reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mam duzo kolezanek ktore sa w moim wieku i maja juz dzieci roczne i niektore z nich starsze i ich swiat sie nie zawalil, pewnie ze gdyby mogly to zaplanowac to przelozyly by to na pozniej ale jezeli jest to trzeba brac od zycia to co daje :)

reklama
BLACK- Z okazji ślubu pragnę Wam życzyć samych wspaniałych,wyjątkowych chwil,zrozumienia, umiejętności pójścia czasem na kompromisy;-) Jak również zdrowia oraz rodzeństwa dla Julki;-) I szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia na tej wyjątkowej ,ale jakże trudnej, NOWEJ DRODZE ŻYCIA:tak: buziaczki Kochana

518.jpg

u nas nocka dobrze, mlody spi nadal:-p

mamaola- tak chodzilo mi o spacerówkę:tak: W jakąś parasolkę tez zamierzam się zaopatrzyć,ale to trochę później:tak: Zawsze wygodniej z małym wózeczkiem. Może w przyszłym roku jak mlody będzie starszy.

Magdaa- To dobrze,ze córcia jest grzeczna , a Ty sobie dajesz radę i ze szkołą i z zajmowaniem się malutką. Ja nie wiem jak to będzie jak pójdę od października na studia:dry: Mama się deklaruje ,że będzie siedzeć z mlodym,ale wątpie żeby zrezygnmowała z pracy, którą kocha:-p

dorom- ślicznie Ci z brzusiem, na prawdę:tak:

To dziś, 4 miesiące za nami;-) Czas leci niesetey za szybko....

Ostatnia edycja:
BLACK-

Wszystkiego naj naj na nowej drodze życia,szczęścia,miłości,zrozumienia,by Wam się w zgodzie żyło do końca świata.....

Pola-ja wlasnie Darusia do parasolki przenioslam jak skonczyl roczek...

Maagda-super masz corke....wyrozumiala jest.....

BLACKWIZARD:
W maleńkiej obrączce uczuć świat cały,
miłość, obowiązek i wzniosłe ideały.
Maleńka obrączka, a znaczy tak wiele,
- na całe życie - włożona w Kościele... :-)

c751ab73.jpg

HUHU dawno mnie nie bylo ale na nic nie mam czasu :confused2: chyba wybaczycie ? :rofl2:
No i witam Nowe Mamusie ;-)

Ja i tak tylko na chwilke zyczyc Black ....
80.gif

Zdrowia, szczęścia, pomyślności!
Sto lat w zdrowiu i miłości,
całonocnych przyjemności,
bez przykrości i zazdrości!
Zdrowia, szczęścia, beczki wina,
tysiąc złotych co godzina.
Pannie młodej szafy szmatek,
a młodemu silnej ręki.
Bozia niech Wam błogosławi,
ród wasz w świecie niech rozsławi.
A z teściami żyjcie w zgodzie,
bo wygodnie to i w modzie ....
109.gif

BlackWizard:

W dniu tak wielkiej decyzji podjęcia
Waszego ślubu dla serca i szczęścia
chcę złożyć Wam życzenia
niezmiennego powodzenia ,
jak ogień gorącej miłości,
co dotrwa do późnej starości ,
wyjścia z każdej sytuacji
i pozytywnych wibracji.

BlackWizard i ode mnie dużo szczęścia na nowej drodze życia,oby wszystko było tak pięknie jak na ślubie,i czekam na zdjęcia;)

ob.jpg

a ja na sekundkę,byłam u gina,fenoterlol przestaje wystarczac,musze brac wieksza dawke:( przez niego chodze jak w amoku:/

reklama
BlackWizard
1. Bądźcie wierni swoim ciałom,
niczym wzniosłym ideałom.
2. Nie budujcie muru z cegły,
w tym jedynie murarz biegły.
3. Pamiętajcie o rocznicach,
nie świętujcie ich przy pizzach.
4. Dręczy Was chrapanie nocą?
Można szturchnąć, tylko po co?
5. Gdy różnica zdań dość spora,
wynajmijcie mediatora.