reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kamusia185 to może być hormonalne,ja miałam bardzo czesto takie bóle,jakby mi ktos szpile wbijał i krecił!

czy któras z was po porodzie bolała kosc ogonowa?nosz kurde to jakas masakra,juz 3 tydzień siedzieć na tyłku nie moge:(

reklama
witajcie dziewczyny :) jak tam po weekendzie??:) mam nadzieje ze sie udal :)

pozdrawiam serdecznie no i wszytskiego NAJ NAJ dla najmlodszych i nie tylko :)

buziaki dla dzieciakow :)

Witam. Na początki chcę życzyć wszystkich Naszym Dzieciom wszystkie, wszystkie dobrego w Dniu ich Święta.

madzia - Teraz to już rozumiem dlaczego od września. I dobrze, że tak to "zaplanowaliście"

mamaola - U mnie też ostatnie dni była brzydka pogoda ale na ogól pod wieczór trochę się poprawiało więc codziennie choc na pół godziny wychodziłysmy. A dzis u mnie całkiem ładnie słoneczko świeci.

Załączniki

• 19521c6cc5e35d8c605a80a2f2705b72,14,19,0.jpg
    19521c6cc5e35d8c605a80a2f2705b72,14,19,0.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 25
Znowu musze nadrabiac. :angry: Tyle piszecie. ;-)

Oczywiscie duzo umiechu na twarzyczkach Waszym pociecha zycze! :-)

Panistepelek - Aluś bardzo grzeczny, przed wczoraj dał Mamusi popalic i poszedl spac bardzo pozno. Ale ogolnie to naprawde kochane dziecko, oby tylko nie zrobil sie marudny. :-p

Layla - Ty na tej swojej diecie wykonczysz sie. :-( Sprobj moze cos wiecej jesc. :-(

anetka551 - No dokladnie, ta z Hippa mi chyba zaczela pomagac bo dzis mimo wkladek laktacyjnych wstalam z mokra pizamka.:tak: A pijesz faktycznie tylko 2 razy dziennie ją? No i pisz czy granulki pomagaja? ;-)

pola997 - Ja kubeczek kaszki jem codziennie.:tak: I nie wyobrazam sobie zebym nie mogla pic mleka. :tak:

mamaola - Umnie co prawda nie pada, ale... nie jest cieplo, a chcialamz Alusiem do ZOOsie wybrac, do sloniarni.:-pGdzie podobnojest slon homo. :-)Hehe.

Kamusia185 - Moze warto sie wybrac do lekarza kierujacego ciaze? :-(

Olena262 - O kurcze to u Ciebie bardzo nieciekawie. :no: mnie byla brza, mamy mosty pozalewane, tzn. przejazdy pod mostami. :tak: Ale zeby huragan, to nie az tak. :no:

Maagda_ - Powiem Ci że moj Alanek w 2 dniu zycia - jeszcze w szpitalu przy lekarzach gdy lerzal na brzuszku to sam podniósl głowke i trzymaj ja caly czas w gorze. :tak: Bylam w szoku.
A w domku, to jakis w 2 tygodniu zycia - gdy wzielam Go na raczki i poczul ze ma pod swoimi nozkami moje nogi, to zrobil je sztywne i tak sie na nich odbijał jak sprezynka.:-D Nie wiem czy tak dzieci maja, ale ja bylam zaskoczona. :tak:

dorom5 pije więcej niż 2 razy dziennie :-p a te granulki.. ciężko powiedzieć.. dzisiaj np miałam bardzo dużo mleczka, samo aż wyciekało, a Zuzia i tak denerwowała się i nie chciała za bardzo jeść z piersi :-( Mam nadzieję, że w końcu jej to przejdzie, bo nie chcę przestać karmić piersią...

Dzisiaj byłam u lekarza z tym ulewaniem. Powiedział tylko, że dzieci często tak mają.. chociaż Zuzka chlusta wszystkim co zje :baffled: kazał kupić mleczko Bebilon AR takie dla dzieci, które właśnie ulewają, zobaczymy czy pomoże. Mała została też zważona i za 10 dni kolejne ważenie aby sprawdzić czy nie spada z wagi, chociaż nie spada na pewno :-p w czwartek ważyła 3750g a dzisiaj 3820 :tak:;-)

anetka551- Napewno przejdzie. :tak: Mój Alanek ładnie spi, nie plakal gdy pił, wiec te herbatki napewno w jakims stopniu mi pomagaja. :tak:
To ładnie Ci Zuzka przybiera. :tak:

No i przy okazji naj dla córeczki, bo dzis konczy miesiac.:tak:

Witam dziewczyny.
Widzę, ze sporo sie tu zmienilo i bardzo duzo nie znanych mi mamus widze.
Maadzia - fajnie Cie widziec:) Jak córcia?
Poczytam sobie troszke o Was.
Ja urodzilam w marcu. Mam slicznego synka. Jest kochany i co najwazniejsze zdrowy.
Od tamtego czasu nie pojawilam sie na BB ale postaram sie to ponadrabiac.
Pozdrawiam

reklama
krystynka88 - Jak dawno Cię nie było! :-) Witaj! :tak:
Dobrze ze Synek zdrowy, bardzo sie ciesze. :tak:

madzia90 - Moze na porodówce? :-p

Do góry