reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
mazia ja jako zagorzala fanka Ryśka musze złożyć Ci pokłony... zazdrości :p ten film " Sie macie ludzie" widziałam chyba z 10 razy :D bardzo lubię słuchać o Ryśku. a czytałaś książkę? kurcze zapomniałam tytułu, ale po niej obejrzałam film :skazanego na bluesa" i stwierdziłam, że mi się nie podoba

MAziu ja jako pierwszą piosenkę na pierwszy taniec to była Seweryn Krajewski :"Wielka Miłość",a nasza piosenka to Tiesto: "Silence" ;-)

Karoloina potem napiszę co u mnie teraz naginam na pole z Fruzią

Cześć dziewczyny:) Byłam dzisiaj mojego braciszka zobaczyc:p Ładny chłopczyk taki czarnulek:D Oj ile tam noworodków w tym szpitalu:) Ąz mi sie zachciało takiego małego dzieciątka bo moj to juz jest wyrośniety:p Juz nie jest taki malutki:( Hmmmm zaniosłam dzisiaj synusia do mamy i teraz se z nim siedzi bo pojechałam o 11 a wylądowałam dopiero teraz:/ Za daleko mieszka ta babcia:/ Nie dosc ze taki kawał zeby do niej zajechac to pozniej jeszcze kawał do tego szpitala... Jestem taka zmeczona ze masakra... Zaraz ide se pokimać. Moj mężczyzna w pracy zarabia na rodzinke:) Oczywiście jak sie wyniósł to wziol se wolne do 28... Moja matka tez ma urlop wiec niech se troche spedzi czas z wnukiem:p Dzisiaj mój chłopak obiecał ze kupi test ciązowy i <wkońcu> zobacze czy niemam tam jakiegos nastepnego smerfa:)zaraz oczywiscie napisze:)Chciałam sie jeszcze pochwalic ze wczoraj sie kochaliśmy:p nie trwało to za długo bo tak jakby Emilek to wyczół i po paru minutach sie obudził:/ Ale i tak było przyjemnie. Nie robiłam tego juz chyba miesiac:zawstydzona/y: A jeśli tak juz piszecie o tej muzyce to ja z moim nie mamy ulubionej piosenki bo ja poprostu uwielbiam disco polo i niema mi wstyd ze tego słucham a mój facet lubi wszystko w stylu Timbalanda, jay sean, jay delano i wszystkie inne w takim stylu. Chociaz ostatnio spodobala mi sie piosenka od Donguralesko- El polako:D typowy hip-hop ale mi sie spodobało:-) No i poza disco polo to spodobało mi sie ostatnio pare piosenek od akona i piosenka Ronan'a Keatting'a Time after time spodobała mi sie ona pierwszy raz jak leciała w radiu w pokoju położnych a ja w tym czasie tuliłam narodzonego synka wiec baaaardzo miło mi sie ona kojarzy :tak: Ahhhh bym zapomniała powiedziec. Dzisiaj tak mnie to wstrzasneło ze do teraz o tym mysle... Spotkałam dzisiaj kolezanke ze szkoly nie daleko w drodze do szpitala bo gdzies tam w poblisku mieszka kilka lat ja nie widzialam... Ale teraz jak ja zobaczylam to poprostu zaluje. Kiedys to pamietam byla jedna z najładniejszych dziewczyn w klasie a teraz to wygląda jak czysty żul. Włosy jakies pokosmane, chuda jak patyk, ubrania tak jakby ze smietnika wyciągła... A juz nie mówie jaka pobita była!:szok: 2 palce złamane na czole jakis krwiak oka to wcale nie było widac bo taki spuchniety... Na poczatku ja nie poznałam ale ona mnie poznała i mnie zaczepiła... Podobno urządził ja tak jej chłopak:/ Mieszka gdzies z nim i założe sie ze dziennie pija a on ja bije:no: A kiedys sie ze mnie smiała w podstawówce jak byłysmy małe ze jestem biedna, ze brzyda, ze ubrania mam okropne, ze smierdze... A teraz ona sama tak wyglada jak mnie opisała. Przykro mi ze tak sie urzadzila a pochodziła z porzadnej rodziny... Straszne rzeczy sie dzieja na tym swiecie:no: pozdrawiam wszystkich:*

truskawa niestety roznie w zyciu bywa...szkoda kolezanki ale co poradzisz? a po co masz test robic? ja pierwszy okres dostalam przy jednym po 3 miesiacach przy drugim po 4, moja sis po 6 miesiacach....a kolezanka ktora karmila piersia zaraz po pologu...nie ma reguly. To ze karmisz butelka nie oznacza ze zaraz musisz okres dostac po porodzie...no ale spokojniejsza bedziesz jak zrobisz test :)

co do piosenek to nasz pierwsza na weselu to byla kilianskiego i kayah 'procz ciebie nic', teraz na topie pewnie jest paulli 'od dzis' jak dla mnie idealna na pierwsza weselna :) a moja i mojego piosenka to seana paula z jakas tam laska 'I'm still in love with you' :)

Ostatnia edycja:
KingaMz taaa lepiej nie zwlekac z tym testem bo jak jestem na serio w ciazy? A tak poza tym to on chyba zakonczyl we mnie:/ no ludzi sie zmieniaja szkoda mi jej... A jeśli chodzi o dżem to któryś tam z tego zespołu (niemam pojecia który moj chłopak sie orientuje bo z nim piwko pił) to dzien w dzien przesiaduje w barze kolo mojego bloku:D zawsze podjezdza garbuskiem czerwonym a z tyłu napisane jest "dżem":)raz to podjechał po niego taki wielki minibus cały w napisie "dżem". A tak jak mówicie o gwiazdach to kto zna Kipusia z "Świetej wojny"?:D Taki gruby. On właśnie mieszka naprzeciwko mojego bloku i tez przesiaduje w tym barze który sie nazywa "las vegas" :D jestem normalnie optoczona gwiazdami xDDD

lenka - U mnie też własnie krucho z pieniędzmi i dlatego postanowiłam wystawić kilka ciuszków, może ktoś kupi. tylko akurat ja nie mam kontna na allegro i robi to za mnie siostra :

polna - Też miałam szytą suknię na miarę ale raczej nie będę jej sprzedawać (zbyt sentymentalna jestem) ale myślę by może sprzedać swój diadem.
U nas swojego czasu też naszą piosenką była Kate Melua - Nine millions bicycles :)

firnaka - "Wielka miłośc" na pierwszy taniec to tak tradycyjnie - my też ją mieliśmy :p

Ostatnia edycja:
reklama
Black - do kołyski kocham tą piosenkę.Jak ją ostatnio na koncercie usłyszałam to się popłakałam.

Matosia -czytałam autobiografie nazywa się "Rysiek".A zapraszam do Tychów to Cię oprowadzę śladami Ryśka.Pokarzę jego blok, drzewo( to swiete drzewo była o nim mowa w sie macie ludzie,pewnie pamietasz), ich knajpke"pod jesionami".No i grób przy którym do teraz fifki itp nie raz leżą.Aha a Bastek mieszka obok mojej babci,ona to ma samych znanych obok siebie bo Mariusz Czerkawski też obok niej mieszka a raczej jego rodzice.

Ja znalazłam sukienke ślubną na allgero wystawiła ją dziewczyna za 500 zł ale powiedziała ,ze moze mi za 400 zł sprzedać :-):-) jest szyta jak na mnie bo dziewczyna taka sama szczupła i niska jak ja,te same rozmiary mamy, i też była w ciąży wtedy;-)

Do góry