reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anormalna_ - Nie wiem o co chodzi... przeciez tu masz wlasnie formu dla mlodych mam.

anetka551 - Jeszcze nic straconego, mozesz sie jeszcze wybrac. Uwierz mi ze nie ma w tym nic strasznego. :tak: A takie wakacje sa zupelnie inne, o wiele lepsze. :tak: MójSkarb tez sie juz interesuje zabawkami,np.grzechotka przy wozeczku. :tak:

reklama
Przed chwilą robiłam test wyszedł : POZYTYWNY nawet nie wiecie jak sie ciesze jeszcze tylko do ginekologa dla pewności ;D
Jesteśmy ze sobą 3,5 miesiąca ;D

jestescie ze soba TYLKO 3,5 miesiaca? nie uwazasz,ze za wczesnie na dzidziusia? tzn juz i tak go masz...ale 3,5 miesiaca? a ile ma ojciec dziecka?

Zosiek88 Ja też zaszłam w ciąże po 3 miesiącach i wiesz, jak się skończyło... Sądzę, że to zbyt krótki czas na poznanie się... Bardzo żałuję, że w ogóle szłam do łóżka po takim czasie, no ale przynajmniej będę mieć synka i dla niego teraz żyję.
Asheara Co u Ciebie, czemu się nie odzywasz?
NieTwoja Ja nie musiałam mówić o ciąży, moja mama się mnie spytała wprost, czy zaszłam, bo chodziłam po domu przez 2 dni i płakałam jak głupia. I to nie był bynajmniej płacz szczęścia.Na szczęście moja mama mnie zrozumiała i bardzo wsparła, bo jak mnie rodziła, to była nawet młodsza.A ile macie lat?

no wlasnie bezsenna wiem jak sie skonczylo...ja z moim prawie 2 lata czekalam:szok::-p bo wczesniej panicznie balam sie ciazy i dziecka:) ale przynajmniej masz Kubusia:)

I znowu pada... to jest tak wkurzające... rano słońce wali, potem leje, a na wieczór spowrotem wychodzi... tylko biegam i wózek wnoszę i znoszę i tak w kółko :)
U nas hałas jak cholera, bo 200 metrów od naszego bloku halę sportową budują.

Czesc Mamuski ;-) mnie nie bylo tyle czasu bo mialam awarie kompa :wściekła/y:
az mnie qrwica brala jak co 5 minut sie wyleczal :wściekła/y: chyba z 20 razy skanowalam dyski :-D:biggrin2::-D:biggrin2: u uja , nawet 10 mint nie wytrzymywal bo wyleczal sie sam i od nowa sie wleczal :baffled:
no ale stal sie cud i teraz hula normalnie :tak: tak wiec znowu wracam !!

przeczytalam tak mniej wiecej o co biega i powiem Wam ze ja dzieki chodzikowi dotrwalam do roczku :dry:gdyby nie On to chyba bym wykorkowala ze zmeczenia :sorry2:
no ale kazdy decyduje i ma swoje zdanie !!

reklama
o zesz ty w morde....3,5 miesiaca? i juz w ciazy? hehe to chyba byla milosc od pierwszego wejrzenia co, ze nie pomysleliscie o zabezpieczeniu......a chlopak sie cieszy z takiego obrotu spraw? czy raczej cos w kategorii "no stalo sie to trudno, pozyjemy zobaczymy..."? chyba bym porzadnie zlala swoja corke za cos takiego ;P zartuje oczywiscie.... :)
a jak sie czujesz? powiedzialas swoim rodzicom tak w ogole? bo widze ze przejmujesz sie rodzicami chlopaka a o swoich w ogole nic nie piszesz....?

Do góry