reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja lubie sie powymienic zdaniem na różne tematy:) wtedy przynajmniej na forum robi sie ciekawie:D ja próbuje kogos przekonac jak jest moim zdaniem a ten ktos próbuje mnie przekonac jak jest jego zdaniem. tylko zebym była spokojna i zebym sie przy tym nie denerwowała to bedzie gites:) a tak w ogóle to jak długo jestescie dziewczyny juz na tym forum?:)

reklama
truskawa bo chodzi o to zeby do wszystkiego z dystansem podchodzic. Jak zaczynasz odbierac wszystko osobiscie to sie denerwujesz niepotrzebnie :) pod nickiem kazdej z nas widac skad jestesmy i od kiedy na bb. mi w sierpniu minie rok.

Hejka z rana Laski!! Truskawa to bardzo dobrze, że porozmawiałaś z Nim w końcu! Teraz na pewno będzie Wam lżej.
Kolia to widzę, że Ty też wyjeżdżasz, ale na długo... a gdzie się wybierasz? Ja bym chyba umarła jakbym na dwa tyg. zostawiła moich facetów... chociaż wiem, że doskonale by sobie poradzili :)
Na szczęście już pogodziliśmy się z R. nasze kłótnie nigdy nie twają dłużej niż 10 min (no chyba że któreś z nas wychodzi). Jak wrócił wczoraj o 22:00, to rozmawialiśmy prawie godzinę i też zasnęliśmy w objęciach, jak zwykle. Kocham Go i wiem, że czasami jestem wredna. Robię Mu na złość, bo wiem, że się wkurzy potwornie. Jestem wredna momentami... mówię Wam. Ale wczoraj pokłóciliśmy się przez Niego :)
Nie wiem w co mam się ubrać jak będę jechała do Wch. Jadę do gina, więc chętnie ubrałabym spódniczkę... ale z drugiej strony jak zacznie padać... ehh... nienawidzę tej pogody. Teraz świeci słońce, a za dwie godziny będzie burza nie do opisania... :/

Andzioszka oooo ja Ce pamietam :-):tak: fajnie ze wszystko sie u Ciebie ulozylo ;-) moja Ala ma na drugie imie Zuzia :-)

Truskawka no wlasnie , pod nickiem Ci wsio pisze :-p mi minelo rok w kwietniu !!

Witam :tak: ale u Nas byla paskudna burza wnocy :baffled: nie wiem ale jak jest burza to ja spac nie moge i tak lezalam na lozku do 24 :-D

Truskawka swietnie ze porozmawialas z Nim , mowilam ze odrazu Ci ulzy :tak: trzeba tylko ciutke sie postarac i samemu wyjsc z reka i prosic o pomoc :tak:

Kolia na 2 tyg :szok: a gdzie Ty sie wybierasz :>?
matko , ja jak lezalam w szpitalu w tamtym roku prawie miesiac to wlosy wyryalam sobie z glowy i chodzilam jak z zombi bo nie widzialam Ali tyle czasu :no: a jak tylko slyszalam ja przez telefon to plakalam a stare babcie zemna bo mowily ze to taka slodka scenka jak mama(czyli Ja) rozmawia z coreczka przez tel :-D

zloscnica wow blizniaki :szok: to Nasze pierwsze blizniaki na MM :-):tak:
fajnie udzielaj sie jak nawiecej no i Gratuluje takich malych Szkrabikow ;-):happy2:

Karolina a ja olewalam ze ide do gin i czesto chodzilam w spodniach :-D

Kinga matko ale wtopa :szok: :-Da mi sie pomylilo bo pierwszy nick mialam w kwietniu ale zapomnialam hasla i widac jakos sobie wbilam w mozgownice ze od kwietnia pisalam na BB :sorry2::-p

Kolia z Amelka pierwszy raz sie spotkamy 18 pazdziernika juz sie nie umie doczekac ...Ale u mnie dzis parow od ostatnich dni ta ciagle...Dzis moj M wraca z delegacji :):) ale siem cieszymy

Hej dziewczyny:) Nie było mnie długo... ale praktycznie od ponad tygodnia nie było mnie w domu.
Kurcze spóźnia mi się okres już 6 dni:( Nie wiem czy to może być po tych lekach na nerki czy co.
Piersi mnie bolą normalnie jak bym miała dostać okres ale ani śladu miesiączki...
Brzuch też ani trochę mnie nie boli jak to ja mam przed okresem.

A co tam u Was kobietki?:) I u waszych pociech?

reklama
Polna N ja też często chodziłam w spodniach (szczególnie zimą :)), ale w spódnicy szybciej :D
My też poszlimy spać o 24:00 :)
Niunia, a Twój meniu często w delegacje wyjeżdża? Na jak długo?
Justyna to zrób test.

Do góry