reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mamaola... a ja nawet dobrze sie czuje, tylko ostatnio wykonczona przez ta chorobe Paulinki:zawstydzona/y:ciagle chce na raczki a to noszenie 12kg na rekach mi nie sprzyja:zawstydzona/y:w domu syf, ale przy niej nic moge zrobi, bo ona ciagle płacze:-( za tydzien mam wizyte, lekarka mnie zninczuje, bo badan nie zrobiłam, ale nie mam co z mała zrobic,a jej przeciez se soba nie wezme:-(musze sie przyznac, ze dla mnie narazie priorytetem jest Paulinka, anie fasolka... :zawstydzona/y:

Truskawa
... ja jestem z Bielszowic, ale juz tylko 2,5 miesiaca:tak: pozniej na 2 miesiace do rodziców musimy sie wprowadzic (do Mikołowa), bo remontujemy mieszkanie w Świętochłowicach, a tam jeszcze dłuuugo nam zejdzie:zawstydzona/y:

reklama
mamaola oooo dziekuje za stronke zaraz na nia wejde i napisze.

Asiowo Wow to super ze chociaz jedna kobitka tak blisko mnie mieszka:) Rodziłas na goduli pewnie co nie? Dlaczego sie przeprowadzas? Nie podoba ci sie na bielszowicach?:)

Truskawa... w zyciu na goduli bym nie rodziła:-D siła nawet jakby mnie zmuszali nie urodziłabym:-p:-D Rodziłam w Świętochłowicach... i jestem zachwycona, 2 dzidzie tez na pewno bede tam rodzic:tak:
a przeprowadzamy sie, bo tutaj wynajmuje mieszkanie za kolosalna sume, a na Świonach dostalismy mieszkania z miasta tylko, ze do generalnego remontu i czekamy na kredyt, bo 35 tys jak nic potrzebne:zawstydzona/y:

Asiowo-gratuluje swojego M.....szkoda ze masz taki problem z badaniami kurcze ze tak daleko mieszkam cale dnie siedze w domu to bym popilnowala ci dzidzi.....dzis ogladalam w tvn24 o tragedii w Świętochłowicach....mam nadzieje ze jakos daleko od tego miejsca mieszkasz

truskawa-ja czesto z tego kozystam....tam poradza ci w kazdej dziedzinie

mamaola... na szczescie wylała Rawa która płynie kawałek dalej:tak: ale tam to tragedia normalnie... My mamy mieszkanie na górce i jeszcze 1 pietro wiec nas woda nie powinna dosiegnac choc musimy tam pojechac, bo tam jak wichura to okna sie otwierały wiec pewnie mamy zalane pokoje, ale i tak bedziemy tam wszystko robic wiec sie jakos nie przejełam;-) bedziemy suszyc jak ogrzewanie zrobimy i okna wymienimy:tak:

umi no tez dziwne mi sie wydawalo to dlaczego kobiety do 3 miesiaca mozna bylo zwolnic...bezsens..ale w naszym kraju pelno tego...

asiowo a nie ma nikogo kto moglby ci popilnowac malej zebys skoczyla zrobic badania? czemu nie mozesz jej wziac? ja igora bralam na pobieranie krwi jak nie mialam co z nim zrobic...wiem ze corcie masz przysobie a fasolka poki co jest fasolka ale naprawde nie warto zaniedbywac jej... :)

truskawa zmierz termometrem bedziesz miala pewnosc...ja nie raz bylam swiecie przekonana ze igor ma goraczke bo przykladalam reke i byl dla mnie rozpalony...a po zmierzeniu okazywalo sie ze mial przepisowe 36,6.

polna moj igor tez jadl kiedys wszystko co mu dalam..teraz je 10% z tego. i nie ma sily ktora by go przekonala do zjedzenia czegos z poza tych 10% :/

Kinga... nie moge wziac małej, bo musze isc po skierowanie do internisty i EKG zrobic, jakos sobie nie wyobrazam siedziec z mała w przychodni gdzie ludzie z grypskami siedza i czekac 2h az mnie lekarz przyjmie:zawstydzona/y: za 2 tygodnie P. wezmie urlop i pewnie dopiero wtedy pojde do rodzinnego... narazie nie mam mozliuwosc, tymbardziej teraz kiedy mała chora

asiowo a nie da rady tak zrobic zebyc ty zadzwonila, powiedziala ze potrzebujesz skierowanie do kardiologa i odbierzesz sobie w rejestracji tylko na drugi dzien? u mnie tak to dziala...

ale u nas EKG robia na miejscu w przychodni:tak: a skierowanie potrzebuje na badania tarczycy i w ogole musze isc pogadac z lekarka u moim cukrze:zawstydzona/y: wiec niestety nie da rady:-(

reklama
asiowo aaaaa to faktycznie sprawa sie komplikuje :) chyba ze wybierzesz sie z corka ale zaraz przed koncem jak ona przyjmuje...to wtedy dlugo nie bedziesz musiala czekac....a co do ekg to faktycznie kiepsko bo watpie zeby ci corcia w spokoju wytrzymala cale badanie....ehhhh tak to wlasnie jest czasami :/

Do góry