Witam
Olena- tak leczy się antybiotykami, ale powiedział,ze w kupce może na razie występować ten gronkowiec... Trzeba będzie zrobić za jakiś czas znowu badanie i jak jeszcze będzie to wtedy bedziemy jakoś leczyć
Cieszę się z bioderkami okay... Trochę późno poszłam ,lekarz był zdziwiony,że w szpitalu nie robili usg
Ale jest okay
Chciałam zobaczyć zdjęcia Twojej córci,ale nie mogę....
??
mamaola- tak, karmimy piersią 4 razy na dobę resztę butelką:-) Mam karmić na zmianę
Ale i tak jestem szczęśliwa,że udało nam się wrócić
"Powiem" Ci ,że u mnie było podobnie, cały czas się sprzeczałam z Grześkiem, on robił co chciał... W tym czase rozstawaliśmy się cały czas... Mam wrażenie ,że na mnie tez się trichę to odbiło.... Długo po porodzie nie mogłam dojść do siebie
Też miałam jakiś baby blues....Na mlodym to się naszczęście nie odbiło.... Jest spokojny i pogodny... Ta to jest z facetami.... chociaż też po porodzie gdyby nie Grzesiek to nie dałabym rady....
Layla- Faceci nie sa w stanie zrozumieć tego co się dzieje w organiźmie kobiety podczas ciąży... To są straszne burze hormonalne przez co powinni być bardzo wyrozumiali....Ale nie są
Powinni się nami opiekować, spełniac nasze zachcianki....
( tak jest chyba tylko w filmach
)
dorom- Ludwik bardzo dobrze
Rośnie i rośnie i jeszcze raz rośnie hehe
Zobaczysz jak Alanek będzie większy to będzie dla Ciebie równie słodki jak teraz ,a nawet bardziej
Jak zacznie się świadomie usmiechać, gadać sobie po swojemu,machać rączkami, i nóżkami
To jest coś pięknego
Slodziutki ten Twój synuś ,strasznie
Ucałuj Go ode mnie!!!
;-) a i mój Grzesiek bardzo Was pozdrawia