No raczej obstawiamy ze przenosze bo dzidzi sie chyba przestalo spieszyc.... Moze to od tego ze ja duzo pije nawet do 3 butelek wody dziennie??? Chalowo tak lezec domu.... juz mi sie tak nudzi ze mam czasami chec odstawic tab i niech sie juz zaczyna bo nie moge wytrzumac....
reklama
Marika30708
Fan(ka)
Aniu właśnie mi zależało żeby ochraniacz był na całą długość, bo naczytała sie ze dzieci sobie w szczebelki nogi wkładają.
Ja uważam ten zestaw za nie drogi bo w tej "najtańszej hurtowni" zestaw 4 elementowy był za 136zł oczywiście plus dojazd 30zł więc zostaje allegro, to najtańszy zestaw jaki znalazłam
Snoopy a może ty też przyniesiesz taką niespodziankę jak NETGIRL
A gdzie firanka sie podziewa??
Kasiu to przykre jeszcze z tego powodu ze niby najlepszy lekarz sie nią zajmował a tu tak ogromne niedopatrzenie, ja wierzę ze wszystko będzie dobrze
Ja uważam ten zestaw za nie drogi bo w tej "najtańszej hurtowni" zestaw 4 elementowy był za 136zł oczywiście plus dojazd 30zł więc zostaje allegro, to najtańszy zestaw jaki znalazłam
Snoopy a może ty też przyniesiesz taką niespodziankę jak NETGIRL
A gdzie firanka sie podziewa??
Kasiu to przykre jeszcze z tego powodu ze niby najlepszy lekarz sie nią zajmował a tu tak ogromne niedopatrzenie, ja wierzę ze wszystko będzie dobrze
A
ania_zywa
Gość
Netgirl, oj to widzę C i mała dała nieźle popalić tej nocy. Ale może Cię to pocieszy, ale Hania już duż adziewczynka a ja ostatnio też do 4 nad ranem w ogóle nie spałam. Także głowa do góry, gorzej być nie może.
A co do robotnika to ciężka sprawa. Z tym jednym gadałam tylko chwilę a tego drugiego podsłuchałam dziś rano jak mówił coś przez telefon o swojej żonie. Więc kogo mam podpytać jak ja nikogo nie znam?
A co do robotnika to ciężka sprawa. Z tym jednym gadałam tylko chwilę a tego drugiego podsłuchałam dziś rano jak mówił coś przez telefon o swojej żonie. Więc kogo mam podpytać jak ja nikogo nie znam?
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
netgirl wcale nie prawda że lepiej urodzić w 7 niż w 8 miesiącu ...moja baba urodziła się w pierwszym tyg 8 mc w 33 tyg i oddychała sama , przy takiej młodej ciąży liczy się każdy dzień !!!!!!
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
ona_mika ja polecam allegro można kupić fjną pościel i nie droga ja ciągle coś kupuję...najnowszy mój zakup jest na forum zdjęcia.
A
ania_zywa
Gość
Snoopy, frytki z serem, a jak się to je??
Ja jak miałam w domu skurcze to jadłam normalnie, a przed samym wyjazdem do szpitala też zjadłam kolację, później już na porodówce nie można jeść.
Oliwka, zgadzam się, każdy dzień jest na wagę złota. A skoro dziecko w 8 ma problemy z oddychaniem to tym bardziej te, urodzone w 7 miesiącu.
Ja jak miałam w domu skurcze to jadłam normalnie, a przed samym wyjazdem do szpitala też zjadłam kolację, później już na porodówce nie można jeść.
Oliwka, zgadzam się, każdy dzień jest na wagę złota. A skoro dziecko w 8 ma problemy z oddychaniem to tym bardziej te, urodzone w 7 miesiącu.
polna_N
Mama Ali ... 2007
A ja wlasnie wrocilamz pola,Ala tak mnie wymeczyla ze juz nawet jak czlapala po podworku to nie mialam sily po Nia isc ale teraz wlaczylam Jej teletubisie to oglada z otwarta buzia i zapycha sie prazynkami
netgirl takie sa uroki macierzynstwa
snoopy12 ja pojechalam w 33 tyg do szpitala na podstawowe badania,kardiolog tak mnie nastraszyl po badaniu ze dostalam skurczy i powiedzieli mi ze mam 3 cm rozwarcia,wiec zabrali mnie na porodowke zeby wszystko monitorowac a jak tylko sie polozylam na lozku to NIC,zero skurczow i tak przelazalam na nim przez pol dnia i nic sie nie dzialo a potem to stwierdzili ze zostane na pare dni a w rezultacie byly to 4tygodnie i wyszlam z Ala
ania_zywa o ile znajdzie w Polsce prace, zreszta i tak ma zamiar posiedziec jeszcze z rok bo jeszcze duzo jest do zrobienia w domu!!
Ona_mika mi posciel sie podoba na groszkowym tel z tymi kaczuszkami:-)
netgirl takie sa uroki macierzynstwa
snoopy12 ja pojechalam w 33 tyg do szpitala na podstawowe badania,kardiolog tak mnie nastraszyl po badaniu ze dostalam skurczy i powiedzieli mi ze mam 3 cm rozwarcia,wiec zabrali mnie na porodowke zeby wszystko monitorowac a jak tylko sie polozylam na lozku to NIC,zero skurczow i tak przelazalam na nim przez pol dnia i nic sie nie dzialo a potem to stwierdzili ze zostane na pare dni a w rezultacie byly to 4tygodnie i wyszlam z Ala
ania_zywa o ile znajdzie w Polsce prace, zreszta i tak ma zamiar posiedziec jeszcze z rok bo jeszcze duzo jest do zrobienia w domu!!
Ona_mika mi posciel sie podoba na groszkowym tel z tymi kaczuszkami:-)
No je sie normalnie, mieszasz starty ser keczap i majonez i polewasz tym posolone fryty)) Hehe ja jakos tak lubie babrac, ale za to smak niepowtarzalny)) tak samo jak kapusta pekinska z zoltym serem i szynka)) mniam mniam z sosem wloskim jest najleprza)) nawet Hani by smakowalo))
reklama