reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi swietny kolor chcialam podobny ale na moich blond wlosach wyszedl jasno rudy a fdo tego zmyl sie jak bym szamponetka a nie farba robila:-p
truskawa ja tez od kiedy jestem mama widuje czescie ale wkoncu 2008 roku byl wiecej dzieci niz poprzednim roku co dawno sie nei zdazalo dlatego teraz takie problemy w szpitaklach bo polikwidowac bylo latwo stwaorzyc od nowa trudno ja po oradzi przez chyba h na korytarzu lerzalam bo juz musialm zwolnic saleporodowa:-p
lenka przezylam cos podobnego jak bylam z mlodym u okulisty:baffled:

Mikolaj robi sie coraz wiekszy lozbuz wszedzie tam gdzie nie powinin isc tam idzie, zabawek ma mnostwo ale to go nie interesuje ostatnio patrze a moj synek szafe mi otworzyl i skarpetki wyjmuje:eek::-p

reklama
Witam po upojnej nocy, hahahaha :D :p
Firanka, masz rację, jak samemu ma się dziecko, to dopiero wtedy się zauważa przyszłe mamusie :) Co do Nicole, to nie martwiłabym się na Twoim miejscu, ma jeszcze czas na mówienie, ważne, że rozumie co do niej mówisz. Ty mówisz, że stara dupa jesteś? To co ja powiem jak będę w Twoim wieku?? :p:p:p
Truskawka, jak tak czytam Twoje posty, to mi się wydaje, że Ty i Twój chłopak nie potraficie ze sobą rozmawiać. Piszesz, że "on chyba zakończył w tobie", czy coś takiego... chyba? Nie wiem, w moim przypaku jest tak, że R. jest na bieżąco z moim cyklem, wie kiedy możemy sobie na coś więcej pozwolić, kiedy nie możemy, itd. Jak tak dalej będziecie robić, to naprawdę zajdziesz w ciążę i stwierdzisz, że nie wiesz kiedy to się stało, ale CHYBA dwa tygodnie temu, bo on CHYBA skończył w Tobie.
Już się nie kłoćcie o to miejsce zamieszkania, please...
Umi, włosy śliczne, w grudniu miałam podobny kolor :)
Nikodem, wpadaj do nas często i opowiedz coś o sobie :)
Dziś na obiadek jajko sadzone, ziemniaczki i ogórki małosolne :)

Karolina ja słyszałam i sama robiłam ziemniaczki,jajko sadzone,fasolka,albo kalafior,ale nigdy nie słyszałam o ogórkach małosolnych...

Firanka, serio nigdy nie jadłaś ogórków małosolnych?? Jaaaa... żałuj, pychota! Dużo bardziej wolimy je niż kiszone.

truskawa ja wpadlam przez tabletki:):):) w sumie to przez 2 lata bralam diana 35 zminilam ginekologa i on stwierdzil ze jestem za duza na te tabletki no i zmienil mi na microgynon dal 2 opakowania powiedzial zebym sie wstawila jak by bylo cos nei tak wiec za meisiac przyszlam bo czlualm sie ciagle zaspana usypialam w autobusi:p no i zbadal mnei powiedzial zebysmy posli na usg gdzy keidys mialam cyste na jajniku a on do mnei rece glowka nozki to pani dzidzius a ja sie smieje ja mowie : ale pan ma swietny humor hehe przeciez wie pan ze biore od pana caly czas tabletki a on widocznie zmiana hormonow byl za niski albo za wyskoi i bahhhh a tym bardziej ze bylismy wtedy na tydzien w hiszpanii to do tego zmiania klimatu ja po ciazy bede uzywac pierscieni wklada sie na miesiac i wyciaga na okres tak jak by prezerwatywa dobre to jest kolezanka stosuje:)

Justysia1a jeszcze nie robiłam ale jak mały zaśnie to zrobie:) Niewiem naprawde czy zakonczył czy nie bo tylko go wyciągnął i położył sie obok mnie:baffled: a nawet jesli sie nie spuścił to zawsze coś wypłynie przy seksie... Nawet jeśli to stosunek przerywany. Bo czytałam ze w tej wydzielinie co z pennisa przy seksie wypływa to w nim tez sa plemniki. No niewiem czy jak jestem mama to zauwarzyłam ze duzo kobiet w ciazy. Nawet jak nie byłam to wypatrywałam kobiety z brzuszkiem bo zawsze jak jakas widzieliśmy z moiom to marzylismy sobie ze ja chce tez miec taki i nie było ani jednej tu u mnie:/ może 2 na krzyż:-p

mazia - Nie przejmuj się młodym wyglądem, mi też dają mniej lat. Nie raz słyszałam: " o jakie sliczne dziecko, ale mama jaka bardzo młoda". Niedawno też jeden pan dał nazwał mnie dziewczynką mająco 15 lat a siedziałam wtedy za kierownicą.

matosia - My też mieszkamy z rodzicami i ogólnie nie mam co narzekać, ale wiadomo, że czasem mnie to wkurza.

umi - Synek wygladał slicznie, zresztą Ty też.

karolina - Ja natomiast wole ogórki kiszone niż te małosolne.

kolia - Skąd znam to wyciąganie rzeczy przez dziecko. Ja specjalnie nie zabazpieczałam szuflad w komodzie w której sa same Klaudii rzeczy by mogła właśnie sobie czasem tam pobuszować.

firanka - Moc życzeń z okazji urodziń. Wielu uśmiechów, dużo zdrówka i wszystkiego co najlepsze.

Załączniki

• a800gk6.gif
    a800gk6.gif
    26,2 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
Truskawa, ... brak mi słów... normalnie nie wiem co mam powiedzieć... dziewczyno, ile Ty masz lat?? Gadasz jak 15 letnia dziewczyna, która pierwszy raz współżyła z obcym sobie facetem! W ogóle co to za słownictwo?? "Spuścił się"... Wy w ogóle rozmawiacie ze sobą??

reklama
Truskawa, ... brak mi słów... normalnie nie wiem co mam powiedzieć... dziewczyno, ile Ty masz lat?? Gadasz jak 15 letnia dziewczyna, która pierwszy raz współżyła z obcym sobie facetem! W ogóle co to za słownictwo?? "Spuścił się"... Wy w ogóle rozmawiacie ze sobą??

hehe:-p ojjjj masz racje Karolina...masz....:tak::eek:

Do góry