reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No raczej obstawiamy ze przenosze bo dzidzi sie chyba przestalo spieszyc.... Moze to od tego ze ja duzo pije nawet do 3 butelek wody dziennie??? Chalowo tak lezec domu.... juz mi sie tak nudzi ze mam czasami chec odstawic tab i niech sie juz zaczyna bo nie moge wytrzumac....

reklama
Aniu właśnie mi zależało żeby ochraniacz był na całą długość, bo naczytała sie ze dzieci sobie w szczebelki nogi wkładają.
Ja uważam ten zestaw za nie drogi bo w tej "najtańszej hurtowni" zestaw 4 elementowy był za 136zł oczywiście plus dojazd 30zł więc zostaje allegro, to najtańszy zestaw jaki znalazłam
Snoopy a może ty też przyniesiesz taką niespodziankę jak NETGIRL
A gdzie firanka sie podziewa??
Kasiu to przykre jeszcze z tego powodu ze niby najlepszy lekarz sie nią zajmował a tu tak ogromne niedopatrzenie, ja wierzę ze wszystko będzie dobrze

Netgirl, oj to widzę C i mała dała nieźle popalić tej nocy:-D. Ale może Cię to pocieszy, ale Hania już duż adziewczynka a ja ostatnio też do 4 nad ranem w ogóle nie spałam. Także głowa do góry, gorzej być nie może:-D:-D.
A co do robotnika to ciężka sprawa. Z tym jednym gadałam tylko chwilę a tego drugiego podsłuchałam dziś rano jak mówił coś przez telefon o swojej żonie:-D. Więc kogo mam podpytać jak ja nikogo nie znam:-p:-D:laugh2::rofl2:?

Moze niespodziewajki nie bedzie;))) Jem wlasnie frytki z serem keczupem i majonezem;))) na razie mnie nie mdli;))) netgirl a ty przed cala akcja porodowa jadlas cos??

netgirl wcale nie prawda że lepiej urodzić w 7 niż w 8 miesiącu ...moja baba urodziła się w pierwszym tyg 8 mc w 33 tyg i oddychała sama , przy takiej młodej ciąży liczy się każdy dzień !!!!!!

ona_mika ja polecam allegro można kupić fjną pościel i nie droga ja ciągle coś kupuję...najnowszy mój zakup jest na forum zdjęcia.

Snoopy, frytki z serem:szok::szok:, a jak się to je??
Ja jak miałam w domu skurcze to jadłam normalnie, a przed samym wyjazdem do szpitala też zjadłam kolację, później już na porodówce nie można jeść.
Oliwka, zgadzam się, każdy dzień jest na wagę złota. A skoro dziecko w 8 ma problemy z oddychaniem to tym bardziej te, urodzone w 7 miesiącu:sorry2:.

A ja wlasnie wrocilamz pola,Ala tak mnie wymeczyla ze juz nawet jak czlapala po podworku to nie mialam sily po Nia isc:crazy: ale teraz wlaczylam Jej teletubisie to oglada z otwarta buzia i zapycha sie prazynkami:laugh2:

netgirl takie sa uroki macierzynstwa :rofl2:

snoopy12 ja pojechalam w 33 tyg do szpitala na podstawowe badania,kardiolog tak mnie nastraszyl po badaniu ze dostalam skurczy i powiedzieli mi ze mam 3 cm rozwarcia,wiec zabrali mnie na porodowke zeby wszystko monitorowac a jak tylko sie polozylam na lozku to NIC,zero skurczow i tak przelazalam na nim przez pol dnia i nic sie nie dzialo a potem to stwierdzili ze zostane na pare dni a w rezultacie byly to 4tygodnie i wyszlam z Ala :rofl2:

ania_zywa o ile znajdzie w Polsce prace, zreszta i tak ma zamiar posiedziec jeszcze z rok bo jeszcze duzo jest do zrobienia w domu!!

Ona_mika mi posciel sie podoba na groszkowym tel z tymi kaczuszkami:-)

No je sie normalnie, mieszasz starty ser keczap i majonez i polewasz tym posolone fryty;))) Hehe ja jakos tak lubie babrac, ale za to smak niepowtarzalny;))) tak samo jak kapusta pekinska z zoltym serem i szynka;))) mniam mniam z sosem wloskim jest najleprza;))) nawet Hani by smakowalo;)))

reklama
to normalne ze jak leze to pepek pod wplywem ruchow dziecka sie zapada!? Bo ja mam teraz wystajacy a jak leze to dziura:-D:-D i taki dziwnie miekki jest:-):-):-)

Do góry