reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej dziewczynki ;-)

anetka551 juz prawie wszystko mam i czekam tylko na dzidzie ale juz sie doczekac nie moge no i strasznie boje sie porodu :-( a Tobie jak porod minol ?

domikcw bede miala dziewczynka :tak: a Ty starasz sie juz o dzidzie ??

panistepelek bedzie dziewczynka ale imie jeszcze nie wiem Klaudia albo Kornelia ale zdecuduje dopiero jak ja zobacze :-)

a ja nie mam zadnej z was na NK wiec moze byscie wyslaly zaproszenia Marta Wesołowska Bydgoszcz:-)

Ale dzisaj pogoda gorzej niz wczoraj a tak mi sie przeznia spac ze jestem nie do zycia na was tez takpogoda dziala? w sumie na mikiego chyba tez dziala bo spi juz 2h:-p

natalka90 to fajnie, że prawie wszystko masz :-) też bałam się porodu, ale miałam cesarskie cięcie, więc nie męczyłam się naturalnie :-p jak wiadomo cięcia nie czułam, ale ból po operacji potworny! do dzisiaj troszkę mnie pobolewa od czasu do czasu i jeszcze wszystkie strupy z blizny nie zeszły :baffled: ale o bólu się zapomina jak ma się przy sobie swojego Skarbeczka malutkiego ;-):tak:

witam wszystkie młode mamusie :)
chcialabym zapytac czy mogę do Was dołonczyc?
Mam na imie Ada, mam 19 lat jestem z Zabrza, i termin mam na lipiec dokladnie 26 ;-)

anetka551 mi tez gadaja ze cesarke bede miala bo mala byla zle ulozona ale wydaje mi sie ze sie przekrecila bo w innych miejscach ruchy czuje ale pewnie do porodu przekreci sie jeszcze 100 razy :-p ale chcialabym rodzic naturalnie tylko sie zastanawiam nad znieczuleniem i nie wiem bo z jeden strony chcialabym czuc wszystko a z drugiej to boje sie tego bolu a najbardziej ze mnie natna i tego szycia :baffled:

reklama
Do góry