reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Przecież ja się nie uniosłam. Ja to w ogóle nie ogarniam tego co tu się dzieje teraz... Za ciężkie to dla mnie. Boże dziewczyny ogarnijcie się, bo ja wchodzę i Was czytam to nie mogę się powstrzymać żeby nie odpisać :sorry::-p

hm nie ma człowieka pare godzin a tu takie rzeczy, no dziewczyny,skopie Was zaraz po tyłkach,będzie spokój;p;p

ja dzis wyrwałam sie do fryzjera,jaka ulga normalnie, Iguś dostaje mieszankę bebilonu ha,bo mam egzamin i nie dam rady uciagnac mu tyle mleka, ostatni nan ha sie zmarnował,dostał go dosłownie raz:(

no i chyba wam przyjdzie zalozyc nowy watek skoro na tym powstal haos

i po co ta zlosliwosc?:confused2: chcialabym zauwazyc ze to ty sie unosisz...:baffled:

layla a co robilas z wlosami? ja to w sobote ide i juz sie nie moge doczekac bo wygladam fatalnie...z czego egzamin? ucz sie ucz pilnie! podziwiam ze dwa kierunki robisz...naprawde, ja to bym nie dala rady.. :eek:

reklama
Ej no dziewczyny bez przesady!! Spokój mi tu ci co sie uniesli niech opadna i na odwrót z normalnej wymiany zdan rozpetała sie burza....
Black przeciez wiem ze wyraziłas swoje zdanie podobnie jak ja i zdaje sobie sprawe ze nie musimy miec takiego samego zdania a wrecz mi to odpowiada bo co by to było za forum gdyby wszyscy mysleli tak samo.
dimikacw a jaki ten kurs? co do nereczek to mamy wizyte w poradni umówiona na 9 lipca i wtedy sie dowiemy czy to jest groźne czy nie:-)
Maagda no i sytuacja jasna:-)

Do góry