reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi poszliśmy na żywioł, śmialiśmy się przy tym strasznie, sami tylko ćwiczyliśmy na dzień przed ślubem z Grześka siostrą :-D

Pola dlatego mówię, że każdy robi jak uważa. My nie byliśmy, śmiechu było co nie miara, Grześkowi się plątały nogi, wyglądało to komicznie, ale daliśmy radę :-D Przynajmniej mamy co wspominać, w ogóle na ślubie było wesoło, Grzesiek w Kościele wyprzedził księdza z przysięgą, pomylił się i zaczął się śmiać, a ja wyrwałam księdzu mikrofon po czym on spowrotem go zabrał :-D Wesoło było, cała rodzinka się uśmiała, a wspomnienia mamy super :-D

Layla nam wyszło tak sobie, ale było wesoło i byliśmy zadowoleni, najważniejsze żeby się nie przejmować :-)

reklama
Pola Miki juz dosc dobrze siedzi juz od pewnego czasu, mial jakies 5 i pol miesiaca teraz jk jedziemy wozeczkiem to oparcia nie uzywa:-p A kurs tanca fajnie moj P tez ma dwie lewe nogi:-)
umi2 dokladnie mialam z pokarmemtak samo dlatego Miki od dawna jest na butelce mi nawet lekarka kazala dawac bo Miki za slobo przybieral na wadze.

Black-najważniejsze,że wspominacie super :tak: Ja tam bym sobie poroadziła,ale boję się o Grześka:-D a zawsze chciałam się nauczyć tańczyć;-) Tzn- np walca czy tango;-) Zobaczymy..... My lecimy zaraz ,mamy na 20.30:) U nas właśnie nic jescze nie jest gotowe... Właśnie Ty szłaś do kosmetyczki sie malować czy ktoś Cię pomalował??? Nawet jeszcze sukienki nie mam zrobionej do końca:-D Zobaczymy...

kolia- no mój też juz siedzi coraz lepiej, zastanawiałam się czy nie zbyt wczesnie;-)

ok ja lecę :-);-)

A ja sie musze pochwalic ze mój Kacper sie do mnie usmiechnął:-) wprawdzie chyba troche nieswiadomie no ale i tak ciesze sie jak głupek:-p

Maagda_ Ja podaje bebilon comfort czyli chyba to co ty bo to chyba te zwykły chyba ze sa inne. Chciałam uzywac HA ale u mnie nie ma 1 sa tylko 2 no a Kacper na nie za młody
pola997 ja nie moge narzekac bo w porównaniu do skóry mojej mamy to moja jest super ale i tak nie umywa sie napiecie do tego co było przed ciazą a jakich kremów uzywałas? Ja byłam wczoraj na weselu no i zarówno ja jak i mój Tomek to 4 lewe nogi do tanczenia jestesmy:-p
BlackWizard To ja wam zazdroszcze:-) z moim T nie mozemy nawet 2 na 1 sie nauczyc kompletnie tego nie czujemy a jak tanczymy to wiecej sie smiejemy oboje nie umiemy tanczyc:-p ale mamy zamiar isc na kurs choc wiem ze wiele nam to nie da bo nie mamy wyczucia:-p ja jak bym brała slub to pewnie tanczyłabm belgijskiego albo poloneza bo to mi wychodzi:-p
kolia A ja ci powiem ze mimo iz karmie kacpra butelka to gdy czasem mi pokarm przychodzi 9 bo czasem mi sie tak zdaza ze sie budze i jest ) przystawiam go i on sobie ciagnie jemu chyba nie robi róznicy co cycka byleby cos leciało:-p Ale przyznam sie ze zazdroszcze tym co karmia piersia a z drugiej strony ja karmiac butelka wysypiam sie. Ile razy synek ci sie budzi w ciagu nocy?

słuchajcie ostatnio byłam u koleżanki z klasy i ona ma synka 4 miesięcznego ( ur. 28 stycznia 2009 r ) i on już jest całkiem sztywny, co lepsze siedzi i stoi jak trzyma się go za palce.. nawet 2 kroczki umie postawić. ! :szok: byłam w szoku ze to tak wcześnie. Ciekawe jak będzie z moją Lusią.

Maagda_ silny z niego maluch i bardzo szybki az jestem w szoku. dopiero 4 miesiace i az tyle potrafi az trudno uwierzyc. W szoku jestem.

madzia90[/B] Jeżeli mogę zapytać to o ile dobrze pamiętam nie masz dzidziusia ,więc planujesz.? starasz się.? :)

tak dobrze pamiętasz, planujemy sie zacząć starać we wrześniu :-)

właśnie wróciłam od cioci, która ma 13 msc synka ahh słoodziak niegrzeczny :-D nawet jak wrzeszczał to był słodki :rofl2:

a ja umieram bo gardło mnie boli i połykać nie umiem :baffled:

patitka racja no ale nie chodzi ze bedzie gorsza matka no i aj o skrajnych przypadkach tez nie mowilam... wiesz 16 czy 17 lat wedlug mnie to wczesnie... ale po 30 to juz pozno... rodzice poprostu z zupelnie innej generacji

Dziewczyny przepraszam że się nie odzywam, ale mam małe problemy z internetem. Muszę wam opowiedzieć co mnie i moją rodzinkę dziś spotkało. No więc mamy teraz w miejscowości jak co roku imprezy z okazji DNI KWILCZA byłam tam z mężem zuzką w spacerówce, moja mama brat itd, Występy na scenie, porozstawiane ogromne namioty, i ni stąd ni zowąd zerwał się huragan! Powyrywało z ziemi te ogromne namioty, dekotacje powyrywało z ziemi, był pokaz kultury indiańskiej to im wszystko wiatr zabrał, Uciekaliśmy z zuzą, mój R pchał wózek to mu go wiatr podnosił:szok: Byłam przerażona że coś się może zuzance stać:no: Jedna babka dostała w głowę z jakiejś części od któregoś z tych namiotów co się wyrwał, i karetka ją odwiozła do szpitala w ciężkim stanie. Potem jechałam jeszcze autem do domu, to były stare wielkie kasztany powyrywane z korzeniami z ziemi:szok: Przepraszam że tak smęce ale musiałam to komuś opowiedzieć, sama nie wierze w to co pisze:-(

reklama
Dobry wieczór dziewczyny :)

atra - Witaj. Nie ma tu jakis konkretnych granic wiekowych więc myślę, że spokojnie może tu pisać tym bardziej, że jest kilka dziewczyn w podobnym wieku.

atra - Ja też dziś dostałąm okres i ogólnie było by wszystko ok gdyby nie to, że strasznie mnie plecy bolą.
Kursu tańca i ja zazdroszczę. Napisz jak było.

umi - Nas dziś właśnie zaprosili na wesele ale nie wiem czy będziemy szli
A uasmiech Dziecka to coś wspaniałego :)

madzia90 - Czemu akurat we wrześniu?

Olena - W moich okolicy póki co jakiś wielkich huraganó jeszcze nigdy nie było i niema czego zazdrościć. Dobrze, że nic Wam się nie stało.

Ostatnia edycja:
Do góry