dzień dobry:-) przepraszam za wczorajszą nieobecność, ale przez tą burze neta wyłączyli
a nie czuje się zbytnio dobrze, a tu sprzątanie mnie czeka...ciasto trzeba upiec...eh......
anetka551 dziewczyny dobrze Ci radzą
jest jeszcze sposób z czapeczką. trzeba nasnarować główkę oliwką, a potem ubrać małej cieniutką bawełnianą czapeczkę i zostawić na pare minut, a następnie delikatnie wyczesać szczoteczką dla niemowląt i wykąpać;-) życzę powodzenia z walką z tym cholerstwem
umi2 no może masz racje, że przez to zapalenie mi się okres spóźnia. chciałam zrobić test, ale jak o tym powiedziałam mojemu W to po jego minie wywnioskowałam, że lepiej sobie jeszcze poczekam
szkoda, że Ci się zakupy nie udały, ale popatrz na to z drugiej strony-będzie jeszcze jedna okazja żeby wyjść w teren
aaa i gratuluje świadomego uśmiechu Kacperkowi:-)
pola997 trzymam kciuki za udany ślub i wspaniałą zabawę. I życzę szczęścia i dużo miłości na nowej drodze życia
:*
panistepelek to skoro Klaudunia tak ochoczo bawiła się z małym przyjacielem to pewnie chciałaby braciszka albo siostrzyczkę?
<żarcik> i musisz być dumna z niej że jest taką dzielną dziewczynka i nie płacze przy szczepieniu
femme fatal witaj po przerwie. ale Ninka ma wielkie i niebieskie oczy!! ślicznie i również gratuluje małęj nowej umiejętności;-)
matosia no napewno szkodaby było taką siostrę pożyczać
życzę udanedo wypadu do siostruni
odpocznij sobie
Asiowo jak się uśmiałąm po przeczytaniu tego co twój mężyulek powiedział w aptece
dooobre to było. i współczuje dzisiejszego szorowania dywaniku....
madzia90 nio i dzidzi nie bedzie
tak właśnie myślałam bo skoro miałaś okres to....co tam u Ciebie??
mamaola oj to się pomocna okazałaś...racja, że na wózku już duuuużo zaoszczędzą.