reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Layla ale Tobie juz prawie nic nie zostało, w każdej chwili możesz rodzić, a zajmowanie się dzieciaczkiem jest cudowne.
Pamiętam jak byłam z Julką w ciąży - był to dla mnie najwspanialszy okres w życiu. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie. Ale się cieszę :-D

BlackWizard no to ja Ci zycze zeby tak dobrze było:)zazdroszcze troche bo ja normalnie wszystkie dolegliwosci zaliczam po kolei....

Moja zuzka niedawno zasnęła i mój R też bo w trasę wyjeżdża już o 4:00 rano. Zuza dziś przez te ząbki bardzo nerwowa była ale na szczęście już wieczór i cisza:tak:Ja jakiegoś doła złapałam i sama nie wiem dlaczego:-(

Layla jeszcze trochę i będziesz tulić swoje Maleństwo:tak:
BlackWizard i Asiowo naprawdę podziwiam was:tak: Ja z jednej strony też bym chciała, ale biorąc pod uwagę że nowe maleństwo miałoby temperamencik Zuzki to wolałabym chociaż rok poczekać:tak: ale jakby było to nie płakałabym:-D chyba że ze szczęścia:-D

Wstalkm dzisaja wczesniej od rana sie wkurzam, moja mama soimprzekonaniem zewie wszytsko najlepiej doprowadzamnie do szalu ale ona siebawilam z malym to ja szybko zpokoju wyszam zeby sie uspokoic bo na bank by sie klotnia skqanczylo no teraz jem sniadanko bo troche dzisaj do zrobienia mam.

Black... może załozymy nowy wąteczek "styczniówki 2010":-D

Mi juz mdłosci dokuczają, słabo mi i w głowie ciagle wiruje, przesrane:zawstydzona/y: Dlatego wczoraj skusiłam sie na ten test, bo mi to podpadło:-D i dobrze, ze po niego poleciałam:-p

Witam:-)

Asiowo- załóżcie nowy wątek;-):tak::-p Ale fajnie:-) to Paulinka będzie miała rodzeństwo:tak:

mamaola- no fakt, ja tam myślałam za 2-3 lata jak wszystko będzie się dobrze układać:tak:

Black- Gdyby dzidzia urodziła się w grudniu to tez było by bardzo fajnie.... ;-)Wychowywałby się jak bliźniaki:tak:

reklama
Manolka- "Swiadome macierzynstwo w wieku 16 lat to takze pewnosc ze ojciec dziecka jest tym wlasciwym (dobrze rozumiem?), odpowiedzialnym, na cale zycie." Nie moge się tu z Tobą zgodzić. Akurat tego nie jest się pewnym bez względu na wiek w jakim decydujemy się na dziecko, czy na współżycie (czyli ewentualną wpadkę). Ile osób jest do końca życia ze swoim pierwszym partnerem seksualnym? :)
No i myślę podobnie jak Layla- dla mnie również w wieku 16 lat dziecko byłoby końcem świata, ponieważ teraz to ja jestem za nie odpowiedzialna a wtedy nie mogłabym mu nic zapewnić.Macierzyństwo w tym wieku to najczęściej obarczanie odpowiedzialnością swoich rodziców za swoją nieodpowiedzialność...

Do góry