reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maagda a mi się właśnie nie podoba :-p A Ty kochana się nie ociągaj tylko wstawiaj jakieś aktualne zdjęcia córci. Z niej już pewnie duża pannica jest, a mamuśka tu ją ukrywa przed e-ciotkami :-D

reklama
Wybaczcie mi że ost. nie zaglądam. Spróbuje teraz byc na bierząco. :tak:
Malutki czuje się dobrze, coraz mniej płacze - pierwsze nocki były okropne. Ale teraz Alanek daje Mamusi pospac w nocy. :tak:

A tu zobaczcie mojego Skarbka:

Alanek ma na tym zdjęciu 3 dni. :-)
6e447fac.jpg

A na tym ma już tydzień! :-)
a2f7389c.jpg

Layla - O jeju. Tylko 2 tygodnie do rozwiązania. :tak: Pamietam jak ja czekałam na ten dzień. :tak: A tu psikus - przenosiłam ciąze o kilka dni. :tak: Jak sie czujesz Kochana?

Olena262, domikcw, kamusia185, Anormalna - Dziękuje Wam. :-)

kolia - Mysle ze nie zle. :tak: Nikt mi nie musiał pomagac od samego poczatku,a tak sie bałam ze nie dam rady. :tak: Jednak macierzynstwo ma sie we krwi. :-p Tylko budzi sie po narodzinkach. :tak:

Black - Julka lada dzień skonczy 4 miesiace. Wierzycsie nie chce. Jak ten czas szybko leci. Mój Skarb ma już tydzien. :tak:
Bardzo mi przykro z powodu Twojego kolegi, trzymaj sie dzielnie.

EWI44, mamaola - A dziekuje, jest coraz to dzielniejszy, bo daje Mamusi pospac. :tak: Pozatym jest taki Kochany, niepotrafie od Niego odejsc nawet na sekundke. :tak: A jak Wasze Dzieciaczki sie maja? :tak:

Jejku, troszke mnie nie bylo a tunowe fasolki. :tak:
Kto teraz jest zafasolkowany bo doczytac nie moge? ;-)

dorom5ale Cie dobrze widziec:)jak sie czujesz?a Alan jest przesłodki i super ma ciuszki:)napatrzec sie nie moge;)a czuje sie jako tako,nie mam siły nadrabiac zaległosci,wiec przyznam od razu ze egoistycznie szukam tylko wybiórczo w postach co pisze,obiecuje ze sie poprawie....

Dorom- Alanek słodki:-) a jak tam poród wspominasz??? Dobrze ,że dajesz radę i Alanek jest grzeczny:tak: Zobaczysz potem będzie tylko lepiej:tak: Czas szybko leci... Nie obejrzymy się ,a Black i Asiowo będą rodzić:-D;-)

Layla- to w takim razie wypoczywaj, korzystaj z ostatnich dni wolności:-)

BLACK- Julka ślicznie śpiewa, jak mój Ludwik:-D Słodka jest tylko zjeść ją:-p:tak:

EWi-witam cię po przerwie:tak: hehe:tak:

AAA byłam dziś na usg i jest wszystko ok z bioderkami.... No i odebrałam wyniki kupki okazało się ,że nie jest uczulony na laktozę, tylko ma gronkowca i jakąś inną bakterię:dry: ale ponoć nic takiego groźnego.....

Ostatnia edycja:
BlackWizard - O kurde! :tak: MOJE WIELKIE GRATULACJE! :tak: Julka ma niecale 4 miesiace a tu nowy czlonek rodziny bedzie. Super! :tak: Jak rodzinka i mąż zareagowali? :tak:

madzia90 - Dziękuje. ;-)

Layla - Czuje sie wysmienicie - choc nie powiem, pierwsze 3 nocki byly okropne. :dry: Maluda płakała, nie dawalam rady i myslalam ze bede plakac z Nim. :-( Ale to dlatego ze nie mialam tyle mleka ile powinnam, ale teraz juz jest wszystko tak jak powinno byc, jest grzeczniutki i daje Mamusi pospac.
Rozumiem Cię, sama teraz nie mam zbyt czasu zeby wchodzic na internet ale tez nie moge sie doczekac az przeczytam co u Was. :tak:
Boisz sie porodu? ;-)

pola997 - Dziękuje. :tak: Niech czas zatrzyma sie w miejscu, nie chce zeby Alanek urósł. :-p Niech bedzie taki Malutki zawsze. :tak:
Poród wspominam bardzo dobrze - i bardzo sie z tego ciesze. Alanek wyszedl do mnie za 4 parciem. :-p
A powiem Wam ze moj poród odbierala STAZYSTKA :-) Oczywiscie z lekarzem. :tak: Ale byla ze mna cale 6 godzin - moich skurczy (Masowala mi plecy, pozniej Bartkowi pokazala ak On ma to robic), i dlatego chcetnie na to pozwolilam. :tak:
A jak Ludwiczek? :tak: Moze jakies zdjecia? ;-)

pola997 staram sie wypoczywac,a jednoczesnie szykuje sie do egzaminu:(

dorom5 to sie ciesze ze wypoczełas, czy sie boję...nie wiem,raczej nie. bardziej przerazaja mnie zaliczenia i egzaminy,bo sama wiesz jak to jest nie znac pewnej daty porodu i czekac na nią...widze ze porod rodzinny miałas,opłacało sie?

dorom5 Alanek przesłodki:tak: bardzo się cieszę że miło wspominasz poród, no i oczywiście że daje ci Malec pospać:tak: ja nie mam tego luksusu:-(
pola997 to bobrze że z bioderkami wszystko ok, no iże na laktoze nie ma uczulenia:tak: a te bakterie to lekami się leczy?

Zuzka dzisiaj znów dała mi popalić w nocy:-( Mój R o 1:00 w nocy już wyjeżdżał w trasę więc też wstawałam żeby mu zrobić kawusie w termos i kanapki:tak: A u mnie okresu jeszcze nie ma:tak:

reklama
czesc

Ewi,Olena-tez doszlismy do wniosku ze chyba wolimy wynajmowac do momentu az kupimy swoje....oboje juz nie mozemy sie doczekac....

Dorom-Alenek jest uroczy....sliczny...fajnie ze juz taki zuch i daje mamie chwilke odsapnac....no i ciesze sie ze porod wspominasz dobrze ze nie byl jakas trauma...

Pola-to dobrze ze na laktoze nie jest uczulony,rozumiem ze do cycolka mozecie wrocic?mam nadzieje ze szybko pozbedziecie sie tego gronkowca....zdrowka dla Ludwiczka zycze:-)

Olena-czyzbys i Ty fasolkowala.....??:-)

Maagda-no wlasnie gdzie zdjecia Łucji??

Black-jak Twoje dolegliwosci?hmm a studja nie zajac nie uciekna mlodziutka jestes wiec jak rok- dwa sprawa sie opozni to nic sie nie stanie....przynajmniej ja tak mysle...

Layla-no to teraz czekamy na Ciebie???jak sie czujesz???

Do góry