reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi ani razu chodzi spac takmiedzy 20 a 21 chociaz ostatnio dwa razy mu sie cos przedluzylo a wstaje o 5 a nawet terazkupilam mu kaszke na noc to wstaje o 6 a pozniej roznie albo idzie spac po h albo odrazu ale to spioch ogromny ma to chyba po tacie:-p
Olena musialo byc przerazajace. Hym ale tak patrze ty z okolic Poznania a Bydgoszcz to wcale nie tak daleko u nas byla dzisaj burza ale nie jakas specialna powiedziala bym zeraczej slaba naszczescie.

Weekend weekend i po weekendzie trzeba sie wziasc za siebie:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Pola byłam u profesjonalnej wizażystki :tak: Kosztowało mnie to baaaardzo dużo, ale takie miałam marzenie i już ;-)

Magda to lepiej niech ta dziewczyna idzie z tym malcem czym prędzej do lekarza i niech sprawdzi napięcie mięśniowe, bo to normalne nie jest!

o dziewczyny,jaki sajgon:( własnie zbieram sie na zaliczenie,a mały mi szalał do 2 w nocy,tak się prężył,popłakiwał,on zawsze tak sie zachowuje jak cos mam na uczelni i musze jechac,może on moje nerwy czuje,w ten sposob chodze nosem po ziemi:( ale od 2 w nocy,gdyby nie to że katowałam sie laktatorem i musiałam wstawac, mały spałby ładnie do teraz! coś mi chyba sie zaczyna dziac zpokarmem,nie mogłam uciagnac 50 ml z 2 piersi...musze chyba herbatki laktacyjne zaczac pic...a powiedzcie,pio tych herbatakach nawału sie nie nabawie?bo tego sie baaardzo boje

dzień dobry . ;) ja wyszykowana do szkoły ale postanowiłam do was zajrzeć. ;)
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka , dla was i dla waszych maluchów ( mimo to ze niektóre z was mają po 20 lat to i tak dziećmi jesteśmy wszystkie. ;) ) ;***

Black
a co to jest w ogóle..:eek: Ja jej mówiłam żeby tak mu nie dawała bo może mu się coś stać.. bo to za wcześnie .. a ona nic, wiec to jej sprawa co robi.
umi2 kto został z małym jak poszłaś na wesele?

witam :(:( ale mam za sobą koszmarną noc :-:)-( dziś w nocy obudził mnie potworny ból w okolicy lewego jajnika :-( nie wiem czy to dzidzia mi uciskała ale aż zwijałam się z bólu.... strasznie się wystraszyłam ale na szczęście przeszło :-(może któraś z was wie co to mogło być :( Życzę udanego dnia...Pozdrawiam

czesc

no i weeckend za nami...i jeszcze sie z Darkiem musialam poprztykac ale na szczescie przeszlo.... ja jakos okresu nie moge dostac....a najgorsze z w lipcu akurat na urlop mi sie przypaleta.....

Olena-jeju masakra taki huragan...ja bym chyba ze strachu sie zesikala:eek:a u mnie wczoraj grad taki walil ze szok....

Maagda-ja mam juz 27 lat...ale dzieckiem czuje sie nadal.....popieram Black niech kolezanka zglosi sie do lekarza z dzieckiem bo co za szybko to niezdrowo....

Pola-jaju ale ten czas leci to juz za dwa tyg bedziesz zoneczka:-)ja nie wiem czy szla bym na kurs tanca zawsze z Darkiem dobrze mi sie tanczylo....ale z drugiej strony chcialbym jak ty jakies tango albo walca a tego nie umiem.....

Madzia-wlasnie czemu dopiero we wrzesniu zaczynacie staranka???

KOCHANE DZIEWCZYNY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS I WASZYCH POCIECH W DNIU DZIECKA :)))

Witam;-) ja sie szykuje do sql a maly broi wiec buszujemy we dwojke;-) sie dzisaj wyspalam;-)
Oczywiscie zycze wszytkim wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka a szczegolnie dla wszych maluchow ucalujcie wszystkich:-)

Madzia-wlasnie czemu dopiero we wrzesniu zaczynacie staranka???
madzia90 - Czemu akurat we wrześniu?

ponieważ za miesiac już będziemy mieszkać razem, chcemy sie upewnić że potrafimy ze sobą tak codziennie bywać.
nie raz było tak że pomieszkiwał u mnie przez kilka dni, raz był u mnie przez tydzień jak byłam sama bo rodzice byli na wakacjach.
do tego eM ma gwarantowaną dobrze płatną prace od lipca więc troche pójdzie na wydatki a troche odłożymy ;-) jak to mówi eM na moje ciążowe zachcianki :laugh2:

ałaaa, moje gardło :-( całą noc nie umiałam spać bo co chciałam połknąć ślinę to sie budziłam z bólu :-(

kurde wsciekne sie zaraz tak ze szok:wściekła/y:pada desz a chcialam z mlodym naspacer pojsc.....wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... nie byl juz dwa dni na dworku......a lejeeeeeeeee........

Madzia-dobrze ze tak rozsadnie podchodzicie do sprawy....trzeba jednak pamietac o tym ze zycie weryfikuje pewne rzeczy.....i to co na poczatku wydaje sie byc wada partnera po czasie okazuje sie zaleta....u mnie tak bylo....tak ze zycze szczescia w dazeniu do celu:-)

reklama
Do góry