reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

miskahxc zatrucie ciążowe mam od nerek które nie wydalają pracy na dwie osoby ...mój lekarz powiedział że nigdy nie donosze do 40 tyg..teraz Bartka donosiłam do 37 bo wiedzieli co było i w 34 trafiłam ze skurczami to mnie dotrzymali 3 tyg.

SNOOPY no nie wiem ...jak szybko wam seksik idzie to dacie rade, no bo dzidzia się czesto papu domaga... tylko uważajcie bo będziesz miała tak jak ja( aja mam bartka bo jeden jedyny raz było bez zabespieczenia)

reklama
miska mala pomylka sorki

oliwka
nio to mi by sie sprawdzał, bo prawdopodobnie mam chlopczyka a oczoty na sexik zerowe.

podziwiam was kobitki za to ze tak wwam sie bardzo chce::tak::tak:

snoopy to chyba u Ciebie sie dziewczynka szykuje:):tak:

wita witam i zapraszam do codziennej dyskusji:) Wow nio to faktycznie nie masz lekko ale widac ze silna kobitka z Ciebie, ze wszytskim sobie dasz rade:tak::tak:

ide pogrzebac w ziemi na polku, papa:)

Oliwka ja juz sie orientowalam o tab anty dla karmiacych:-) pare razy nie wzielam i z tad Alusia bedzie:-) zawsze jest cos:-) a o co z tym papu chodzi bo nie rozumiem za berdzo??

ANGEL jak byłam w ciąży z oliwka to mój chłopina mówił że ja to chyuba jakaś nimfomanka jestem i odgonić się nie mógł a jak z Barkiem byłam w ciąży to się mnie prosił a ja mu na to że po co mi jego testosteron jak mam już jeden w sobie i robiłam to tylko bo tak strasznie się prosił!!!! No a snoopy i miska mają taką ochote bo noszą dziewczynki

papu tzn że dzidzia często domaga się jest nawet co 2 godziny!!!! a ja żadnych hormonów
(mam zakrzepice żył głebokich)nie mogę zostaje guma lub założenie spirali miedzianej

ale ja niedzy 5-7miesiacem wogole ochoty nie mialam, wrecz robilo mi sie niedobrze jak J zaczynal mnie calowac ale na poczatku to mnie blagal zebym przestala i bal sie bez gatek spac:-)

Mam nadzieje ze to libido nie spadnie po porodzie ::D:D Bo jak chlop zadowolony to wszytsko sie dobrze uklada :p:p Szczerze mowiac chyba tak jest naprawde jak w zwiazku jest dobrze w lozQ to caly czas jest dobrze :D

reklama
W gumie to nie to samo.... ja sie zastanawialam nad spirala ale po 1 droga a po 2 podobno nie zawsze skuteczna.... jednak gumki jak nie dziurawe to najbezpieczniejsze:-) ale sobie temacik znalazlysmy:-)

Do góry