reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maagda a mi się właśnie nie podoba :-p A Ty kochana się nie ociągaj tylko wstawiaj jakieś aktualne zdjęcia córci. Z niej już pewnie duża pannica jest, a mamuśka tu ją ukrywa przed e-ciotkami :-D

reklama
Wybaczcie mi że ost. nie zaglądam. Spróbuje teraz byc na bierząco. :tak:
Malutki czuje się dobrze, coraz mniej płacze - pierwsze nocki były okropne. Ale teraz Alanek daje Mamusi pospac w nocy. :tak:

A tu zobaczcie mojego Skarbka:

Alanek ma na tym zdjęciu 3 dni. :-)
6e447fac.jpg

A na tym ma już tydzień! :-)
a2f7389c.jpg

Layla - O jeju. Tylko 2 tygodnie do rozwiązania. :tak: Pamietam jak ja czekałam na ten dzień. :tak: A tu psikus - przenosiłam ciąze o kilka dni. :tak: Jak sie czujesz Kochana?

Olena262, domikcw, kamusia185, Anormalna - Dziękuje Wam. :-)

kolia - Mysle ze nie zle. :tak: Nikt mi nie musiał pomagac od samego poczatku,a tak sie bałam ze nie dam rady. :tak: Jednak macierzynstwo ma sie we krwi. :-p Tylko budzi sie po narodzinkach. :tak:

Black - Julka lada dzień skonczy 4 miesiace. Wierzycsie nie chce. Jak ten czas szybko leci. Mój Skarb ma już tydzien. :tak:
Bardzo mi przykro z powodu Twojego kolegi, trzymaj sie dzielnie.

EWI44, mamaola - A dziekuje, jest coraz to dzielniejszy, bo daje Mamusi pospac. :tak: Pozatym jest taki Kochany, niepotrafie od Niego odejsc nawet na sekundke. :tak: A jak Wasze Dzieciaczki sie maja? :tak:

Jejku, troszke mnie nie bylo a tunowe fasolki. :tak:
Kto teraz jest zafasolkowany bo doczytac nie moge? ;-)

dorom5ale Cie dobrze widziec:)jak sie czujesz?a Alan jest przesłodki i super ma ciuszki:)napatrzec sie nie moge;)a czuje sie jako tako,nie mam siły nadrabiac zaległosci,wiec przyznam od razu ze egoistycznie szukam tylko wybiórczo w postach co pisze,obiecuje ze sie poprawie....

Dorom- Alanek słodki:-) a jak tam poród wspominasz??? Dobrze ,że dajesz radę i Alanek jest grzeczny:tak: Zobaczysz potem będzie tylko lepiej:tak: Czas szybko leci... Nie obejrzymy się ,a Black i Asiowo będą rodzić:-D;-)

Layla- to w takim razie wypoczywaj, korzystaj z ostatnich dni wolności:-)

BLACK- Julka ślicznie śpiewa, jak mój Ludwik:-D Słodka jest tylko zjeść ją:-p:tak:

EWi-witam cię po przerwie:tak: hehe:tak:

AAA byłam dziś na usg i jest wszystko ok z bioderkami.... No i odebrałam wyniki kupki okazało się ,że nie jest uczulony na laktozę, tylko ma gronkowca i jakąś inną bakterię:dry: ale ponoć nic takiego groźnego.....

Ostatnia edycja:
BlackWizard - O kurde! :tak: MOJE WIELKIE GRATULACJE! :tak: Julka ma niecale 4 miesiace a tu nowy czlonek rodziny bedzie. Super! :tak: Jak rodzinka i mąż zareagowali? :tak:

madzia90 - Dziękuje. ;-)

Layla - Czuje sie wysmienicie - choc nie powiem, pierwsze 3 nocki byly okropne. :dry: Maluda płakała, nie dawalam rady i myslalam ze bede plakac z Nim. :-( Ale to dlatego ze nie mialam tyle mleka ile powinnam, ale teraz juz jest wszystko tak jak powinno byc, jest grzeczniutki i daje Mamusi pospac.
Rozumiem Cię, sama teraz nie mam zbyt czasu zeby wchodzic na internet ale tez nie moge sie doczekac az przeczytam co u Was. :tak:
Boisz sie porodu? ;-)

pola997 - Dziękuje. :tak: Niech czas zatrzyma sie w miejscu, nie chce zeby Alanek urósł. :-p Niech bedzie taki Malutki zawsze. :tak:
Poród wspominam bardzo dobrze - i bardzo sie z tego ciesze. Alanek wyszedl do mnie za 4 parciem. :-p
A powiem Wam ze moj poród odbierala STAZYSTKA :-) Oczywiscie z lekarzem. :tak: Ale byla ze mna cale 6 godzin - moich skurczy (Masowala mi plecy, pozniej Bartkowi pokazala ak On ma to robic), i dlatego chcetnie na to pozwolilam. :tak:
A jak Ludwiczek? :tak: Moze jakies zdjecia? ;-)

pola997 staram sie wypoczywac,a jednoczesnie szykuje sie do egzaminu:(

dorom5 to sie ciesze ze wypoczełas, czy sie boję...nie wiem,raczej nie. bardziej przerazaja mnie zaliczenia i egzaminy,bo sama wiesz jak to jest nie znac pewnej daty porodu i czekac na nią...widze ze porod rodzinny miałas,opłacało sie?

dorom5 Alanek przesłodki:tak: bardzo się cieszę że miło wspominasz poród, no i oczywiście że daje ci Malec pospać:tak: ja nie mam tego luksusu:-(
pola997 to bobrze że z bioderkami wszystko ok, no iże na laktoze nie ma uczulenia:tak: a te bakterie to lekami się leczy?

Zuzka dzisiaj znów dała mi popalić w nocy:-( Mój R o 1:00 w nocy już wyjeżdżał w trasę więc też wstawałam żeby mu zrobić kawusie w termos i kanapki:tak: A u mnie okresu jeszcze nie ma:tak:

reklama
czesc

Ewi,Olena-tez doszlismy do wniosku ze chyba wolimy wynajmowac do momentu az kupimy swoje....oboje juz nie mozemy sie doczekac....

Dorom-Alenek jest uroczy....sliczny...fajnie ze juz taki zuch i daje mamie chwilke odsapnac....no i ciesze sie ze porod wspominasz dobrze ze nie byl jakas trauma...

Pola-to dobrze ze na laktoze nie jest uczulony,rozumiem ze do cycolka mozecie wrocic?mam nadzieje ze szybko pozbedziecie sie tego gronkowca....zdrowka dla Ludwiczka zycze:-)

Olena-czyzbys i Ty fasolkowala.....??:-)

Maagda-no wlasnie gdzie zdjecia Łucji??

Black-jak Twoje dolegliwosci?hmm a studja nie zajac nie uciekna mlodziutka jestes wiec jak rok- dwa sprawa sie opozni to nic sie nie stanie....przynajmniej ja tak mysle...

Layla-no to teraz czekamy na Ciebie???jak sie czujesz???

Do góry