reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam. Za mną super noc. :-) wczoraj z mężusiem wypilismy po mocnym dębowym jak dzieci zasneły i potem fajnie nam się gadało. Aż ciężko uwierzyć jakie farmazony leciały. :-)
AGUS Ja przecież nie kazałam kończyć tematu tylko prosiłam. To jest forum tak jak pisałaś i też napisałam co o tym myślę i koniec. Twoje posty czytałam i mimo że innych słów używałas wychodziło z nich to samo, przynajmniej dla mnie.
TRUSKAWKA Ją to już nic o Tobie pisać nie będę bo już wcześniej napisałam. Powiem tylko tyle, że musisz ustalić że swoim kilka spraw odnośnie spraw łóżkowych. Tak być nie może.
UMI Super wyglądałas. Kacperek z reszta też. :-)

reklama
firanka No nie wiem czy to do końca tak jest..Ja zawsze zwracałam uwage na kobiety w ciąży czy oglądalam wózki przejeżdżające obok... I wydaje mi się że teraz jest tego dużo więcej :-):-) Zresztą nawet moi znajomi czy rodzina mówią że mamy w mieście duzo dzieciaczków... Ale oni już nie są w ciąży :tak: Wcale nie jesteś stara dupa.... No coś Ty...Młodość jak się patrzy...A tak wogóle to wszystkiego najlepszego ;)
mazia Nie jesteś sama..Mi też dają mniej lat niż mam....;-)
EWI44 No to wyobrażam sobie jak się po tym dębowym musieliście bawić haha Farmazony..coś o Tym wiem:rofl2:
truskawka POgadajcie ze sobą wprost.... Co i jak... Rozmowa jest dużo lepsza niż domysły ;)

Dawno mnie nie było. U mnie okej, moj Synek robi postepy, jest taki slodki, teraz jest na etapie ogladania sobie raczek, i chwytania przedmiotów. :-) Dzis mam szczepienie, i wybieram jedno wklucie 3w1. ;-) Nie chce patrzec jak moj Skarb placze, wole wydac na niego sianko. ;-) W koncu macierzynskie jest tak jakby na niego. ;-)
Teraz poczytam co u Was.;-)

Co do becikowego, to podobno sa rozmowy na temat jego usuniecia. Kuzynka w ciazy mi mowila. że jakis palant polityczny stwierdzil ze za duzo kasy na to idzie, a za te pieniadze mozna by bylo cos dobrego dla naszego kraj zrobic. :baffled:

firanka - Dokladnie tak jest, ja nie zauwazalam kobiet w ciazy, a jak sama bylam i mam teraz Alanka, to wszedzie widze kobiety z brzuszkami. :tak: I wogole mam manie wozków po porodzie, ciagle patrze na wozki na spacerkach. ;-)

Umi2 - Ślicznie wygladasz w tej fryzurce, sama chcialam isc do fryzjera ale kurde teraz to zal mi siana... :sorry: Bo jak pisalam wybralam platna szczepionke (Choc nie wiedomo czy bedzie mogl ja miec, po za pierwszym razem mial 3 klucia.) ;-)

KinkaMZ - Ja wlasnie zyje 10km. od Poznania, Swarzedz to nie duze miasteczko, ale ciagle tu przybywa mieszkanców, wszyscy przenosza sie na obrzeza wlasnie. I tu chce mieszkac, nie wyobrazam sobie zycia w tak wielkim miescie. :no:

Witam Mamuski ;-) ja dopiero teraz przeczytalam wszystko :sorry: produkujecie strony az milo patrzec ale glowa peka od czytania :-D
Bylam dzis z rodzicami w rzeszowie na zakupach - dostalam od mamy serwis kawowy na imieniny i dokupilam sobie serwis obiadowy na 6 osob :tak: powoli trzeba szykowac sie do wyprowadzki :-)
Ala spi wiec chwile ciszy mam no i dzis rano moja ciotka z wujkiem pojechali do Bydgoszczy :happy:

Karolina :-D:-D:-D popieram Cie w 100 % to co napisalas , ale ja sie wypowiadac nie bede bo znowu Truskawka stwierdzi ze sie jej czepiam :sorry::confused2::rofl2:

Panistepelek ja bym chciala sie pozbyc sukienki bo juz mam Jej dosc i wcale by mi szkoda nie bylo - mam film i zdjecia z wesela a to wystarczy :tak:

Umi swietne zdjecie :tak:;-) a Kacperek w garniaczku slicznie wyglada ;-):happy: i tak patrzylam a tego sladu po kupce nie widzialam :-)
Ty juz ogorki robisz ? :szok: leeee chyba i ja z mama musimy sie za nie zabrac :sorry::baffled:

Firanka nie martw sie , Nickole wkoncu zacznie mowic :tak: Ala tez byla malomowka ;-) a teraz gada i trudno ja uciszyc :-D

reklama
Ajj dziewczyny ależ u mnie gorąco:-( Masakra normalnie:confused2: Wyszłam dzisiaj z moimi pupilkami na dwór i wyłożyliśmy się na kocyku w cieniu:laugh2: Ajj to Skarby moje:-p

W niedziele byłam z moim Danielem u Jego chrześniaka :-p Ależ On śmiszny :rofl2: Włoski długaśne jak dziewczynka:tak: A tatuś jest młodszy od mojego D a mamuśka o rok starsza ode mnie :-) Ale w moim wieku urodziła:-).

Później byliśmy w parku na koncercie z Koscioła Chrześcijańskiego do którego kiedyś chodziłam.. spotkałam też moją dobrą koleżanke z tego Koscioła;-).
Czas jakoś zleciał.

A jak tam u Was??

Do góry