reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Byłam u lekarza a on powiedzial ze chłopcy tak maja i po 3 miesiacach mu przejdzie i ze niemam mu zmieniac mleka a on dalej wymiotuje. Nie no cud dzisiaj nie wymiotywal:D I w ogole dzisiaj byłam z nim chyba ze 6 godzin na dworze i tylk raz go wyciaglam do karmienia:) jestem poprostu zaskoczona:DDDD

reklama
BlackWizard nie obejrzysz się a Julka już będzie raczkować, aż nadążyć za nią będzie ciężko :-)

dorom5 fajnie, że byłaś z Alankiem na wakacjach, ja w tym roku z Zuzią nie odważyłam się nigdzie wyjechać :-p

truskawa10017 moja Zuzka też czasami wymiotuje, ale wydaje mi się, że dlatego, że jest takim małym głodomorkiem i czasami chce za dużo zjeść niż może i tak to się właśnie kończy :-p:-p

Ojj dawno nie pisałam :dry: ale u nas tak gorąco, że nawet nie chce mi się usiąść do komputera... :baffled: Zuza coraz więcej się śmieje, coraz więcej "mówi" :-p i zainteresowała ją w końcu karuzela nad łóżeczkiem :-)
Zobacz załącznik 148709

ja wczoraj, zaraz jak sie dowiedzialam to pobiegłam i do moich i do chlopaka rodzicow.
oboje zszokowani, ale wydaje mi sie ze szczesliwi :)

ja stwierdzilam, ze lepiej niech sie dowiedza teraz niz pozniej :)

powiedz rodzica od razu nie oklamuj ich bo jesli dowiedza sie od kogos innego to beda mieli do ciebie zal moze troszke sie zdziwia i zaskocza ale napewno beda sie cieszyc
a co do tesciow to popros chlopaka zeby im powiedzial albo powiedzcie im o ty wspolnie
gartuluje fasolki

Nie nic takiego matosia mi nie powiedzial tylko to co wczesniej napisałam. Mój emilek też tak łapczywie pije ale jakos przez połtorej miesiaca tak pił i nigdy nie wymiotywał dopiero teraz zaczął:/ Bedzie dalej tak wymiotywał to znów pójde i niech mi przepisze to mleko na recepte bo nie bedzie sie biedactwo tak męczyło...

Hej! My niedawno wróciliśmy ze spacerku, póki takiego ukropu nie ma o trzeba posiedzieć na dworku.
Witam nowe mamusie!
Anormalna a po co chcesz taki wątek? Przecież ten właśnie jest dla młodych mam.
Truskawka, a On jak tak często wymiotuje, to się w ogóle najada, żeby się nie odwodnił!

reklama
Witam po kilku dniach przerwy. Troche mi się nie chciało pisac, troche nie miałam czasu.

Widze, że głowne tematy to chodziki i wakacje.

Co do pierwszego to ja ogólnie jestem przeciwnikiem ale nie krytykuje mam które dziecko wsadza. Każdy decyduje sam. U mnie w rodzinie mam przykład i tego jak dziecko niestety źle wyszło na chodzeniu w chodziku i drugi gdzie niby wszystko było ok ale raz przewrócił się z chodzikiem i nabił sobie śliwę.

Co do wakacji to ja raczej w tym roku sie nigdzie nie wybieram no bo brak kasy. trochę szkoda.

Ok. Dziś tak troche ogólnie napisałam ale teraz postaram się zaglądac na bieżąco i Wam też odpisywac.

Pozdrawiam.

Do góry