reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam z rana ;-) u Nas nocka swietna , Ala obudzila sie po 7 - zaraz zje sniadanko i mozna buszowac po polu :-D

Truskawka nie ma czego sie wstydzic psychologa :no: kazdej z Nas moglo by sie to przytrafic ;-) jednak lekarz chyba by najlepiej Ci doradzil co masz zrobic i mozliwe ze przepisal by Ci jakies lekarstwa - normalna sprawa bo czesto kobieta kiedy rodzi dziecko nie daje sobie rady;-)ale musisz naprawde cos z tym zrobic bo tak zyc sie nie da , wkoncu Twoj partner Cie zostawi albo znajdzie kogos na boku !!:no: Tgeo Ci nie zycze ;-)
Uspisz malego , wez jakas releksujaca kapiel i potem porozmawiaj z Nim :tak:

A moderatorka sie zostaje gdy dany watek nie ma moderatora a go potrzebuje i takowy MM nie mialo - ma 3 :-D przedewszystkim to inne dziewczyny wybieraja kogo by widziala na takim stanowisku !!

Kinga o co chodzi ? :confused: czemu Truskawka ma Cie zjechac ? :-)

reklama
Kinga - Truskawka tylko mi sie nie bic :-p

No i co , ktoras napisala ze to prowokacja i chyba to prawda bo Karolina czy jak jej tam bylo juz sie nie pojawila !!
Wiec juz skonczcie , kazda ma inne zdanie i wiekszosc chyba mowi NIE wspolzyciu w tak mlodym wieku !!

Hej kurde taka ładna pogoda cały czas siedzę na dworku i nie mam kiedy napisać, ;) u nas ok Luska uwielbia siedzieć na dworku gada jak nakręcona. ;)

femme Gratulacje . :) ;* a mam takie pytanie, jeżeli mogę zapytać bo przeczytałam, że Cię chłopak zostawił , jesteś z nim nadal czy masz nowego chłopaka. ?
Kinga właśnie czemu truskawka ma Cię zjechać.?

polna_N dzieki, dowiem sie co to jest;-)
truskawa nie ma sie czego wstydzic, jestes dosc impulsywna i jesli o to nie jest normalna to rozmowa z kims kompetentym mogla by Ci pomoc.
Maagda_ Miki tez lubi spedzac czas na dworze a nie dlugo jedzie do mojej babci on ma ogrodek to bedzie w niebo wziety.

Miki od pewnego czasu jest strasznie marudny, jak mu cos nie pasuje od razu placz, czasmi juz nie wiem dlaczego marudzi no i znowu mamyproblem z jedzeniem lyzeczka nie idzie nam to.

Witajcie! No my właśnie też z dworku wróciliśmy, a Fifi teraz lula. Mimo, że byliśmy na słonku tylko 40 min to i tak się opaliłam :) Ale wczoraj ciekawie nie było podczas tej burzy...
Truskawa ale to nie ma się czego wstydzić! Do psychologa nie chodzą przecież wariaci! A Tobie psychiatra potrzebny raczej nie jest.
Jutro jadę do gina do kontroli i po tabletki. Ostatnio oddaliłam się z siostrą, więc jadę na noc do niej. Pierwszy raz nie będzie mnie całą noc w domu. Nie martwię się, bo Filip zostanie z tatusiem, ale tak mi smutno jakoś :)

Karolina tak z ciekowosci to twoj maly bal sie burzy? widze ze twoj may jest z wrzesnia to tak jak moja tosiula :) a co do nocy , to samo co ciebie teraz mnie czeka za jakis miesiac :)

reklama
Cześć dziewczyny ;) No dawno mnie nie było... A to przez ostatnie przygotowania do wesela....:pP:-) Co tam słychać? Strasznie dużo tu popisałyście:-D może uda mi się nadrobić...A u mnie ogólnie jakoś leci..Humorki mi chyba przechodzą .. choć ostatnio zrobiłam sie nieziemsko zazdrosna o Swojego;* Nie wiem dlaczego :confused:

Do góry