reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Byłam u lekarz :( jutro ide do szpitala na konsultacje lekarska bo mały ma jedna nerke za duzą powinno byc 5 mm a jest 16 mm eh i albo beda wywoływac poród, albo zostane na obserwacji albo ciort wie jeszcze co. Mam nadzieje ze nie trzeba bedzie nic wywolywac i ze wróce jutro. szczerze to juz bym wolała zeby ze mna cos nie tak było bo jak sobie pomysle ze kacperkowi cos sie stanie to mi sie normalnie płakac chce, a tak poza tym wazy 3 kg jest bardzo ruchliwy a ja mam juz brzuszek opuszczony i rozwarcie na jeden palec czyli nie wiem ile to jest bo zalezy jaka ktos ma grubosc palców....
wybaczcie ze nie poodpisuje mimo ze nie ma tego duzo ale wszystko przeczytałam.

czesc dziewczyny....

ja jakos nie mam weny na pisanie ostatnio...ale czytam wszystko....

Pola,Black,AdiLea-mam zdjecia Darusia ze chrztu ale nie umiem wstawic:zawstydzona/y:poczekam az Darek wroci z delegacji (dopiero w sobote)to wtedy wstawie....poza tym chyba on zgaral wszystkie zdjecia do swojego lapka....:eek:

Umi-napewno z Kacperkiem wszystko bedzie dobrze....bardzo mocno trzymam za to kciuki...a Ty trzymaj sie dzielnie.....

AdiLea-raczej taka ilosc dymku nie zaszkodzila Hani ale postaraj sie nie palic wiecej...

Blac-ja tez niestety wrocilam do fajek jak skonczylam palic jakos to silniejsze ode mnie....:zawstydzona/y:

Ja sie unosze 2 metry nad ziemią:-):-):-). Jakos tak mi wesoło mimo ze nie wszystko jes ok np ta cala sprawa z ojcem małej itd:dry:. Ale i tak sie ciesze z życia. Taka faze mam:laugh2::laugh2::laugh2:.

umi ja tez trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze. Na jeden palec to chyba to samo co 1cm chociaz ja sie nie znam.

umi- bedzie dobrze...Na pewno. Nie możesz sie denerwować, bo wszytsko odbije się na Maluszku.Trzymam kciuki! Najważniejsze,że maluszek waży juz dużo, i jest gotowy przyjśc na świat.

Umi trzymam kciuki ! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. A Ty kobitko kochana bądź dzielna, mimo że nie jest łatwo w takich trudnych chwilach.

AdiLea grunt to dobre samopoczucie ;-)

Mamaola no niestety fajki to dość silny nałóg. Na dodatek mój Grzesiek też pali, więc tym bardziej ciężko mi było się powstrzymać :sorry:

Dziewczyny nie dam rady dziś zdjęć kiecki wstawić. Dopiero co wróciłam do domu z ostatnich nauk i padam z sił. A swoją drogą prowadził je wspaniały ksiądz, tak mądrze mówił, że aż chciało się tego słuchać. Coś wspaniałego, aż jestem w szoku że nauki mogą być tak ciekawe :-D

Hej u nas dzień spokojny :) byłam na zakupach ;) udanych, z małą i mamą . ;)

Umi2 Na pewno wszystko będzie dobrze. :) ;*
pola997 no ja już w ogóle nie daje jej mojego mleka wiec mogę wcinać ;)

reklama
Maagda_ - Aaaa :-p To nawet nie wiedzialam ze skurcze :-p To moze faktycznie porod tuz, tuz :-p
Fajnie ze córeczka byla grzeczna w kościółku :tak: No i ze swieta sie udały :tak: A tak na marginesie, co sie stalo ze postanowilas juz piersia nie karmic? :sorry:
AdiLea - Oj, papierosy :no: Jejku, jak ja nie lubie zapachu dymu papierosowego :-p No to ładnie wytrzymalas, 3 miesiace i nadal karmisz piersia :tak:
EWI44 - Tez sie ciesze, normalnie sama nie wierze. Ciagle mnie gdzies ciagnie, to do sklepu, to autobusem jade do Poznania :-p Mam nadzieje ze u okulisty badania powychodzily dobre :tak:
Black - Łeee, no ale jakos nie czuje tych skurczy :sorry: Nie boli mnie nigdzie nic :sorry: Tylko ten brzuszek twardnieje, chwilke jeszcze poczekam z ta porodówką :tak:
pola997 - Troszeczke, juz doczekac sie nie moge :tak: Widze gdzies jakiegos Maluszka w wozeczku to tak jednym okiem zagladam :-p Oby przeziebienie i temperatura zeszla. Z tym pokarmem bylo by bardzo nieciekawie :-(
Umi2 - Z Kacperkiem wszystko bedzie dobrze :tak: Trzymam kciuki.

Do góry