reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

BlackWizard my tez wpadek nie uniknelismy;) tata mnie prowadził do ołtarza,miałam czekac na ksiedza a ja poleciałam od razu z tata do ołtarza;p mikrofon M nie działał,a dla mnie juz zaczął,podczas przysiegi głos mi sie załamałam podczas -i slubuje ci wiernosc,co brzmiało jakbym zaczeła sie smiac;p

dorom5 Ty masz tylko 5 dni...ale zazdroszcze....ja tez bym tak chciała:(

reklama
BlackWizard- wyglądałaś prześlicznie.
My także planujemy ślub-ale boję się, że nie dojde tak szybko jak Ty do formy po porodzie. Jeszcze raz gratuluje i życzę wiele szczęścia i miłości na nowej drodze życia:)

Black- Byłaś śliczna panną młodą:tak: Twój Grzesiek niech uważa, i Cie pilnuje!!!:-) Super ,że wszystko się udało. Obyś ten dzień zapamiętała do końca:tak: Jeszcze raz moje wielkie gratulacje:tak:

Dorom- Właśnie ,czemu Ty jeszcze nie na porodówce???? Umi nie zagląda, to może ona już tam jest. Ja się już doczekać nie mogę Waszych szkrabików:tak: Mocno,mocno trzymam kciuki za Was dziewczyny.:tak:

lenka87- Jak będziesz rodzić naturalnie to powinnaś dojść szybko do formy... Ja rodziłam przez cc i kiepsko było:baffled: przez prawie miesiąc po porodzie ktoś mnie musiał z łóżka podnosić:baffled:

Byłam z Ludwikiem wczoraj w szpitalu.... Lekarz kazał odstawić od piersi na razie:-( mam mu podawać tylko bebilon pepti (którego mlody nie chce jeść bo jest obrzydliwy:baffled:) Powiedział, że się zobaczy czy będę mogła wrócić do piersi:-( Mi się wydaje jednak ,że będę mogła, przeciez sami lekarze tak mówią żeby dziecko karmić jak najdłużej......Mamy zrobić badania jakieś i się zobaczy czy faktycznie nie toleruje laktozy bądz białka mleka krowiego....

Ja zaszłam w ciąże jak miałam 16 lat ,a dziś jestem najszczęśliwszą matką 2,5 rocznego rozrabiaki, gaduły, który "rozkochał" w sobie wszystkie koleżanki w żłobku :p i wiedzie prym przywódczy:) Czy to była wpadka? Nie, raczej dopatruję się tutaj działania palca bożego i anioła stróża, bo gdyby nie ciąża nie dowiedziałabym się co to znaczy "żyć" i dalej bym tkwiła z igłą w żyle biegając za towarem. Dzięki mojemu synkowi odzyskałam moich najbliższych i siebie. Ech... teraz jest w żłobku a ja piszę sprawozdania i przygotowuje się kolosa (II rok studiow) i juz za nim tęsknie. Nie mogę się doczekać aż wybije godzina zero i zobaczę tego mojego małego łobuza i będę się mogła do niego przytulić:) Kocham go nad życie:) Młode mamy, dacie rade!

Dziś mija mi termin wg USG ;-)

Layla - 5dni, i nerwy się zaczynają :tak: Dziś nie mam wogóle apetytu, czuje że już w środku cała latam kiedy mój Mały postanowi wyjś do Mamuśki :tak:
Zobaczysz jak Twój czas do porodu przeleci :tak:

pola997 - Sama już się doczeka nie moge ;-) Ale no cóż, mój Alanek chce jeszcze poby troszke w brzuszku :tak: Może Umi2 już na porodówce :tak:
Mam nadzieje że wszystko się ułoży z Ludwiczkiem, i będziesz mogła karmic piersią! :tak:

Black - Ale laska z Ciebie :tak: Śliczne zdjęcia :tak:

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :tak:

Dorom trzymam kciuki, żeby maleństwo lada dzień wyskoczyło i no i życzę latwego porodu! :-)

Pola mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z Ludwikiem.

czesc laski...

Dorom-jejku ale zlecialo....juz niedlugo bedziesz miec maluszka przy sobie...przyznam ze przemknelo mi przez mysl ze juz sie rozpakowalas:-)zycze szybkiego porodu....

Pola-zdrowka dla Ludwiczka:-)mam nadzieje ze cycus nie pojdzie w odstawke...przeciez nie ma nic lepszego dla dziecka

Lenka-ja rodzilam sn i dochodzilam do siebie 3 miesiace bo mimo iz porod wspominam super do latwych nie nalezal...tak ze kazdy porod inny

Ja dzis z malym u lekaza bylam bo uczulenia dostal i pediatra stwierdzila ze Darus ma stulejke i dala skierownie do chirurga...mam nadzieje ze da rade to jakas mascia lub innym specyfikiem wyleczyc:-:)-:)-(

reklama
no bo to ze dziecko w mlodym wieku to koniec swiata to przereklamowane troche jest narodzil sie taki mit i tylko stresuje mlode dziewczyny ktore wiedza ze czekaja juz na kogos sczerze mowiac ja sie balam tylko co bedzie jak sie rodzice dowiedz dramatu nie bylo o reszte bylam spokojna w kwesti szkoly kolzanki mi znalazly zeby sie nie martwila i tak leci a maly rosnie jest coraz wiekszym szczesciem :-) mam tylko nadzieje ze ten mit wkoncu zniknie bo co to za roznica w jakim weiku ma sie dziecko wazne zeby je kochac i starac sie dobrze wychowac:tak:

Do góry