reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KasiaF87 moje sny od zawsze się sprawdzały.. Zawsze były takie "realne". No i mam nadzieję że ten z synkiem też się sprawdzi na 100%..

Co do imienia Kubuś to my z moim G. właśnie tak chcemy dać na imię naszemu synkowi.. Choć on jeszcze do końca nie jest pewien..
Bo ostatnio wspominał coś o Borysie (choć ja myślę że to były żarty)..

A jeśli chodzi o wróżbę to ja znam i jedną i drugą wersję.. Z tej z włosem wyszło mi że będę miała 2dzieci (tylko już nie pamiętam co).. A z drugiej że teraz mam w brzuszku chłopca. A coś jeszcze było że wiek w jakim się weźmie ślub określała wróżba.. No i mi wyszło że 21lat..

reklama
Dzien Dobry :) Wszystkim !
Co u Was slychowac ?? ja wlasnie wstalam i widze ze mam spore zaleglosci :D ale sprobuje je nadrobic :D zobaczymy !
Jak sie dzisiaj czujecie dziewczynki ?

mi wyszedl syn, mezus sie cieszy jak nie wiem co... a i zapraszam na ciacho, bo dopiero co sie upieklo...
a co do malzenstwa to w 100% zgadzam sie z Netgirl

No i mi kilka dni temu tez sie sniło że synka na rękach miałam :) Mój M zawsze mówił że chciałby synka ale teraz to jak mówie mu że mam przeczucie że chłopak to on: a skąd wiesz, może córeczka, że dziewczynki takie słodke sa iwogóle, a jak mówi do brzuszka to zawsze "córeczko lub synku..." albo ""skarbeńku" tak żeby nie wskazywac na płeć... A z imieniem to normalnie pojecia nie ama... wolałabym już mieć dylemat między dwoma ale ja wogóle pomysłu nie mam :-(

KasiaF87 uwierz mi ze nie wolalabys miec dylematu :p:p Ja mam spor o imie coreczki z moim Rafalem ! Jest uparty jak osiol ! I nie wiem co z tego bedzie czy da rade jeszcze mu wytlumaczyc ze ja wole inne imie , bo uparl sie na Nicole , a mnie sie podobaja inne imiona miedzy innymi Julitka , Martynka , Zuzia :)
Ale nie wiem jak Go przekonac :p
A tak pozatym to imie przyjdzie jak zobaczysh kruszynke swoja :D

my od poczatku nie mielismy problemu z imieniem dla dziewczynki;) powiedzialam Alicja i tak zostało:) Gorzej z chłopczykiem, dlatego mamy nadzieje, ze USG sie nie pomyliło i bedzie dziewczynka:) Jak chłopczyk to wymyslimy cos jak na nuego spojrzymy:) Ja chciałam Konrada,a le mój mąż sie nie zgadza:p:)

Zawshe jest to ale... :D My sie umowilismy ze przy pierwszym dziecku on wybiera jak bedzie corka a ja jak synek :D Ale jak sie dowiedzial ze synek to jush tak smieshnie wszystko odkrecil ze on bedzie wybieral ale nie mielismy klotni bo sie zgadzalismy oboje I zostal Filipek :) a teraz to nie wiem :p

co do ślubu to zgadzam się całkowicie z netgirl, dla mnie to nie jest tylko papierek, to ogromne i wpaniałe przeżycie dla obojga, odpowiedzialność nie tylko za siebie ale i za drugiego człowieka, małżeństwo to wyzeczenie się egoizmu ale nie ma nic piękniejszego i sprawiającego więcej radości niż dbanie o osobę którą się kocha.

Ja z moim Paszczakiem studiujemy w tym samym mieście i wynajmujemy razem mieszkanie z inną parą. Wiadomo, ze na takich warunkach płaci się ogromne pieniądze za czynsz :crazy::angry::no: częściowo wyprowadziłam się z domu jak poszłam do liceum, mieszkałam w internacie, teraz na studiach wynajmuje mieszkanie i nie wyobrażam sobie mieszkania w domu dłużej niż na weekendy. A jak założę rodzinę to nie wiem co zrobimy bo mój tata zniszczy psychicznie każdą osobę, która jest za blisko niego :-( a chcę oszczędzić tego mojemu Paszczakowi.

snoopy12 ztymi plemnikami nigdy nic nie wiadomo,jak bylam na spacerku dowiedzialam sie ze sasiadowi urodzila sie 6 corka :laugh2: a tak liczyl ze moze tym razem bedzie chlopczyk !!

Asiowo nie zmieniaj imienia dziewczynce-jest sliczne :-):-p Moja Luska na drugie ma Zuzia ale wiecie ostatnio podoba mi sie Hania i tak dam 2 coreczce :rofl2:

Wiecie co ...
ania_zywa chyba musiala poderwac tego robotnika :laugh2:

reklama
Chwilami powiem Ci ze wiem cos o konflikcie miedzy tesciem a zieciem :D I jest to koszmarne :/ Czasami czuje sie jak miedzy mlotem a kowadlem :/ Ciagle wybierac itd zeby nie zranic ani tej ani tej osoby ! doslownie koszmar:)
Moze jednak u Ciebie bedzie inaczej :p Jak sie rodzinka widzi rz na jakis czas to sie kochaja :D Gorzej jest jak sie widzi codziennie:D

Do góry