reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

net girl dzieki na temat tych oczek:tak::tak: I napewno bede robiła duzo fotek o ile tata mi aparat przywiezie:) I mam nadzieje ze jednak to odziedziczy po mnie:tak::tak:

A ja szperam po forum i szukam opini na tamat wozków, niby moj tata powiedzial ze kupi, nio ale trzeba mu powiedziec jaki:):tak::tak: KUrcze a tych wozkow jest tyle roznych roznistych ze glowa boli, eh. I na jaki tu sie zdecydowac. A wy jaki macie??

snoopy ja caly dzien jestem jakas przytrzymana. Nic przez caly dzien nie zrbiłam bo nic mi sie nie chce. Tak sie kulam po domu. Na spanie mnie bierze. Moze to na ta pogode, nie wiem ale fatalny dzien dzis jest.

reklama
No a mój mąż nie wiadomo czy taką dobra pracę by znalazł, ale na razie nie jest źle, znaczy było, teraz myślę że sie poprawi trochę nasza sytuacja i kupimy tą wymarzoną wyprawkę dla maleństwa.
Angel ja tak samo sie czuję jak ty jestem, zmęczona i ospała, tylko czym, miałam noc nieprzespaną przez kota, taka mała namiastka tego co będzie w sierpniu

Co do wózków to ja kupuję taki:
Mega HIT kolekcja 2008 w�zek FOX nowy Promocja !!! - �wistak darmowe aukcje internetowe

A mnie wczoraj daglas calowal, lazil za mna jak by cos sie mialo stac:-) ostatnio jak tak za mna lazil to w szpitalu wyladowalam....:-( wiecie co, makaronik sobie ugotuje, bo mnie ssie, a frytek wszystkich nie zjadlam bo bllle mi sie robic zaczelo.... spagetti szarpne, nie piszcie za duzo jak bede skakala przy garkach:-):-):-)

Oliwka gartuluje:) jednak ksieza to tez ludzie:)

ona-mika bardzio fajny wybrałaś ten wózek:tak: mi sie atlantic podoba ale co z tego bedzie to sie jeszcze zobaczy:tak:

snoopy jaki kucharz z Ciebie nonono:) mi sie nie chce nic przyzadzac, ledwo mi sie chce czajnik wlaczyc na herbate a co dopiero cos pichcic, nie nie to nie dla mnie:szok:

W koncu zapisałam sie do skzoly rodzenia. Szczegół ze na 10 czerwca hehe:-):-) nio ale to wszystko dzieki mojemy zapłonowi, hehe:D:tak:

hey dziewczyny :)
U mnie ciag dalszy bolu glowy jeszcze zmeczona na maxa jestem bo wzielam wszystkie rzeczy od ex... :) a troche tego bylo jak sie pakuje to dopiero widac co sie ma :-p no ale nareszcie mam to z glowy :-) na szczescie mama pojechala wczesniej i popakowala wiekszosc wiec nie mialam tez zbytnio okazji sie rozkleic przy pakowaniu... :tak:

snoopy12 - ty uwazaj na siebie ! tak jakos to wszystko co czytalam podejzanie wyglada :-p

A i chcialam wam pokazac jaki swietny ciuszek moja mama kupila ! :) wklejam tu bo nie wiem gdzie wklejacie zdjecia jak chcecie cos pokazac swiezak jestem :p

DSC04443.JPG

Mi sie strasznie takie misiaki podobaja i mam zamiar kombinezonik na zime taki kupic:-):-):-):-) a tak wogole musisz miec super mame!!!

Wsuwam teraz spagetti;)) troszke sos wodnisty mi wyszedl ale smaczny;))) Mnie dzisiaj tak jakos na gotowanie wzielo:-):-):-):-) wczesniej mi sie wogole nic nie chcialo:-D:-D:-D:-D trzymajcie kciuki zebym nie zwrocila:-):-)

Oliwka gratulacje, a mozna wiedziec czym ksiedza przekonalas??? Bo my to juz wogole bedziemy problemy mieli :-/

hej dziewczyny, kurcze normalnie sie doczytac nie moge, tyle napisalyscie
Snoopy trzymam kciuki za malenstwo, zeby za wczesnie nie chcialo zobaczyc mamusi:-)
z Kornelka musi byc dobrze, nawet jesli rozwiazanie bedzie wczesniej to oboje napewno z tego wyjda
nio, ja juz dzis czuje sie o niebo lepiej, glowa troche boli ale juz nie tam
femme fatal normalnie super ten ciuszek
a co do witaminek to ja biore Feminatal N

a no... gdyby nie ona to napewno bym sobie rady nie dala ;-) niesamowita kobieta nie dosc ze mama to najlepsza przyjaciolka :-) dzisiaj zajrzalam do szafy a tam znowu nowe ciuszki juz teraz to chyba glupio jej nawet mowic jak cos kupi :-p szalona :-d

reklama
SNOOPY poprostu powiedziałam że weżmiemy w przyszłości kościelnmy...no i ksiądz poatawił warunek ,rodzice chrzestni muszą podpisać deklaracje że wychwają dziecko w wierze katolickiej a my nie możemy iść do spowiedzi i do komunii.

NETGIRL jak się już ma cywilny to o kościelnym sie nie myśli a jak sa dzieci już na świecie to zupełnie się o nim zapomina.....

femme fatal ja mam identycznego misiaka tylko ja mam jasny różowy....ślicznie to ma maluszku wygląda

ANGEL dzięki.
sorry za byki ale pisze jedną reka bo malemu daje butle.

Do góry