reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maagda-przez to przeziebienia jakos nie skumalam ze masz dzis urodzinki:sorry2:Wszystkiego najlepszego,duzo radosci i usmiechu,pociechy z coreczki i spelnienia wszystkich marzen:*

reklama
MAGDA wszystkiego najlepszego.
BLACK No też racja. Czytałam przelotnie i z tego wszystkiego o Asiowo zapomniałam. Fajnie że rodzina dobrze to przyjęła. A nawet gdyby to co. Pewnie i tak w końcu by się przywyczaila do klejnego małego dzidzi. Moja mama np na wieść o drugim wnuczku była zdesperowana że mimo wszystko jest babcia. :-)

Ewi moja mama na tę wiadomość zareagowała napewno lepiej niż gdy się dowiedziała o pierwszej ciąży. Tylko słyszę komentarze, że z dwójką sobie nie poradzimy, że nie wiemy co to znaczy itp. Zresztą, to samo słyszałam będąc w ciąży z Julką, tylko że w wersji - nie poradzisz sobie z dzieckiem. A ja wiem, że gdybym miała nawet mieć 5 dzieci to i tak bym sobie poradziła ;-) No i ciągle pytania co ze studiami. A na studia pójdę zaoczne. I wielkie zawiedzenie ze strony mojej mamy, że zaoczne. Niestety pochodzę z rodziny, w której się uważa, że bez tytuła magistra jest się nikim. I głupie komentarza pod tym względem słysze co chwilę. :dry:

Właśnie się dowiedziałam... Mój kolega z klasy się powiesił....
[*]

Ostatnia edycja:
Umi2 Słonko Kochane gratulacje!!! wracaj szybciutko do nas z Kacperkiem i wstawiaj zdjęcia szkraba:*:*:*
maagda 100 lat:* witam w gronie starczym:p
dorom5 Alanek jest prześliczny!!
Layla tyle się naczekałaś....oj biedactwo:( ale wiadomości chyba dobre skoro z bobaskiem wszystko ok:)
a jak się dziś czujecie mamusie?:) piękna pogoda dziś w sam raz na spacerek z dzidziami:)
BlackWizard to straszne co się stało z Twoim kolegą:( przykro mi....

Zapomniałam powitać nowe mamusie których jeszcze nie znam. A więc witam.
BLACK To smutne co się z Twoim kolega stało. Każdy z nas ma jakieś problemy ale nie wszyscy sobie z nimi radzą. Niestety tak bywa.

Przepraszam, ze nie odp, ale wpadłam na sekundke...
Paskudnie sie czuje:zawstydzona/y:rano juz musiałam na kibel leciec... wiec chyba na dobre sie zaczeło:zawstydzona/y: a teraz potwornie brzuchal mnie boli... aż sie normalnie martwie. Wykonczona jestem...
Paulinka zasneła wiec ja tez uciekam sie drzemnąć!

Black... przykro mi z powodu kolegi:-(

umi2 KOCHANIE GRATULUJE:*
dorom5 alanek przesłodki:tak:
maagda_ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-D:tak:
mamaola jak tam sytuacja z teściami:confused:
BlackWizard mi również przykro z powodu twojego kolegi
[*]
Asiowo mam nadzieje że dolegliwości szybko ci miną:tak:

U nas dzisiaj brzydka pogoda znów:zawstydzona/y: Mała w nocy dała mi popalić:-( Jestem okropnie zmęczona. a tak wogóle wiecie co tam u AdiLea słychać? nie odzywa się. Ciekawe jak się trzyma:confused:

reklama
Black-niesamowita Twoja Juleczka....super...zakochalam sie.....:-D
przykro mi z powodu kolegi
[*]

Ewi-witaj z powrotem:-Dzastanawialam sie co u Ciebie nie odzywalas sie....

Olena-z tesciami juz lepiej....uspokoilo sie....ale podjelismy z Darkiem decyzje ze szukamy mieszkania do wynajecia....troszke nas to bedzie kosztowac ale mysle ze to dobra decyzja...

Asiowo-odpoczywaj poki mozesz:-)

no wlasnie co sie dzieje z dziewczynami....AdiLea,Panistepelek,Polna-obrazily sie na nas???;-)

a u mnie dzis pogoda ladna ale ja sie kiepsko nadal czuje glowa mi peka i katar mam wiec spacerek taki nie za dlugi byl....ale byl....

Do góry