reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda a na co te plastry bo nie jestem w temacie ? :confused:
a co do bolu to moj kardiolog powiedzialby ze to od korzonkow albo panikuje :sorry2: ale lepiej pojsc do lekarza :tak:

Layla nom bardzo mozliwe ze to czop :tak: ja nie wiem jak to wyglada bo mialam wywolywany porod wiec expertem w tym nie jestem :no: niektore dziewczyny pisaly ze czop odpadal tydzien przed porodem a nawet 2 ale jesli masz takie bole porod juz bardzo blisko :tak:

reklama
Magda aaaaaa , tak myslalam ze o to chodzi :-) no jasne , pojdziesz do rodzinnego , On jak cos wysle Cie na ekg i wszystko sie wyjasni :tak:

A jak tam Lucja , daje Ci troszke odpoczac ? pewnie juz urosla :-):tak:

Mialam ostatnio troche zajec wiec mnie troche nie bylo alewszytko nadrobilam:-p Przyjecie wczroaj mialam najbardziej rozwalilo mnie to ze Miki zostalz tatusiem i ja myslalam zeco chiwle bedzie telefon a okazalo sie zupelnie inaczej jak zadzwoniloam zejuz wracamto uslyszalam "a czemu juz" :confused::shocked2:ash mnie zatkalo awrpocilam wszytstko ulozene porzadek itp no nei wiedzialam ze mam takiego zdolengo chlopaka:dry::-p

Layla mi czop odszedl 6h przed porodem ale moj ciaza zupelnie inna mnie tylko czasmui kregoslup bolal a skurcze przepowiadajce to moze 5 razy mnie nawiedzily ale trzymaj sie moze zbliuzasz sie do konca;-)

Layla coś czuję, że jeszcze dziś albo jutro wylądujesz na porodówce

cała rodzina za mna chodzi i pyta czy sie dobrze czuje,a ja czuje sie wysmienicie..naprawde...

layla a byla ona galaretowata i dluga?

tak,miałam upławy wczesniej,ale to było galaretowate,brazowe,teraz juz czysto...boli mnie brzuch,ale zadnych skurczy,mam egzamin o 10,jesli dalej bedzie tak mnie bolał brzuch skocze rano do szpitala...

)Nie pisalam ale od jakiegos czasu mam klocia w klatce piersiowej raz po prawo, raz po lewo nie wiem co to i nie wiem czy powinnam isc do lekarza czy nie.

idz,lepiej idz,moze to nerwobole?

polna_Nale i tak dziekuje za probe pomocy;)

koliaja myslałam ze ten czop to jakos strasznie duzo wydzieliny,zywa krew,te sprawy...

layla cisza przed burza ;D ja przed porodem czulam sie wysmienicie kompletnie nic mnie nie bolalo...no ale mi ze wzgledu na saczace sie wody wywolywali :)

layla przy pierwszym porodzie to mialam takie bole podbrzusza jak przy okresie...zaznaczam ze mialam zawsze silne bole podbrzusza....no ale lekarz ci chyba mowil ze jak bedziesz miala bardzo silne bole podbrzusza jak przy okresie to go do szpitala :)

reklama
Layla jeśli to był czop, a po twoim opisie wnioskuje że tak to już niedługo maleństwo będzie przy tobie. :tak:
A co do moich problemów, to trochę takich najczęstszych (pieniądze) przez to są nieporozumienia, a ja się bardzo martwie tym wszystkim, czy sobie teraz poradzimy, cały czas byłam na urlopie macieżyńskim, a teraz jestem na wychowawczym i skończył się dopływ gotówki z mojej strony:-(dostaje pare groszy z gminy ale to kropla w morzu potrzeb:-( Poza tym z teściami trochę kłopotu, wyobraź sobie że nie byli odwiedzić wnuczki od jej chrzcin czyli od 13 grudnia, my potem byliśmy u nich kilka razy, ostatnio 8 marca i powiedzieliśmy że póki oni wnuczki nie odwiedzą to my do nich nie pojedziemy, jakby tego było mało mają do nas 4 km.

Do góry