reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Magda jutro na 17 idę, boje się jak cholera.
Pola Julka z pozycji leżącej podciąga się tylko jak złapie się moich rąk
Pola Julka z pozycji leżącej podciąga się tylko jak złapie się moich rąk
femme fatal
Mama Ninki :)
Ale dzień właśnie wróciłam ze szpitala mała 39.1 gorączki i nie wiadomo czemu bo żadnych innych objawów nie ma ... od szczepionki nie bo po szczepionce na żółtaczkę nie ma takich objawów gardło zdrowe sika ja kupki ładne robi i cholera wie co za wirus się rozwija :-(
Teraz śpi dałam jej jakiś ibum na zbicie temperatury i powinno być lepiej moja mała Myszka :-(
A co do siadania to moja już jak miała 4 miesiące to jak jej się palce dało to się podciągała teraz to już sztywno siedzi nie chwieje się jedynie jak po coś sięga to spada i nie umie wstać ... najlepsze jest to że jak się czegoś trzyma to ona już chwilę stać potrafi
Teraz śpi dałam jej jakiś ibum na zbicie temperatury i powinno być lepiej moja mała Myszka :-(
A co do siadania to moja już jak miała 4 miesiące to jak jej się palce dało to się podciągała teraz to już sztywno siedzi nie chwieje się jedynie jak po coś sięga to spada i nie umie wstać ... najlepsze jest to że jak się czegoś trzyma to ona już chwilę stać potrafi
u mnie to Igor zaczal siedziec jak mial ok 8 miesiecy, Łucja jak miala 6,5 miesiaca. Obydwoje zaczeli siadac dopiero po tym jak nauczyli sie raczkowac...ja nigdy nie sadzalam ani jednego ani drugiego...wychodze z zalozenia ze jak dziecko dojrzeje i sie nauczy to bedzie siedziec/raczkowac/chodzic....checia przyspieszenia mozna tylko wiecej szkody niz pozytku wyrzadzic.
Black mysl pozytywnie! wszystkie Ci zyczymy jak najlepszych wiadomosci jutro u lekarza
Black mysl pozytywnie! wszystkie Ci zyczymy jak najlepszych wiadomosci jutro u lekarza
BlackWizard
Mi pediatra mówił, że jak mała będzie chciała się podciągać to można jej na to pozwolić - byle nie zaczęsto żeby jej nie nadwyrężyć. Wiadomo - nic na siłe. Pytam z ciekawości, każde dziecko rozwija się inaczej.
A swoją drogą - zaglądam małej w pyszczka - obmacuje dziąsełka i już ewidentnie czuć zębolka Lewą, dolną jedynkę. Dziąsełko od prawej jedyneczki jest rozpulchnione i wygląda jakby coś tak też zaczynało się dziać. A ja się ostatnio dziwiłam, czemu Julka ma problemy ze ssaniem i łapaniem butli...
Femme zdrówka życzę malutkiej!
A swoją drogą - zaglądam małej w pyszczka - obmacuje dziąsełka i już ewidentnie czuć zębolka Lewą, dolną jedynkę. Dziąsełko od prawej jedyneczki jest rozpulchnione i wygląda jakby coś tak też zaczynało się dziać. A ja się ostatnio dziwiłam, czemu Julka ma problemy ze ssaniem i łapaniem butli...
Femme zdrówka życzę malutkiej!
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
Femme zdrowia dla córci. oby jej szybko przeszło ;*
Black rozumiem Cię że się boisz, ale mam na dzieje i modle się o to aby wszystko było dobrze. Daj znać po wizycie. :*
Black rozumiem Cię że się boisz, ale mam na dzieje i modle się o to aby wszystko było dobrze. Daj znać po wizycie. :*
femme- a lekarz nic nie mówił o tej 3 dniowej gorączce??? Ponoc to bardzo częste u niemowląt, tak mi mówił pediatra. Mam nadzieje,że to właśnie tylko to spotkało Twoja córcię
Black- no to ja musze mu palcem sprawdzić te ząbale Może też cos wyczuję Zwłaszcza, że młody nie chce jeść od ok tygodnia
Black- no to ja musze mu palcem sprawdzić te ząbale Może też cos wyczuję Zwłaszcza, że młody nie chce jeść od ok tygodnia
reklama
BlackWizard
Pola że Julce wyłaziły zębolki to wiedziałam już od miesiąca, ale były to tylko rozpulchnione dziąsła. Też mi nie chciała jeść - zresztą nadal nie chce - żel nie pomagał i coś mnie wzięło żeby sprawdzić :-)