No witam witam Jestem poczatkujaca na forum wiec nie bardzo sie orientuje gdzie co i jak :d ale mysle ze szybko sie naucze A wiec co tam u Was ?? Jak sie czujecie ?? Ja jush chwilami wymiekam ALe jush niedlugo zostalo Cieshe sie ze bede mogla z kims pogadac ! Mieszkam jush 3 lata w Chicago i nie mam zabardzo znajomch a jak jush mam to bezdzietni lub zapracowani Wiec calymi dniami praktycznie koczuje sobie w domQ z moim synkiem i jego kolega ktorym sie opiekuje jako niania Taka mam teraz prace Dobra to tyle o mnie
reklama
Kasiu na poczatek wstaw suwaczki ile dni do porodu Ci zostalo, ile latek ma twoj synek:-) polapanie sie w naszym watku nie jest trudne:-) mamy tylko 3 tematy:-) mam nadzieje ze bedziesz nas czesto odwiedzala i sie udzielala:-) mozesz sie pochwalic rodzinka w dziale zdjecia:-)
femme fatal
Mama Ninki :)
A no wlasnie ! moze w dziadkow pojsc dzisiaj mi wlasnie mama opowiadala jak sie jej siostra zastanawiala jakie oczka bedzie mial moj kuzyn czy po wujku niebieskie czy ciotce brazowe a tu sie okazalo ze w babcie poszedl i ma zielone ;D wiec ja mam jeszcze taka nadzieje ze moje malenstwo bedzie mialo wlosy po mojej mamy czarne ;D no a oczka niebieskie po mnie ale jakie nie bedzie i tak bedzie sliczne ;-)
madzia1225
Wdrożona(y)
:-)Hej!! a dzis tylko na chwile bo nauka czeka niom tak juz bywa ze szkola ale juz ostatkiwiec dam rade a pytalyscie sie w czesniejszych postach ile moj wielkolod miezy wiec ma cale poltora centymetra olbrzym poprostu Dzis cos glowa strasznie mnie boli ale to chyba z calego przemeczenia i jeszcze to krwawienie z nosaale juz jest lepiej po drzemce i mysle ze dalej bedzie dobrze
trzymajcie sie kobietki i buziaki dla was oraz waszych malenst :*:* pa
trzymajcie sie kobietki i buziaki dla was oraz waszych malenst :*:* pa
Ja sie w zupelnosci zgadzam z tym ze nashe dzieci bea podobne do swoich dziadkow u mnie przynjamniej sie to sprawdzilo Moj syna ma cos z mojego ojca i z ojca mojego partnera a ze moj Partner podobny do swojego taty to Filipek zalatuje troszke do tatusia Zobaczymy moze corcia poda sie na mnie lub na moja mame
madzia1225
Wdrożona(y)
kurde rozmawiacie o podobienstwach ciekawe do kogo bedzie moja dzidzia podobna pewnie do tatusia swojego heh... w sumie u mnei w rodzinie jest bardzo smiesznie bo nikt do nikogo nie jest podobny a ja w szczegolnsci jak bym byla z innej bajki moj partner jest bardzo podobny do swojego taty a my oboje mamy oczka brazowe i ciemne wloski wiec dzidzia tez bedzie ciemna
Chwilami
córka,kobieta,kochanka
ale ale drogie kolezanki zaominamy ze nasze dzieci przede wszystkim w dziadkow pojda(znaczy naszych rodzicow), dopiero nasze wnuki beda do nas podobne - tak to juz jest z tym dziedzczeniem genow. no ja bym sie na niebieskie oczka nie nastawiala zbytnio jesli jedno z rodzicow ma brazowe...
a jak oboje rodzicow blondyni to dzieciak czarny tez nie bedzie
m oboje ,=mamy cuemne oczi i wlosy problemu od poczatku nie bylo;-)
To całe dziedziczenie genów to wielka loteria. Ja jestem wykapany tatuś pod względem wyglądu i charakterku. Nie jestem podobna do nikogo z lini mojej mamy. A że mój tata to wygląda jak kserokopiia swojego taty to nie moge powiedziec do którego jestem bardziej podobna ;-)
miskahxc jak juz zrobisz sobie suwaczek to:
1 skopiuj BBcode
2 wejdź w ustawienia
3 wybierz edytuj podpis
4 wklej w miejsce na tekst
5 zapisz
Suwaczek może nie być odrazu widoczny.
U mnie jest fajnie bo ja jestem podobna do taty, moja siostra do mamy a mylą nas jakbyśmy bliźniaczkami były takie podobne do siebie... Jak kiedys byłam u mojej siostry (ona mieszka w domu ze studentami) to ona była w pracy ja sie po domu kreciłam a wszyscy potem nie wiedzieli co jest bo magda w pracy miała byś... a jak poszłam do niej do pracy to jej koleżanka jak mnie zobaczyła to nie musiałam nic mówić a ta już ją zawołała..
reklama