawa żałosna jesteś dziewczyneczko...naprawdę co do przeklinania "hooooy" to moje określenie,tylko nie używam go często,a w momentach,w których rozwydrzone panienki,które myślą,że są Bóg wie kim i piszą takie farmazony,że w głowie się nie mieści...czyli DO CIEBIE...Uważasz,że wulgaryzmem nie było to,że Twój chłopak :"się spuścił" w Tobie...hmmm...a może zlał???hahaha:-D:-D:-D! Nie znasz innych określeń np dokończył we mnie? Dziewucho piszesz jak taka prostaczka,rzucasz się na wszystkich,najpierw siejesz ferment i co tylko,a potem pretensje...Heh i radziłabym się odczepić od KingiMZ bo to spoko laseczka,która jest świetną matką,a Ty? JAk Twój synek skończy 15 lat i mówiąc Twoim słownictwem,a raczej Twoim brakiem poziomu i kultury "będzie se chciał zaruchać to dasz mu klucze od chaty i pójdziesz na długie zakupy",a potem zostaniesz babcią, która nie będzie akceptowała swojej synowej bo stwierdzi,że teścióweczka była dla mnie zła to i ja taka będę... Masz zero kultury w sobie,za grosz jakiegokolwiek wstydu i co tylko,bo mi było by wstyd napisać na wątku ogólno dostępnym,że mój mąż jak mu się podoba to kończy we mnie,i kładzie się obok....Jak będziesz gotowa na podjęcie pracy,jak odchowasz dziecko to zatrudnij się na bazarze,jako handlara,bo tam będziesz przebywała między ludźmi swojego pokroju. Aha i żeby nie było,że napiszesz mi,że jestem źle wychowana,bez klasy itd,itp...to wiedz,pracuję jako kontroler biletów (TAK JESTEM KANAREM:-p),i mam statut urzędnika państwowego,a z tego co wiem ludzi bez jakiejkolwiek kultury osobistej nie zatrudniają:blink:...i przemyśl sobie to co Ci napisałąm,bo przy każdorazowym incydencie z Twą osobą będę jechać po bandzie...

firanka tak powiem ci dokłądnie tak jak napisałas bo nie jestem zadna dziewucha. Wiecej w zyciu przezylam niz ty wiesz?! Nie masz sie czym chwalic ze jestes konduktorem wiesz? Bo to nie wcale jakas super ekstra robota... Jakbys mi powiedziała ze jestes adwokatem to szacuneczek a tak to wiesz... Jestes tylko człowiekiem i nie masz czegos nadzwyczajnego ze mozesz dogadywac i co tylko sie wywyzszac. I nie czepiaj sie mnie bo mialam takie straszne dziecinstwo i jakbys byla na moim miejscu to bys dawno sie zabiła. I lepiej nie chciej wiedziac co ja w zyciu przezyłam i nie gadaj mi ze twoje problemy jak np. rozstania z swoim mężczyzna, praca bo musisz zarabiac cy cos bo ja jak byłam mała to przez 3 miesiace wody ani pradu w domu nie mialam wiesz?! I przezylam takie rzeczy ze...ahhhh nie chce o tym mowic. I prosze nie drecz mnie ok? I tak jak wyzej napisalam przepraszam i nie chce o tympisac.

firanka tak powiem ci dokłądnie tak jak napisałas bo nie jestem zadna dziewucha. Wiecej w zyciu przezylam niz ty wiesz?! Nie masz sie czym chwalic ze jestes konduktorem wiesz? Bo to nie wcale jakas super ekstra robota... Jakbys mi powiedziała ze jestes adwokatem to szacuneczek a tak to wiesz... Jestes tylko człowiekiem i nie masz czegos nadzwyczajnego ze mozesz dogadywac i co tylko sie wywyzszac. I nie czepiaj sie mnie bo mialam takie straszne dziecinstwo i jakbys byla na moim miejscu to bys dawno sie zabiła. I lepiej nie chciej wiedziac co ja w zyciu przezyłam i nie gadaj mi ze twoje problemy jak np. rozstania z swoim mężczyzna, praca bo musisz zarabiac cy cos bo ja jak byłam mała to przez 3 miesiace wody ani pradu w domu nie mialam wiesz?! I przezylam takie rzeczy ze...ahhhh nie chce o tym mowic. I prosze nie drecz mnie ok? I tak jak wyzej napisalam przepraszam i nie chce o tympisac.
oj truskaweczko droga, nie wykręcaj sie złym dzieciństwem bo wiesz mi że miałam tysiąc razy gorzej, ale to nie miejsce , żeby się licytować.
i przestańcie się kłócić w końcu..i 'jechać' po sobie..
i na przyszłość truskawa gdy będziesz chciała mówić o swoich problemach łóżkowych to używaj bardziej wyszukanego słownictwa..bo jak ja zacytowałam mojemu te Twoje słowa to miał minę choćbyś z kosmosu przyfrunęła :-D:-D
dla porównania ja Ci powiem, że my z moim też czasem nie używaliśmy prezerwatywy.. a teraz też rzadko kończymy normalnie - choć można , ale ja mam późnie jproblemy .. boli mnie brzuch itd.. i JESZCZE NIIGDY mój się nie zapytał 'kaj mom się spuścic?' - a też mieszkam na śląsku i czasem sobie tak 'godom' , po prostu słyszę od niego tekst 'kochanie czy mogę skończyć ...' tu i tu ;p i jak sama napisałaś spuszcza się wodę w toalecie.. więc spójrz na to jakie porównanie dałas?
seks a toaleta. ;)
ale never mind . ;)
trzeba żyć w zgodzie ;)

Witam. Ech. Dzisiaj mam zły humor. Jutro niedziela, a nas czeka robota. :-(
co do zajścia w ciążę to ją miałam 17 lat, a 18 jak rodziłam, moja mama miała 20 lat, babcia tak samo.
MARIOLA Dasz radę. Tak jak już którąś tu pisała skoro nam się udało to Tobie też się uda. Niedługo będziesz wyczekiwać z niecierpliwością kopniaków :-) a moja mama? Nie przyjęła mojej ciąży zbyt entuzjastycznie. Dopiero jak znalazłam się w szpitalu przekonała się do niej. A teraz Justynka jest jej oczkiem w głowie.

reklama
Witam mamuski - leeee skasowalam sobie takiego pieknego posta :angry::baffled:
u Nas nocka calkiem udana tylko Ala obudzila sie o polnocy z placzem i spac nie mogla :sorry2:

Paulus otoz to edytuj posty ;-) no i witam na watku MM :tak:

Truskawka wez sie zdecyduj klocisz sie czy piszez normalnie ? :confused: jak ktoz Cie prowokuje to nie zwracaj uwagi a nie jak Ty to twierdzisz ,,jestes nerwowa i nie pozwolisz sobie dmuchac w kasze .. :sorry2::no:
i blagam nie pisz .. I nie czepiaj sie mnie bo mialam takie straszne dziecinstwo i jakbys byla na moim miejscu to bys dawno sie zabiła. ,, - oczekujesz od dziewczyn na MM litosci i wspolczucia ?
Przepraszam ze wracam do tego ale nikt po miesiacu pisania na forum nie wypala z tekstem ze.. bedac nastolatka cielam sie .. :sorry2:

Wiecej potem napisze bo Ala mnie wzywa ;-)

Do góry