reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Black... mój brat z zawodu fotograf, drugi brat pasjonata wiec wiem o czym mówisz;-)

Dziewczyny, mam prosbe... jakby któras w tym roku sprzedawała leżaczek, to dajcie prosze znac... wiem, ze tego najbardziej brakowało mi przy Paulince:tak:

reklama
Black... no własnie ja tez chce uzywany, dlatego pytam:-p:tak:

A czuje sie troszke lepiej niz ostatnio..., brzuch na szczescie nie boli, ale dalej taka ospała jestem i niestety mdli mnie ciagle, ale zaczynam sie powoli przyzwyczajac...:-p;-) zastanawiam sie czy jak pojde jutro do ginki czy bedzie juz cos widac na USG:confused:

Asiowo- mi np mój gin mówił,że pierwsze usg robi sie jak wszystko jest okay w ok 11-12 tyg...:confused: Chociaż ja byłam w 6-7 bo miałam komplikacje Serducho juz biło i było pięknie widać. Może poczekaj jeszcze troszkę. Pójdziesz wtedy i będzie już bić serduszko :tak:

Black-
widziałam zdjatka, masz dziewucho talent:tak:;-)

Ostatnia edycja:
Pola dzięki, niestety zdjęcia słabej jakości, robione aparatem który jest wart niewiele :tak:

Ja opadam z sił. Nic mi się nie chce. Posprzątałam w domu i padam na pysk. Nie mam na nic chęci :dry: A do tego marudna jestem strasznie i wyżywam się na Grześku :dry:

dziewczyny,ja nie wiem czy mi sie porod szybko nie zbliza,dzis znów mocne skurcze,plus wydzielina podbarwiona krwia,mysle ze to czop...

layla a byla ona galaretowata i dluga? jesli tak to byl to czop i urodzisz w najblizszych godzinach...jedne rodza po 2-3 godzinach od odejscia czopu inne tak jak ja dopiero po uplynieciu doby :)

reklama
Black świetne zdjecia. :) oj już nie mogę się doczekać relacji z wizyty :D
Olena262 bawilam się swietnie :)
Asiowo a czy Ty bylas juz u lekarza, czy dopiero jutro bd 1 raz?

Kupilam dziś plastry bo dostalam okres.. wiec dziś zaczynam brac. :)Nie pisalam ale od jakiegos czasu mam klocia w klatce piersiowej raz po prawo, raz po lewo nie wiem co to i nie wiem czy powinnam isc do lekarza czy nie.

Do góry