TRuskawka ano nie koniecznie musi miec goraczke
moze Ci sie tylko wydaje ze ma goraczke , to ze dziecko placze i marudzi nie znaczy ze odrazu chore , czasem wystarczy zmienic mu ubranie bo moze jest mu goraco !
no ale jak uwazasz ze ma goraczke to daj mu czopka !!
Asiowo chodzi o to ze jak robisz pranie ( mowa o czerwonych koszulkach itd , wylacznie czerwony kolor ewentualnie rozowy ale to musza byc intesywne kolory) dodajesz sol by kolor nie zblakl i ponoc usuwa bardzo dobrze plamy - czy cos w tym stylu !!
Aha i pytalyscie sie mnie czy probowalam prac z sola - nieee
jakos zawsze zapominam o tym a pozatym Ala nie ma duzo czerwonych ubran ani ja !!
Monis edytuj swoje posty ;-)
i dziewczyny jaja racje , nie warto kupowac ksiazek skoro ma sie internet
Kinga moja sasiadka dawala swojej 4 miesiecznej danonki i to codziennie
heh patologia
ja tam dawalam Ali wszystko tak jak bylo napisane w tabeli !!
Fakt teraz Ala wsumie wszystko zjada , barszcz, golabki, pierogi ruskie,kaszanke ale chyba ma jakis wstre do owocow bo jedyne co akceptuje to babany i jablko
w tamtym roku to wszystkie owoce pochlaniala , jak sie przyssala do arbuza to wyryla w polwie raczkami ogromna dziure i wszystko zjadla !!
umnie Ala tez miala strasznie wrazliwa pupe i uzywalam do 1,5 roku Pampersa ale teraz uzywam Dada z biedronki i powiem Ci ze jest spoko , zero odparzen - moze z dwa dni miala podczewriona pupke ale Jej minelo !!
mamaola a moze za bardzo skakasz przy synku ?
tzn chodzi mi o to dbalas o czystosc itp , mi sie wydaje ze wszyscy allergiczy na proszki itp powinni podziekowac swoim mamusia ze skakaly przy nim jak przy jajku
ja nieraz widzialam jak ciotka rzucala sie na podloge bo synkowi (3lata) spadl chrupek na podloge i chcial go podnosic albo jak tylko cos podnosil na polu jakas zabawke zostala mu wytracana i szybko myto mu rece bo bakterie
mogl sie bawic wylacznie na danym skrawku trawy a zabwki ktorymi sie bawil na polu byly myte w wrzacej wodzie !!