reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam z rana. ;)
Łucja zrobiła mi pobudkę o 6;30 i już nie poszła spać. ;P
dorom5 nie ma za co. :) Kiedy pojawi się Twój profil na nk. :)?
mamaola ja będę szczepić Lusie na rotawirusa. :) u nas dobrze , mała rośnie w oczach. :) Wszyscy mówią że szybko zacznie mówić bo już gaworzy jak to wszyscy mówią " pełnymi zdaniami" od ok miesiaca . ;) Dziś nawet oglądała " Brzydulę" ;) ogólnie to super córcia. :) a co u Was. ?

a tu kilka zdjęć z wczorajszego dnia. :)
nie da się dodać galerii więc podam linka.

http://img36.imageshack.us/gal.php?g=20090528019800x600.jpg

gal.php

gal.php

reklama
chcę iść na Wyższą Szkołę Zarządzania w Gdańsku na wydział ochrony środowiska.. Od dziecka jestem związana z przyrodą.. moi rodzice mają własne jezioro dzięki czemu wiecznie pływałam, łowiłam ryby i zawsze chciałam pracować na rzecz ochrony przyrody i te studia spełniły by moje marzenie:)

Magda ja nie szczepilam ani jednego ani drugiego na rotawirusa.... Igor ostatnio cos podobnego przeszedl ale on to naprawde wszystkie choroby nadzwyczaj lagodnie przechodzi w porownaniu do innych dzieci...lucja narazie nie choruje wiec poki co nie zaluje ze nie zaszczepilam ;) na pneumokoki igora szczepilam i jak lucja skonczy 2 latka to tez ja zaszczepie :) na ospe nie bede szczepic napewno, bo uwazam ze to bez sensu. Igor juz chorowal na ospe i to taka minimalistyczna wersja byla...wiec Łucji szczepic nie widze potrzeby :)

pola no to 2 tygodnie juz tylko zostaly....to pomysle o Tobie bo ja 13 czerwca tez ide na slub i wesele - mojej swiadkowej i swiadka...swiadek dlugo sie bronil przed utrata kawalerstwa ma juz 38 lat hihihi

panistepelek ja to dopiero mam sprzet hehe zwykla cyfrowke kodaka 4mpix a takie mi ladne zdjecia wychodza ze wszyscy sie dziwia - zwlaszcza ci co maja lepsze aparaty ode mnie :D kurcze a jak u dziewczynki mocz pobrac - takiego malucha...ja to caly czas licze ze nie zdarzy sie taka potrzeba bo nie wiem jak to zrobie :)

Black dobrze ze juz coraz lepiej sie czujesz, mogloby juz calkowicie przejsc...a przy corci tez takie nudnosci mialas i wymioty?

mamaola a ile masz lat bo ja 24 w tym roku skoncze? wiec moze najstarsza nie jestes ;P

domickw ja to tez lubie piec i gotowac ale ostatnio taki len mnie dopadl ze ograniczam sie do minimum....

boshee dziewczyny taka rozlazla jestem ostatnio i nie wiem jak sie zmobilizowac do roboty...kompletnie nic mi sie nie chce...w ogole czuje sie jakas taka "niedorobiona" :| i tak juz od miesiaca....

panistepelek oto zdjecia robione moim super sprzetem ;P

1. Łucja
2. Igor
3,4,5,6 Zdjecia z wakacji z przed dwoch lat :)
7. zagadka - co to jest? :sorry:

Załączniki

• łucja.jpg
    łucja.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 24
  • igor.jpg
    igor.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 26
  • wakacje 2007024.jpg
    wakacje 2007024.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 22
  • wakacje 2007052.jpg
    wakacje 2007052.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 22
  • wakacje 2007343.jpg
    wakacje 2007343.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 24
  • julka.jpg
    julka.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 23
  • 100_1027.jpg
    100_1027.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 34
Witajcie
Panistepelek Mocz do woreczka to jak dla mnie ic strasznego ale ja nie mogłam do woreczka tylko musiałam łapac do pojemniczka bo nie można było pierwszej czesci moczu dac do badania. Moim zdaniem to głupota łapac siuski ale cóz...
mamaola U mnie tez nie za ciekawa ta pogoda jeszcze mi sie młody zbunotowal i od 6 nie chce spac głodny nie jest brzusze go nie boli a jak go samego zostawiam to wyje eh. Co do ereczki to dostałam skierowanie do poradni i musze tam dzwonic w poniedziałek zeby zapisac małego. o to zrób sobie super fryzurke i sie pochwal:-) a co do zebow to zazdroszcze ja musze sie wybrac bo mam po ciazy zebów do leczenia mnustwo....
Maagda_ To tak jak mój kacper tylko ze on obudził sie o 6:00 i spac nie ma zamiaru.... Moze to przez pogode?... sliczne zdjecia córeczki
kolia a ja bym chetnie wrócila sie do szkoły:-p

Umi,Maagda-to chyba cos w powietrzu jest bo Mlody mi dzis wstal o 5.40 i ani mysli spac....lata po domu i rozrabia.....

Maagda-u nas powolutku,Darus to juz taka pociecha jest jejku jak on sie zmienil....zaczyna powoli mowic no i taka przylepa sie zrobil tylko by sie tulil i tulil.....

Umi-no to czekamy do poniedzialku,bardzo trzymam kciuki zeby wszystko popszlo ok....ja to zla jestem ze wczesniej nie zaczelam dbac o zeby bo niby jest ok zero prochnicy i tylko dwa malutkie ubytki ale za to sa początki paradontozy wiec teraz regularnie dentysta bedzie grany bo nie chce bedąc ryczacą czterdziechą swiecic golą szczeką:baffled:

KingaMZ-ja tez rozlazla jestem dobrze ze wczoraj duuuuzy obiad zrobilam to dzis tylko ziemniaki musze ugotowac.....nic mi sie nie chce i jeszcze ta pogoda....brrrr....no niestety chyba jednak jestem najstarsza bo ja w tym roku koncze 27 lat:baffled:a wogole sie nie czuje:eek:

Kolia-pewnie ze dobrze ze jestes mlodziutka....ja sama chetnie do szkoly bym wrocila:rofl2:a tak wogole to wyslalam Ci zaproszenie na NK:rofl2:

nie masz sie co martwic dasz rade, tylko potrzebna ci bedzie pomoc przy dziecku i tyle :) ile osob tak robi :) ja od pazdziernika ide tz na studia tylko ze dzienne :) i tez jakos dam rade, w kazdym razie bede musiala

Magdaa_ Dziekuję jestes pierwsza osoba która stwierdziła ze kacper jest do mnie podobny:-p wszyscy mówia ze cały Tomek z niego z wyjatkiem tych rudziutkich włosów bo tego ie ma ani po mnie ani po nim:-p
mamaola pewnie tak bo co innego. Eh naszczescie mój mały dał sobie spokój i poszedł nyny moze pospi z godzinke to zdaze posprzatac:-)

Hej dziewczyny, moje dziecko się buntuje przez ząbki, nie mam czasu na nic:-(

Kinga przy Julce wymioty też miałam, ale dwa razy częściej i dużo gorzej się czułam.
Magda dzięki :* Dziś wizyta na 13 :tak: Ale jestem dobrej myśli.
Pola no niestety kosztowne i wciągające, bo ciągle chcesz lepsze obiektywy :baffled::-)

reklama
umi2 rude włosy? ja tam nie widzę wstaw jakaś fotkę ;)
mamaola
to super ! :-) ja tez chciałabym żeby moja Łucja była już taka większa. ;P
BlackWizard na pewno będzie dobrze, daj znać po wizycie. ;*

Do góry