reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

madzia90 no napewno odetchnełaś z ulga:) ale naprawde coś nieciekawie się z Tobą dzieje....dziwne, że cię tak boli...i te wymioty....trzymaj się cieplusio:* aaa i zazdroszcze Ci, że możesz zamieszkać ze swoim ukochanym:)
Justynka1a i jak wyniki??

reklama
madzia90 no napewno odetchnełaś z ulga:) ale naprawde coś nieciekawie się z Tobą dzieje....dziwne, że cię tak boli...i te wymioty....trzymaj się cieplusio:* aaa i zazdroszcze Ci, że możesz zamieszkać ze swoim ukochanym:)
ja też, już patrzymy po sklepach coby jakieś wygodne łóżko kupić, bo te moje niewygodne i skrzypiące :sorry:

właśnie Justynka1 jak wyniki ?

madzia90 Gratuluje wyniku:-) A bedziecie wynajmowac czy macie juz cos własnego?
domikcw a ciebie jakas choroba dopadła czy tak sama od siebie kiepsko sie czujesz?

madzia90 to dobrze:) zawsze to coś własnego. a jak twoi rodzice zareagowali na to, że chcecie razem zamieszkać??
umi2 wiesz co kochana sama już nic z tego nie rozumiem...czuje się taka słaba...cały czas mnie boli brzuch jakbym miała dostać @ i teraz mi jest tak niedobrze, że.......masakra poprostu....

madzia90 mamy zawsze się martwią o swoje pociechy. poprostu ona chce żeby było Ci dobrze i żebyś była szczęsliwa:) a co to za dietę "cud" stosujesz??

Ostatnia edycja:
Witam Was:):-)

umi- jak tam z Kacperkiem??? Jakim mleczkiem go karmisz???

madzia90- to w takim razie gratuluję:tak:

domikcw- bardzo dziękuję, mam nadzieję,że ułozy się nam:tak:

femme- wielkie dzięki, może będzie dobrze(sama się pocieszam:-D) JEstem oglnie dobrej myśli:tak:;-)

Ja zmykam do fryzjera i bileciki na stoły rozłożyć:tak: Papa moze potem jeszcze zajrzę,zobaczę....

3majcie się!!!!!;-):-) i 3majcie kciuki;-)

reklama
pola997 nie ma za co:* bądź dobrej myśli a wszystko się ułoży:) mam nadzieję, że po ślubie zaprezętujesz nam jakieś foteczki?:p
madzia90 odpocznij...może to z nerwów albo z przemęczenia?...

Do góry