reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja pół niedzieli i poniedziałek spędziłam u przyszłych teściów :) było w porządku-ale ciesze się, że wróciłam. Nie umiem się nigdzie wyspać poza domem. Ogólnie jakiś niepokój mam jak musze się stąd ruszać :p

Za chwilę wybieramy się na spacer- może upoluje coś do szpitala-niewiele mi zostało-parę rzeczy dla mnie- w tym jedna z ważniejszych- nie mam żadnej koszuli. Mam z tym spory problem- jestem niewysoka- a wszystko takie duże.

Zaopatrzę się też w jakieś kosmetyki-bo podobnie jak u Umi wiele mi się pokończyło.
Mam nadzieję,że coś przyniosę do domu- bo szkoda by było się nachodzić i nic nie zdziałać .

Ja także czekam na sukienkę od Black- bo mnie chyba też to niedługo bedzie czekać.

pola997 od roku nie paliłam ale jakos tak mnie naszlo wczoraj:zawstydzona/y:. A pokarmu na pewno nie stracisz. Ja dwa ostatnie tygodnie praktycznie nic nie jadlam, nie spalam, mialam mase stresow a cycki pelne mleka;-). Mam nadzieje ze szybko wyzdrowiejesz.

black ja tez czekam na te zdjecia:-p:-p:-p

A ja już po zakupach . pochodziłam sobie coś ponad godzinkę zmarzłam trochę bo niby słonko świeci ale jakoś chłodno jest. No i zakupiłam sobie podkład, eyeliner czy jakoś tak to się pisze bo bez niego z domu nie wyjdę:-p i pomadkę ochronna na usta o smaku truskawkowym:-D i bo mis strasznie spodobała a akurat promocja była:-p no i pantofelki do szpitala sobie kupiłam. Byłam tez na ciuchach ale nie miałam dnia na grzebanie nic nie znalazłam a poza tym duzo ludzi było i brak checi mnie ogarnął
AdiLea Zebys wiedziała ze smiesznie ae oczywiscie na miasto tak nie wyszłam:-p No nie ładnie palic!!! tyle wytrzymałas bedac w ciazy a teraz co!!
pola997 Kuruj sie i nie załamuj. Weź jakies tabletki które mozesz brac i do łózeczka
lenka87 Ja jak szukałam koszuli takiej krótszej do porodu to mnie trafiało bo w sklepach były same długasne a jak juz byla jakas krutsza to do pepka;-p

Pola, AdiLea jeśli chodzi o fajki to niepaliłam w czasie ciąży i jak karmiłam, a jak tylko przestałam karmić to nie miałam już niczego co by mi mówiło stop... No i znów palę :baffled: Ale z domu każdego wywalam na balkon palić, żeby Julka nie wdychała dymu.

BlackWizard Kiedy zaczęłaś palić?I nie myslałas o tym zeby rzucic b tak sie zastanawiam ze chyba ciezko ale sie da:-)

umi to udane zakupy. Ja za jakims podkladem od kilku dni chodze ale nie znalazlam nic coby bylo choc zblizone do mojego koloru skory:dry:. Na spacerkach sie za bardzo opalilam:-p:-p Nie wiem sama ale jakos mi sie chcialo palic. Stresy czy cos;-).

Zakupy bardzo udane. Mam dwie- idealnej długości koszule do karmienia :) parę drobiazgów dla dzidzi. Jestem już przygotowana w 99%.
Teraz nie będe odczuwać takiego stresu.
Gorzej z tym,że nie mam torby. Nie wiem jak duża ma być-muszę chyba wyłożyć rzeczy na łożko by zobaczyć jaka jest ich objętośc :p.
No, ale nie będe się stresować. Jak by się coś działo to najważniejsze mam- choćbym sie miała w reklamówki pakować. A za chwilkę mykam-bo wypożyczyliśmy sobie 3 filmy :) W tym jeden to "JUNO" jakbym miała mało ciąży,że jeszcze chcę oglądać takie filmy :)

reklama
lenka87 jeszcze troche czasu Ci zostało na pakowanie etc. Ale masz racje, jak wszystko bedzie gotowe to lepiej sie poczujesz. Ja uwielbiam 'Juno'. Jak da mnie film rewelacyjny. W ciazy na okrągło go ogladałam :-p Na zmiane z 'Wpadką';-).

Do góry