reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no to fajnie :)
tez schowam swoj tescik w jakies ladne pudeleczko i bede trzymac :)

mysle ze to mniej wiecej 3 tydzien, liczac od owulacji.

folik tez biore, sama z siebie zaczelam, bochcielismy rozpoczac starania, no i po okolo 7 tabletkach dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dorom oj duza mam rodzinke , Przemek zreszta tez :tak: nie wiem jak inni ale moim zdaniem jak ktos robi wesele jedno dniowe to tylko dla prezentow :sorry2::no: ja takich wesel nie preferuje :sorry2: wesele jedno czy dwu dniowe to strasznej roznicy cenowej nie ma bo i tak po 1 dni duzo zostaje jedzenia !!
taaaa Ty robilas w tamtym roku a ja juz 2 lata temu i sa nadal sliczne niebiesiutkie kreseczki :-p:-)

monis chowaj ,chowaj bo to niesamowita pamiatka ;-)

polna_N Bo twoja Ala to grzeczna dziewczynka i sie odrazu ujawnila:-p mój Kacper wolał sie schowac i nie pokazywac swojej obecnosci:-p
moniSkaBe Ja to zachcianki miałam jak @ dostawałam a w ciazy to tylko raz o 22 kazałam tomkowi leciec po lody wisniowe:-p
dorom5 a kąpiesz go ty czy Bartek? bo u mnie Tomek odwala brudna robote:-p

A ja to załuje ze wyrzuciłam testy, które mi nie pokazały ze jestem w ciazy w sumie to jeden mi pokazał jak juz wiedziałam ze jestem w ciazy poprostu chciałam zobaczyc czy tym razem tez nie pokaże i wtedy pokazał:-D. A teraz bym miała co wspominac:-p

Polna Nie zgadzam sie jesli ktos robi wesele typu wiejskiego to tak jedzennia duzo zostaje a jesli w lokalu od osoby płaci to tego jedzenia tyle nie ma. No i teraz ludzie przezucaja sie na ednodniowe bo skad kasy wziac na 2 dni. A ja 2 dniowych nie preferuje:p w sumie to nawet tych jedno ... strasznie nie lubie wesel za to na sluby mogłabym łazic:-)

Ostatnia edycja:
Smutne to co piszecie, po 3,5 miesiącach być w ciąży, to kiedy pierwszy stosunek był...??- nie chce nikogo osądzać, bo nie mam prawa i nie to moja intencją, no i może ktoś zaraz powie ze jestem staroświecka ale smutne to, ze odebrałyście sobie wiele pięknych chwil młodości, ze to co powinno być radością będzie w wielu sytuacjach komplikować życie...
to prawda, ze to bardzo bolesna lekcja dorosłego życia. Jak pomyśle sobie o tych wszystkich chwilach które dane mi było przeżyć z moim chłopakiem, który był pierwszym i jedynym i któremu ślubowałam, o tym za każdy moment był powodem radości a nie rozterki i o tym ze gdyby to zrobiła moja córka....no sama nie wiem co bym jej ( zartuje, bo to i tak nic juz nie zmieni ) i sama w takiej sytuacji jako matka zrobiła.

Ja Wam dziewczyny życzę dużo siły, wsparcia bo się chyba się przyda, i szczęscia w życiu. I niepozwólcie siebie unieszczęśliwić, jak facet nie chce to niech spada na drzewo - Dziecko jest najpiękniejszym darem! I to pradwa ze niegdy już nie bedziecie same...

Polna_N to twoja córka ma cos z cioci umi:-p ni wiem jak, ale ma ja sikałam do szafy...:cool2: a co twoi rodzice na to?

reklama
Monika, z tego co wiem, to jeśli ciąża nie jest jakoś zagrożona, to można się kochać do końca, no ale we wczesnej ciąży ciężko to stwierdzić.

Do góry