reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wita gratuluje podejscia do zycia :) Ja tesh mialam 19 lat jak urodzilam synka a nie mielismy nic zaczynalismy od zera w obcym kraju ! Mialam tu ojca ale nie widzialam go kilka lat wiec tak jakby obca osobe:/ i teraz mam 21 i nosze coreczke pod serduszkiem :D Grunt to rodzinka :D A jak sie ma oparcie w drugiej osobie to mozna wiele :)

reklama
miskahxc ja miałam tak jak ty ,jakbyłam w ciazy z Bartusiem to o seksie wogole nie myslalam a odwrotnie bylo jak byłam w ciąży z oliwia ...wtedy to tylko o seksie myslałam,podobno kobiece libido wzrasta podczas ciąży gdy nosi się dziewczynke a opada jak nosi się chłopca.

MADZIU bravo za odwagę!!!

No nie wiem jak to jest ale wiesh przynajmniej moj facet szczesliwy bo nie slucha ciagle nie mam ochoty ,zmeczona jestem ,wybacz :D:D:D heheh ale co tam ?? i jak moge zapyatc ?? seksiliscie sie do konca ???

No nie wiem jak to jest ale wiesh przynajmniej moj facet szczesliwy bo nie slucha ciagle nie mam ochoty ,zmeczona jestem ,wybacz :D:D:D heheh ale co tam ?? i jak moge zapyatc ?? seksiliscie sie do konca ???
tak do końca tzn ja urodziłam dzieciaki wcześniej (33 i 37 tyg),z powodu zagrażającej zamartwicy płodu,hipotrofi płodu,zatrucia ciązowego( ciśnienie +białkomocz)

Witam nowa mame i gratuluje podejscia do zycia:-)

Co do seksiku to mozna do samego konca tzn do momentu az czop wypadnie bo pozniej nie ma zadnej bariery i bakterie przenikaja, dziecko w trakcie stosunku czuje przyjemnie kolysanie, ja J musze odganiac bo mi zyc nie daje... Aha i nie moze byc zagrozenia przedwczesnym! (tak jak u mnie:-()

wita -dasz jakoś rade miedzy moją szarańczą jest 11 mc różnicy i jakoś leci ...najważniejsze że masz oparcie w swoim facecie.pozdrawiam i witam

Czasami oprzec sie nie moge:-) na poczatku to nawet 5 razy dziennie sie kochalismy a teraz gora raz na 2 tyg....:-( ale jak odstawie tab to J zajezdze:-):-):-) jeszcze tylko tydzien:-)

No ale seksik chyba nie mial nic wspolnego z zatruciem ciazowym ??
Snoopy moj tesh taki sam moglby ciagle i nonstop :D teraz mam spokoj z jednej strony bo po pracy jsce znajomemu jezdzi pomagac remontowac mieszkanie bo sobie kupil , a z drugiej strony zawshe czekam bo nie zasne bez niego :p

reklama
:D:D heheh ja pamietam jak moj jush nie mogl wytrzymac w sumie ja tesh , ale on bardziej jak wszytsko musialo sie wygoic po porodzie :D No ale u mnie bylo luz nawet nie tak zle szybciutko sie wygoilo naszszczescie :D i jush po 3 tyg byl seksik :p tylko maly chyba czul co sie swieci i z poczatQ przerywal :D:D:D: to bylo najgorshe :D

Do góry