reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

natalka90
super :) wiesz co bedziesz miala ?
ja chlopczyka :) a jak brzusio ? duzy? bo moj to taka typowa pilka nie za duza nie za mała :) poza tym moja dzidzia daje mi czesto popalic ;-);-);-) juz nie moge sie doczekac :) chociaz z drugiej strony bardzo sie boję

reklama
adddaaa bede miala dziewczynke ;-) brzuszek mam juz dosc duzy i malenka tez mi strasznie daje popalic a najwiecej jak lece i sobie odpoczywam wtedy ona pokazuje co potrafi ze az brzuch mi skacze :-p mam tak samo tez sie nie moge doczekac i boje sie strasznie , a dla dzidzki juz masz przygotowane wszystko ?

anetka551 dziękuję za życzonka urodzinowe:-) też mam nadzieję, że takich rocznic bedzie więcej;-)
panistepelek Tobie również dziękuję za życzonka. pochwaliłabym się pierścionkiem, ale jak już kiedyś pisałam to zdjęć nie potrafie tu wstawić:-D eh....czasem ciemna jestem..... a torcik Klaudusi smakowicie wyglądał<mniam> Klaudia chyba zadowolona była??
Asiowo ojjjj biedna jesteś......że też Cię tak ciągle męczysz....:-(
BlackWizard piękne to zdjęcie:-) zawsze mi się podobały takie ujęcia. masz talęt:tak:
mamaola brrrr......dętysta....oj jak ja się boje ich....stara baba jestem a nie znoszę tam chodzic..... Tobie również dziękuję:-) hehehe zdarza się zapomnieć. ważne, że sobie przypomnieliście:-p to gratuluje tej 10 jeżeli dobrze zrozumiałam:confused:?
madzia90 no widzisz też fakt....ja to mam skleroze!! przecież mówiłaś że jedziesz na wystawy psów. gratuluje zdobycia złota:tak::-) i również dziękuję:tak:
natalka90 to gratuluję dziewczynki. w końcu tu jakaś dziewuszka się narodzi bo nalot chłopców ostatnio był:-p a imię już macie?? nie mam dzidzi i jak narazie jest daleko w planach....no ale wiesz....:-p niczego się nie wypieram:-D
kolia u mnie pogoda ładna, ale jak jest tak jak u Ciebie to też mi się spać chce. nie dziwie się małemu, że śpi;-)
adddaaa witaj. pewnie, że Cię tutaj przyjmiemy:tak: zapoznaj się z regulaminem i pisz jak najczęściej. opowiedz nam coś o sobie gratuluje syneczka:-) chyba każda kobieta boi się porodu....i wydaje mi się, że ważne jest pozytywne nastawienie do tego momętu:)

Ostatnia edycja:
domikcw ja naprawde przymulona jestem wszytskiego najlpesze za wczoraj:-) a zdjecie sproboj wlozyc zalaczniku powinno wejsc ;-)

jeszcze raz próbuje bo jak nie to już nie będe publikować:-p jeszcze raz przepraszam jak nie wyjdzie....:sorry:
oooo jupiiiii wyszło..... pierwsze to mój serniczek a drudie ciasto to to co podawałam na nie przepis:)

Załączniki

• sernik.jpg
    sernik.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 29
  • ciasto.jpg
    ciasto.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 31
Maagda_ to chyba moj blad bo nie moglam zaakcteptowac twoje go zaproszenia to wyslalam nowe imoze przez przypadek zkonta mojej siostry bo ona no chyba na zlosci mi zaznacza zby ja pamietalo wiec przepraszam ja jestem Marta:zawstydzona/y:;-)

reklama
jeszcze raz próbuje bo jak nie to już nie będe publikować:-p jeszcze raz przepraszam jak nie wyjdzie....:sorry:
oooo jupiiiii wyszło..... pierwsze to mój serniczek a drudie ciasto to to co podawałam na nie przepis:)

to drugie wygląda bardzo apetycznie, musze zrobić bo ostatnio rodzinka marudzi ze za mało pieke :-p

Do góry