Ojjj Truskawa żałosna jesteś dziewczyneczko...naprawdę co do przeklinania "hooooy" to moje określenie,tylko nie używam go często,a w momentach,w których rozwydrzone panienki,które myślą,że są Bóg wie kim i piszą takie farmazony,że w głowie się nie mieści...czyli DO CIEBIE...Uważasz,że wulgaryzmem nie było to,że Twój chłopak :"się spuścił" w Tobie...hmmm...a może zlał???hahaha
! Nie znasz innych określeń np dokończył we mnie? Dziewucho piszesz jak taka prostaczka,rzucasz się na wszystkich,najpierw siejesz ferment i co tylko,a potem pretensje...Heh i radziłabym się odczepić od
KingiMZ bo to spoko laseczka,która jest świetną matką,a Ty? JAk Twój synek skończy 15 lat i mówiąc Twoim słownictwem,a raczej Twoim brakiem poziomu i kultury "będzie se chciał zaruchać to dasz mu klucze od chaty i pójdziesz na długie zakupy",a potem zostaniesz babcią, która nie będzie akceptowała swojej synowej bo stwierdzi,że teścióweczka była dla mnie zła to i ja taka będę... Masz zero kultury w sobie,za grosz jakiegokolwiek wstydu i co tylko,bo mi było by wstyd napisać na wątku ogólno dostępnym,że mój mąż jak mu się podoba to kończy we mnie,i kładzie się obok....Jak będziesz gotowa na podjęcie pracy,jak odchowasz dziecko to zatrudnij się na bazarze,jako handlara,bo tam będziesz przebywała między ludźmi swojego pokroju. Aha i żeby nie było,że napiszesz mi,że jestem źle wychowana,bez klasy itd,itp...to wiedz,pracuję jako kontroler biletów (TAK JESTEM KANAREM
),i mam statut urzędnika państwowego,a z tego co wiem ludzi bez jakiejkolwiek kultury osobistej nie zatrudniają
...i przemyśl sobie to co Ci napisałąm,bo przy każdorazowym incydencie z Twą osobą będę jechać po bandzie...