Wita gratuluje podejscia do zycia Ja tesh mialam 19 lat jak urodzilam synka a nie mielismy nic zaczynalismy od zera w obcym kraju ! Mialam tu ojca ale nie widzialam go kilka lat wiec tak jakby obca osobe:/ i teraz mam 21 i nosze coreczke pod serduszkiem Grunt to rodzinka A jak sie ma oparcie w drugiej osobie to mozna wiele
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
miskahxc ja miałam tak jak ty ,jakbyłam w ciazy z Bartusiem to o seksie wogole nie myslalam a odwrotnie bylo jak byłam w ciąży z oliwia ...wtedy to tylko o seksie myslałam,podobno kobiece libido wzrasta podczas ciąży gdy nosi się dziewczynke a opada jak nosi się chłopca.
MADZIU bravo za odwagę!!!
MADZIU bravo za odwagę!!!
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
tak do końca tzn ja urodziłam dzieciaki wcześniej (33 i 37 tyg),z powodu zagrażającej zamartwicy płodu,hipotrofi płodu,zatrucia ciązowego( ciśnienie +białkomocz)No nie wiem jak to jest ale wiesh przynajmniej moj facet szczesliwy bo nie slucha ciagle nie mam ochoty ,zmeczona jestem ,wybacz heheh ale co tam ?? i jak moge zapyatc ?? seksiliscie sie do konca ???
Witam nowa mame i gratuluje podejscia do zycia:-)
Co do seksiku to mozna do samego konca tzn do momentu az czop wypadnie bo pozniej nie ma zadnej bariery i bakterie przenikaja, dziecko w trakcie stosunku czuje przyjemnie kolysanie, ja J musze odganiac bo mi zyc nie daje... Aha i nie moze byc zagrozenia przedwczesnym! (tak jak u mnie:-()
Co do seksiku to mozna do samego konca tzn do momentu az czop wypadnie bo pozniej nie ma zadnej bariery i bakterie przenikaja, dziecko w trakcie stosunku czuje przyjemnie kolysanie, ja J musze odganiac bo mi zyc nie daje... Aha i nie moze byc zagrozenia przedwczesnym! (tak jak u mnie:-()
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
wita -dasz jakoś rade miedzy moją szarańczą jest 11 mc różnicy i jakoś leci ...najważniejsze że masz oparcie w swoim facecie.pozdrawiam i witam
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
no SNOOPY a ty w łóżeczku szalejesz.nu nu
No ale seksik chyba nie mial nic wspolnego z zatruciem ciazowym ??
Snoopy moj tesh taki sam moglby ciagle i nonstop teraz mam spokoj z jednej strony bo po pracy jsce znajomemu jezdzi pomagac remontowac mieszkanie bo sobie kupil , a z drugiej strony zawshe czekam bo nie zasne bez niego
Snoopy moj tesh taki sam moglby ciagle i nonstop teraz mam spokoj z jednej strony bo po pracy jsce znajomemu jezdzi pomagac remontowac mieszkanie bo sobie kupil , a z drugiej strony zawshe czekam bo nie zasne bez niego
reklama
heheh ja pamietam jak moj jush nie mogl wytrzymac w sumie ja tesh , ale on bardziej jak wszytsko musialo sie wygoic po porodzie No ale u mnie bylo luz nawet nie tak zle szybciutko sie wygoilo naszszczescie i jush po 3 tyg byl seksik tylko maly chyba czul co sie swieci i z poczatQ przerywal : to bylo najgorshe