Cześć dziewczyny
Byłam dzisiaj mojego braciszka zobaczyc
Ładny chłopczyk taki czarnulek
Oj ile tam noworodków w tym szpitalu
Ąz mi sie zachciało takiego małego dzieciątka bo moj to juz jest wyrośniety
Juz nie jest taki malutki
Hmmmm zaniosłam dzisiaj synusia do mamy i teraz se z nim siedzi bo pojechałam o 11 a wylądowałam dopiero teraz:/ Za daleko mieszka ta babcia:/ Nie dosc ze taki kawał zeby do niej zajechac to pozniej jeszcze kawał do tego szpitala... Jestem taka zmeczona ze masakra... Zaraz ide se pokimać. Moj mężczyzna w pracy zarabia na rodzinke
Oczywiście jak sie wyniósł to wziol se wolne do 28... Moja matka tez ma urlop wiec niech se troche spedzi czas z wnukiem
Dzisiaj mój chłopak obiecał ze kupi test ciązowy i <wkońcu> zobacze czy niemam tam jakiegos nastepnego smerfa
zaraz oczywiscie napisze
Chciałam sie jeszcze pochwalic ze wczoraj sie kochaliśmy
nie trwało to za długo bo tak jakby Emilek to wyczół i po paru minutach sie obudził:/ Ale i tak było przyjemnie. Nie robiłam tego juz chyba miesiac
A jeśli tak juz piszecie o tej muzyce to ja z moim nie mamy ulubionej piosenki bo ja poprostu uwielbiam disco polo i niema mi wstyd ze tego słucham a mój facet lubi wszystko w stylu Timbalanda, jay sean, jay delano i wszystkie inne w takim stylu. Chociaz ostatnio spodobala mi sie piosenka od Donguralesko- El polako
typowy hip-hop ale mi sie spodobało:-) No i poza disco polo to spodobało mi sie ostatnio pare piosenek od akona i piosenka Ronan'a Keatting'a Time after time spodobała mi sie ona pierwszy raz jak leciała w radiu w pokoju położnych a ja w tym czasie tuliłam narodzonego synka wiec baaaardzo miło mi sie ona kojarzy
Ahhhh bym zapomniała powiedziec. Dzisiaj tak mnie to wstrzasneło ze do teraz o tym mysle... Spotkałam dzisiaj kolezanke ze szkoly nie daleko w drodze do szpitala bo gdzies tam w poblisku mieszka kilka lat ja nie widzialam... Ale teraz jak ja zobaczylam to poprostu zaluje. Kiedys to pamietam byla jedna z najładniejszych dziewczyn w klasie a teraz to wygląda jak czysty żul. Włosy jakies pokosmane, chuda jak patyk, ubrania tak jakby ze smietnika wyciągła... A juz nie mówie jaka pobita była!
2 palce złamane na czole jakis krwiak oka to wcale nie było widac bo taki spuchniety... Na poczatku ja nie poznałam ale ona mnie poznała i mnie zaczepiła... Podobno urządził ja tak jej chłopak:/ Mieszka gdzies z nim i założe sie ze dziennie pija a on ja bije
A kiedys sie ze mnie smiała w podstawówce jak byłysmy małe ze jestem biedna, ze brzyda, ze ubrania mam okropne, ze smierdze... A teraz ona sama tak wyglada jak mnie opisała. Przykro mi ze tak sie urzadzila a pochodziła z porzadnej rodziny... Straszne rzeczy sie dzieja na tym swiecie
pozdrawiam wszystkich:*