reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mamaola wybacz ale ja jestem tylko czlowiekiem a nie pisalam bo maz wrocil z Niemiec i chyba logiczne ze wolalam z Nim siedziec niz przed kompem a na pisanie postow poprostu nie mialam czasu !!Aczkolwiek caly czas bylam na watku MM i mialam na wszystko oko no a nie moja wina ze kilku osobom buzuja hormony :no::sorry:

Justysia1a heh swietnych masz rodzcow skoro pozwalaja Ci tak swobodnie sie kochac z chlopakiem i ten text ze nic z tego nie wychodzi :-D:sorry:
Po co masz czekac na zakonczenie roku ? pewnie i tak wczesniej dostaniesz @ bo watpie zebys byla w ciazy :no:
no chyba ze Ty juz wiesz ze Jestes i cos krecisz !! bez urazy oczywiscie :tak:;-)
mnostwo bylo takich dziewczyn co pisaly podobne texty a tak na serio nabijaly sie z Nas !!

Spoko to jest forum dla kazdego a watek MM jest dla Mlodych Mam wiec nie wiem po co to cale halllo ? :sorry: Asheara mimo ze ma 16 lat zostanie matko i co z tego ? jej zycie a nam nic do tego i powinnysmy to uszanowac i wspierac przed takimi docinkami jak wyzej niektore pisaly :no:
Kazdy wyraza swoje zdanie i inna osoba powinna Je uszanowac a nie walkowac ciagle to samo bo sie nigdy nie skonczycie klocic :angry::no:

Zreszta napisze cos jeszcze niektore dziewczyny maja gdzies ogolny regulamin BB bo trzaskaja postami a mnie takie cos wqrza i chyba inne tez bo jak widac mnostwo mam zniknelo z pola widzenia :confused2:

mamamadzia Umi nie chciala Cie urazic !! poprostu jest tak przyjete na forum ze nie piszemy posta pod postem , jezeli chcemy cos dopisac to wciskamy EDYTUJ !! no chyba ze ktos juz napisal pod Nami posta to wtedy piszesz normalnie :tak:
No i Witam w Gronie Mlodych Mam ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
mamamadzia Kto niby nie przepada za nowymi uzytkownikami? Odniosłas mylne wrazenie... Udzielaj sie na forum pisz czesto a bedzie ok tylko sa tu przyjete reguly których nalezy przestrzegac jak w kazdym nowym miejscu:-)

No wiem wiem, sorry, ale poważnie czytam ten wątek od jakiegoś czasu i widze że niektóre dziewczyny już sie dobrze znają i za bardzo nie obchodzi juz ich ktoś nowy, i na prawde nie chce sie kłucic:tak: a co do pisania postów pod postem to nie wiedziałam że sie tak nie robi bo rzadko korzystam z komputera, i nie udzielam sie zbyt często.
może przydałby sie nowy wątek dla świeżaków???

mamamadzia ..watek dla swiezakow... to zly pomysl :no:
zreszta popatrz z tej strony ze kazda z nas kiedys byla poczatkujaca :tak:
napewno sie wbijesz tylko potrzebujesz czasu ;-)

No i juz wiesz ze istnieje edycja :-):tak:

No i juz wiem ze istnieje edycja:-)

Ostre z Was Kobietki, no ale to dobrze bo Matki jesteśmy;-)
Mam nadzieje że sie szybko wdroże i bedzie dobrze.
Może któraś ma jakiś fajny temat bo mi myślenie jak widać jakoś nie wychodzi:baffled:

mamamadzia witaj :) mi tez sie myslenie wylaczylo...chcialam jakis fajny film obejrzec ale w tv nic kompletnie nie ma... :| chyba do wypozyczalni dvd sie wybiore...wakacje juz czuc...

a wlasnie, wybieracie sie gdzies na wakacje z maluchami?

nie wiem o co ta cała sprzeczka...:confused:
Asheara przecież nikt Cię tu nie oceniał i nie potępiał za to, że matką zostałaś!!

z tego co ja załapałam to dziewczyny przekazywały swoje zdanie również o sobie, że w tym wieku były niedojrzała i również się przyznawały do tego oż teraz też nie były gotowe na dziecko....spokojnie dziewczyny!!
Umi2 co do kursów to są one z dziedziny kosmetycznej. znalazła je moja koleżanka więc skorzystałam bo są darmowe!!(UE sponsoruje:-p). nie martw się Kochana bo z Kacperkiem i jego nereczkami napewno bedzie wszystko OK;-)
Layla to zaszalałaś z fryzurą, pierwsze mamaola, teraz Ty....ej dziewczyny co wy na jakiś nowy podryw się wybieracie:-p:rofl2: aaaa i chciałąm Ci pogratulować kierunku studiów! Kobieto Ty to masz głowe!!:tak:pierwszy raz o czymś takim słysze:szok:
Justysia1a ale się uśmiałam po przeczytaniu tego co Twój tato powiedział:-D dobre to było. chyba masz tolerancyjnych rodziców?
mamamadzia witaj i gratuluje pociechy...nie stresuj się i nie zrażaj odrazu:tak: tutaj są naprawde sympatyczne kobietki i z miłą chęcią z Tobą popiszemy:-)

KingaMZ My sie wybieramy do rodziców mojego chlopaka, z Lublina do Braniewa strasznie długa podróż i to do tego pociągiem, mam mnadzieje ze damy z Małą rade bo dziadkowie jeszcze jej nie widzieli no i już trzeba żeby ją poznali:-)
A tam jeziorka fajne, może sie pływać naucze:-)

Ostatnia edycja:
reklama
ech dziewczyny strasznie sie klocicie na temat tego posta nie rozumiem co komu przeszkadza to ze ktos wpadnie i raz na jakis czas cos napisze?

mamamadzia zgodze sie z toba tez mialam kilka podejsc i raczej malo kto sie interesuje tym co sie pisze :)
a my lecimy samolotem w jakies cieple kraje we wrzesniu - prezent slubny od mojej siorki :)
no i wlansie czekamy an paszport mlodej :p

Do góry