reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Rozumiem. Zrób test, najlepiej dwa, jak coś to idź do gina i sprawa załatwiona. A tak w ogóle dopuszczasz taką możliwość bycia w ciąży?

Raz pękła nam gumka... ale był to jeden dzień po okresie więc niby dni nie płodne.
Jednak czasem wiadomo że takie obliczanie to nie zawsze jest trafne. Dlatego też dopuszczam do siebie myśl że mogę być w ciąży, chociaż teraz brałam antybiotyki na nerki i myślę że to też może być powód braku miesiaczki. Tylko też dlaczego tak bolą mnie teraz piersi a brzuch nic a nic.

Justysia a odtego czasu co kiedys pisalas ze sie spoznia mialas @ ?

Karolina no wiadomo ze w spodnicy szybciej :-p:-) ja pamietam jak chodzilam w ciazy a szlam prywtanie do lekarza to jego zona siedziala w recepcji i mowila kazdej kobiecie .. do lazienki i sciagamy majtusie zeby u lekarza szybciej bylo .. :zawstydzona/y::-D i tak wkolko ..majtusie sciagniete .. a ja sie raz wqrzylam i powiedzialam ze wcale majtek nie bede ubierac jak bede do Niego szla :-D

ja tam popieram truskawe bo przynajmniej broni swoich poglądów nie krytykując innych. Ja mając 15lat też w sumie myślałam o pierwszych imprezach, o koleżankach , o kościółku i o szkole. Ale skończyłam gimnazjum i w te same wakacje zaczęłam chodzić ze swoim obecnym chłopakiem;-) i wtedy zaczelam myslec o seksie.Moi rodzice nie rozmawiali ze mną na te tematy- a wiem,że powinni. Wstydziłam się zapytać mamy. Znała już wcześniej mojego chłopaka,bardzo go lubiła i lubi, widziała jak blisko z nim jestem a mimo to,nie podjęła żadnej rozmowy.
Kiedy byłam w 1klasie gimnazjum,rok ode mnie strasza dziewczyna chodziła właśnie z brzuchem. Zaszła w ciąże na jakimś letnim obozie z chłopakiem,którego w ogóle nie znała- takie przypadki właśnie są złe. Teraz ma już dużą córeczkę, skończyła szkoły itp. Ale gdyby rodzice ją odepchneli-nie miałaby szans sama z dzieckiem.

Mimo to nie każda małolata idzie do łózka z przypadkowym chłopakiem i zachodzi w ciąże. Niektóre mają olej w głowie;-)i pewnie to własnie próbowała powiedziec truskawa. W tym ją popieram.

reklama
Karolina00 no wlasnie jestem przerazona ze to tak dlugo ner wiem jak wytrzymam:-( A jak mnie P wkurzy to tez potrafie byc strsznie wredy, jak sie zezloszcze to co by nie powiedzial ja odwroce tak ze i tak bedzie zle.
polna_N no mi sie juz chce plakac jak pomysle ze tej dzdzownicy tyle widziec nie bede.
Justysia1a te leki to antybiotyki? bo to faktycznie moze byc przez te leki wiec chyba najlepiej zrobic test choc nie wiem czy by te leki tez nie przeklamaly.

Miki to od wczoraj straszny gadulqa sie zrobil tylko A buu i A baa:-) ahh musze sie wzisac za porzaki.

Do góry