reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wróciłam od lekarza z nerka małego jest bez zmian czyli zadnej rewelacji ale naszczepcie się nie pogarsza, poza tym mam czekać i zgłosić sie do niego po maturach czyli 15 maja oczywiście gdyby sie cos działo to wczesniej.... tak wiec kolejny termin porodu mam na 15 maja nie no to zart.

kolia oj racja ciezko mój T uczy sie jeszcze i pracuje mamy tez troche kasy od moich rodziców duzo tego nie ma ale jakos dajemy rade, no ale faktycznie ciezko jest.
AdiLea Ten sen uczulil mnie i wezme 2 długopisy:-p
Layla Ja tez myslałam ze małe w 38 tyd miał 3 kg no ale skoro jest nadal w brzuchu to rosnie to nie wiem ile bedzie miał jak sie urdzi mam nadzieje ze nie 4 kg
Olena262 Oj wyganiajcie!! Ale tak skutecznie poprosze:-)
pola997 dziekuje bardzo:-) eh sama bym chciała zeby sie ruszyło. Ile mozna chodzic w ciazy ja słyszłam ze 9 miesiecy a ja juz 10 zaczełam:-p

reklama
ubralam malego dzisiaj tak na sportowo no czy nie wyglada jak maly koszykarz tylko pilki i kosza brakuje:-D

Załączniki

• 100_2744.jpg
    100_2744.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 30
  • 100_2742.jpg
    100_2742.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 32
umi2- u nas też jest ciężko. Grzesiek pracuje, uczy się... Teraz jeszcze poprawia maturkę z polskiego i ang..Rodzice też nam pomagają,jakos na razie dajemy radę:-p Tylko my mieszkamy teraz u mnie.... Zacznie się wcześniej na bank.. A Kacperek ile waży juz???

kolia- ale ten Twój synek duży:tak: Ile waży? i ile tak dokładnie ma???

pola997 jesli chodzi o wiek to tak jak na suwaczku ponad 5 miesiecu wazy 7,4 nie wiem jaki jest dlugi bi nigdy nie mierza ale ubranka nosi 68:-) zdazylo juz mu sie troche urosnac:tak:

Witajcie mam problem z moim małym dzieckiem ma 2 latka i od czasu do czasu dziwnie się zachowuję kopie nożkami o meble,przewraca krzesła i boję się że by się nie stała krzywda jemu.Byłam z nim u lekarza,który mi powiedział żebym zastosowała metodę holdinga ja za bardzo nie wiem na czym to polega a może wy wiecie na czym taka metoda polega jak możecie to napiszcie mi coś na ten temat

Pozdrawiam.

W końcu u mnie się uspokoiło i mam czas żeby z Wami pisać.
Wczoraj mieliśmy chrzciny - Julka spała jak zabita, a ja mam zakwasy od trzymania ją przez całą mszę :tak:

Dziś byliśmy na szczepionku. Ważymy 6810 gram w wieku 14 tygodni :sorry: Myślałam, że waży około 8, a nie 7 kg, ale lekarz powiedział, że waga jest super bo nie jest za ciężka i dzięki temu już sie pięknie przewraca (nawet na brzuszek) i próbuje podnosić do siedzenia. Mamy oficjalne zezwolenie na pierwsze owocowe i warzywne dania i na pierwsze zupki, dziś kupiłam już BoboVitę marchewka z ryżem ;-)

Postaram się Was nadrobić, jeśli tylko Julka mi na to pozwoli. ;-)

Dorom a co Ty tu jeszcze kobieto robisz? :-D:-D
Kolia ja tak Ciebie czytam i widzę, że moja 3 miesięczna Julka jest gigantem :-D My nosimy 74 i waga 6810 ;)

reklama
Mam dzis strasznie spuchniete nogi, tzn. stopy - a dokladnie okolice kostek. :-( Ledwo chodze. :-( To chyba od pogody, jest strasznie duszno i gorąco, moze padac bedzie. :confused2:

Po 18 mam wizyte u Ginekologa, zobaczymy co mi powie, oczywiscie dam znac. :tak: Pozdrawiam.

Umi2 - Kochana wiem co czujesz. :-( Sama chcialabym juz miec Maluszka przy sobie. :-( Ale sama widzisz nie spieszy im sie. :-( Ja po 18 ide na wizyte, wiec rowniez dam znac co i jak. :-( Wiem jedynie ze u mnie to wyglada troszke inaczej bo mi lekarz powiedzial ze urodzic musze do 11 maja, a nie do 15. :-(
Bedzie dobrze.

Black - Ucałj Juleczkę od e-cioci Agaty. :tak: No i zycze smacznego, marcheweczka z ryzem napewno beda Malutkiej smakowały. ;-)
Ja niestety w dwupaku, ale dzis sie okaze co i jak ostatecznie. :tak:

kolia - Mikołajek wyglada przeuroczo. :tak: Mały koszykarz. :tak: Jak dorosnie musisz kupic pilke i kosz. :-p;-)

Do góry