reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Agus no ale jednak rodzic bedziesz w miescie a nie w domu na wsi :sorry: :-p

Aha , Ala mi spala tylko do 13 :confused2: dzis wyciagnela mi z szuflady pod jej lozkiem pudelko gdzie trzymam grzechotki i takie pierdolki dla malego dziecka i wziela sobie z Niego plastikowe klucze wiec zaczela wkladac do zamkow w drzwiach i moj tata zaczal sie smiac ze ..tym nie otworzy drzwi bo to zabawka ..a Ala odp .. dziadek glupi jestes , to klucz jest.. :szok::-D:-D:-D

reklama
mazia hehe widze ze mamy identyczne gusta muzyczne :) ja jestem wielka fanka dzemu :D

JAKIEŚ JESZCZE PROPOZYCJE CO DO PIERWSZEJ PIOSENKI? MY NIE MOŻEMY SIĘ ZDECYDOWAĆ :(

Ostatnia edycja:
Mazia oooo nickelback - kochany zespl zanim zaczelam chodzic do szkoly sredniej :tak: :-) byl taki moment ze intersowalam zespolami typu linkim park czy limb bizkit - mam ich wszystkie plyty :tak:
co do dzemu to nie preferuje :sorry:

Karolina yhy ich troje chyba kazdy kiedys sluchal ale nadchodzil taki czas ze przyznawanie sie ze sie slucha takiej piosenki bylo porazka :sorry: nie powiem bo fajne mieli piosenki :tak:

A ja mam to szcżescie ,że "jestem" z Tychów.Miasta dżemu!!! a mojego przyjaciela babcia ma grób obok Ryśka:D:D:D:D.Ostatnio byłam na koncercie dżemu.Było przebosko.A Skazanego na bluesa oglądałam chyba z 50 razy.Ostatnio w niedzielę leciał o 23.45 dokument o Ryśku pt:Sie macie Ludzie.A z okna mojej szkoły było widać blok w którym mieszkał Rysiu.A dodam jeszcze ,że moja przyszła tesciowa kumplowała sie z Riedlami a szczegolnie z Golą, i mój narzeczony był na stypie Ryśka w ich mieszkaniu:D

Mazia Ty mowisz o Rysku a ja nie mam pojecia kim byl :sorry:- pewnie kims z dzemu :confused: zaraz poszukam to sie dowiem bo to chyba wstyd ? :-p:-)

Polna no to wstyd!!! nie znac Ryśka Riedla(wokolista dżemu,jutro jest jego 15 rocznica śmierci) to prawie jak Niemen poczytaj poczytaj:D

mazia wlasnie przeczytalam a ..prawie.. robi wielka roznice :-p fakt wstyd :zawstydzona/y:ale ja w Polskiej muzyce nie preferowalam za bardzo a jak juz to pojedyncze utowry mi sie podobaly !!
W swojej obronie moge powiedziec tylko tyle ze znam tylko 2piosenki Dzemu - ..czerwony jak cegla .. i List do M .. , reszta to czarna magia :sorry:

Osobiście to nigdy się nie wstydziłam przyznać, że słucham Ich Troje. Lubię ich muzykę.
A Dżem jest spoko, trzeba przyznać :))

Polna no wstyd, wstyd alej jak tos nie preferuje to w sumie skad ma wiedziec:-p
Karolina tez uwielbiam Dzem, koncert fajna sprawa choc uwazam ze ten woklista co jest to juz nie to.
mazi no komplement pierwsza klasa:-p ja kiedys od kumpla P uslyszalam ze mi nogi przytyly i odrazu lepiej wygladam no myslalam ze sie zalamie:-p A muzyke tez lubie choc moze ciutke slabsza yellowcard albo teraz troche mniej simple plan. A i do lekarza idz!

A ja dzisaj podejme jenda z pierwszych prob zrobienia obiadu w planach jest zolta fasolka z bulka tarta ziemniaki i jajko sadzone. A piosenka to moze nie nasza po P sie napewno z niczym nie kojarzy ale mi tak to Zabiore Cie kancelarii.

reklama
Polna no widzisz coś znasz.A na pewno wiecej piosenke kojarzysz bo "Wehikuł Czasu" albo " w zyciu piekne sa tylko chwile" pewnie też znasz,bo to często puszczają w radiu.A o filmie nie slyszałas?? czesto go puiszczaja grał w nim Tomasz Kot i jolanta fraszyńska .

Ostatnia edycja:
Do góry