reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Tak mówicie i mówicie o tych weselach az mi sie zachciało samej takiego wspaniałego dnia:) ale nieeee jeszcze za wczesnie... Nawet niemamy pieniedzy na urzadzenie takiej imprezy a w ogole po co nam to zebym miała jego nazwisko i zeby mieliscy papierek ze jestesmy parą? A w razie problemów kłopoty. Nie to nie dla mnie... Jak narazie:)

Black ja mam szpilek rozmiar 34:-):-):-)Boże jak ja w tej ciąży wyglądać bede,wszyscy mi dają góra 16 lat.Bedzie gadania:rofl2::rofl2::rofl2:

Andzioszka to już 3 tygodnie od twojego porodu:DDDD Ale ten czas leci:) jak malutka? Urosła? Byłas z nia na kontroli u lekarza? Widze ze ty dobra uczennica jestes. Ja jak poszłam do gimnazjum to ze mnie sie nieuk straszny zrobił i teraz własnie skonczyłam szkole zawodowa:/ a marzoły mi sie zostac adwokatem a tu bach nici:/

Teraz to faceci nie sa wierni kobietą a kobiety mężczyzna...:/ I coraz wiecej jest takich mężczyzn któym tylko zalezy na seksie. Chciałabym życ w czasach mojej babci:) wtedy to ludzie bardziej byli sobie wierni... I byli naprawde swoja wielka miłoscia i gdzie tam pomyslec o innej kobiecie czy mezczyznie chodz nie powiem zdarzały sie przypadki chodź ja takich nie znam:)

Wiesz moja pra babcia nie chciała chłopa a jej matka na szybko znalazła jej kawalera o 10 lat starszego i nawet sie nie znali do pozadku i od razu brali slub a po weselu poprostu sie tak zakochali ze mieli 10-siecioro dzieci:) kiedys było inaczej powiec sama nie?

Black ja mam szpilek rozmiar 34:-):-):-)Boże jak ja w tej ciąży wyglądać bede,wszyscy mi dają góra 16 lat.Bedzie gadania:rofl2::rofl2::rofl2:

Ja też na młodszą wyglądam i faktycznie czasami ludzie się na mnie dziwnie patrzyli :-D A teraz jak na mnie patrzą jak z dzieckiem widzą ;-) Dopiero minia wszystkim blednie, jak zobaczą obrączkę. I wtedy nie mówią do mnie na ty, tylko nagle zaczynają na pani :-D:-D:-D

mazia ojjj napewno, wygladasz na duzo mlodsza :p 16 to max ci daje z wygladu hehehe :D tchnienie w zycie starszych babc wprowadzisz....beda mialy dluuugo o czym gadac :p

truskawa nazwisko zawsze mozesz miec swoje :p poza tym...jak sie wie ze to ten jedyny to sie chce 'scementowac' zwiazem slubem...ja nie widze w tym zadnego problemu, no ale skoro wychodzisz z zalozenia ze problemy bedziesz miala to faktycznie bezsensu. Problemy w zwiazku zawsze sa kwestia tego jak sobie para z nimi poradzi....odejscie jak najprostszym i najgorszym rozwiazaniem....a tak z innej beczki, to troche maloodpowiedzialne jest z waszej strony kochanie sie bez zabepieczenia, skoro nie wyobrazasz sobie byc teraz drugi raz w ciazy....

reklama
Ech. Się rozmarzyłam, nasza piosenka leciała w samochodzie stefana gdzie pierwszy raz się pocałowajiśmy tego dnia gdy zaczęliśmy chodzić ze sobą to był Gregorian In the moment of peace, a ją osobiście ostatnio polubiłam Natashe st.piere i jej Un de plus gue de l'amour. Jej klip promował film Zmierzch. A obecnie słucham samych smętnych piosenek. Pisze sobie o miłości i nimi tworzę sobie nastrój.
TRUSKAWKA Jak dla mnie to źle robicie kochając się bez zabezpieczenia. Co jak co ale nawet jeśli to on powinien spytać Ciebie o zgodę. Ja nie używam zabezpieczenia, ale w środku cyklu nigdy nie pozwalam sobie na chwilę zapomnienia, pozwalam sobie na to przez jedyne dwa dni w miesiącu.
MAZIA I co z tego że wyglądasz młodo. Niech postronnych ludzi to nie obchodzi.

Do góry