umi2
Fanka BB :)
Wróciłam od lekarza z nerka małego jest bez zmian czyli zadnej rewelacji ale naszczepcie się nie pogarsza, poza tym mam czekać i zgłosić sie do niego po maturach czyli 15 maja oczywiście gdyby sie cos działo to wczesniej.... tak wiec kolejny termin porodu mam na 15 maja nie no to zart.
kolia oj racja ciezko mój T uczy sie jeszcze i pracuje mamy tez troche kasy od moich rodziców duzo tego nie ma ale jakos dajemy rade, no ale faktycznie ciezko jest.
AdiLea Ten sen uczulil mnie i wezme 2 długopisy
Layla Ja tez myslałam ze małe w 38 tyd miał 3 kg no ale skoro jest nadal w brzuchu to rosnie to nie wiem ile bedzie miał jak sie urdzi mam nadzieje ze nie 4 kg
Olena262 Oj wyganiajcie!! Ale tak skutecznie poprosze:-)
pola997 dziekuje bardzo:-) eh sama bym chciała zeby sie ruszyło. Ile mozna chodzic w ciazy ja słyszłam ze 9 miesiecy a ja juz 10 zaczełam
kolia oj racja ciezko mój T uczy sie jeszcze i pracuje mamy tez troche kasy od moich rodziców duzo tego nie ma ale jakos dajemy rade, no ale faktycznie ciezko jest.
AdiLea Ten sen uczulil mnie i wezme 2 długopisy
Layla Ja tez myslałam ze małe w 38 tyd miał 3 kg no ale skoro jest nadal w brzuchu to rosnie to nie wiem ile bedzie miał jak sie urdzi mam nadzieje ze nie 4 kg
Olena262 Oj wyganiajcie!! Ale tak skutecznie poprosze:-)
pola997 dziekuje bardzo:-) eh sama bym chciała zeby sie ruszyło. Ile mozna chodzic w ciazy ja słyszłam ze 9 miesiecy a ja juz 10 zaczełam