reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam!
Parę ładnych dni mnie nie było. Ale chyba rozumiecie. Przygotowania do świat itd. Wczoraj gości miałam siostry przyjechały i jutro też goście chrzestni Mareczka. Wszystko prawie na ostatni guzik zapiete i laba. Tylko zmyc podłogi i koniec.
UMI Fajnie jest na maturce z brzuszkiem. Nademną skakali. Pytali się czy wody nie chce, czy nie ma zbyt dużego przeciągu a to było kilka dni Termin porodu miał być. Bali się czy nie zacznę rodzic. Ja też miałam możliwość zdawania w czerwcu ale źle zapisali mój numer i nie mogli się dodzwonic więc w tym roku dokończe. Na szczęście tylko ustną.

reklama
Umi2 - Oj, tak. To wporzadku ten dyrektor, bo faktycznie na reke Ci bardzo poszedl :tak: Moze ma slabosc do kobiet w ciazy? :-p <zart> :-p
Ja jak narazie sie nie rozpakowalam, ale kto wie. Cała noc przede mną ;-)
mamaola - Dziekuje :tak: Te sily sie przydadza bo coraz ich mniej, a swieta przed Nami :tak:
pola997 - Ehh, nie przejmuj sie. Mi tez wszyscy odejmuja latka :tak: Ale to dobre, pomysl ze za 10 lat bedziesz wygladala jak taka 20-stka :-p Nic nie wiadomo, wiec podejrzewam ze naturalnie bede rodzic, a w razie koniecznosci bedzie ta cesarka.
EWI44 - Ale to dziwna sytacja, ze dodzwonic sie nie mogli i masz o rok do tylu maturke.

Ja tylko wpadam na chwile. Julka daje mi strasznie w kość. Nie śpi prawie wcale, marudzi... Mam już suknie w domu, ale nawet nie mam chwili się w nią przebrać i poprosić kogoś żeby mi fote zrobił. Po prostu padam na pysk. Wyglądam gorzej niż zombi :eek: Prawie nie śpię. Do tego przygotowania ślubne, to już w następną sobotę :eek:. Wczoraj byłam u fryzjera, odświeżyłam balejage, z tym że ciut przyciemniłam włosy. Jak mi się uda znaleźć chwile to zrobię zdjęcia sukni i wstawię. Na razie musicie się zadowolić fotką Julki ;-)

Załączniki

• Obraz 393.jpg
    Obraz 393.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 45
umi2 to masz super dyrektora:)

ja mam zakaz chodzenia,ale wczoraj było tak ciepło...wyszłam i myslałam ze nie wroce,lezałam ze skurczami do konca dnia,mam teraz jeszcze takiego agresora ze szok,mojego bym zabiła z premedytacją,normalnie az mną trzesie....

Witam!
Ufff... U mnie już koniec sprzątania. Do jutra pewnie zrobi się bałaganu trochę ale co mi tam. Jutro poprawie.
DOROOM A tak jakoś wyszło że przesunęła się matura. Dobrze tylko że pisemną mam zaliczona to mniej stresu.
LAyLA Dziewczyno nie denerwuj się za bardzo bo jeszcze urodzisz.
BLACK Współczuję. Tyle latania i jeszcze Mała do tego. Oby do ślubu. To już tylko tydzień? Szybko leci. A się zdaje że niedawno pisałas że 3 tygodnie jeszcze.

witam:)

Ewi- u mnie też sprzątanko, prawie ku końcowi zmierzamy;-)

BLACK- no tak ,to nieciekawie, Julka po prostu chce być w centrum zainteresowania. Może te ząbki jej dokuczają... Mój też jest marudny ,całego smoczka wkłada sobie do buzi, coś nie za bardzo chce jeść...Może też dziąsła go bolą... Mała Podobna do Ciebie:tak:

Layla- musisz się bardzo oszczędzać ... Tak jak piszę Ewi żebyś nie urodziła za wcześnie...

Dorom- Ciekawe co u Ciebie:-) Jak tam samopoczucie:tak:;-)

Pola sama nie wiem co jej jest. Jeść je, ale jak zrobię jej mieszankę ciut cieplejszą to zaraz piszczy, więc przypuszczam, że to dziąsła. Jak mleko jest letnie to jest ok.

Ewi
no niestety, mała mnie nie oszczędza. Ważne żeby przetrwać jeszcze jakoś ten tydzień, za 2 tyg chrzciny Julki i święty spokój. Wtedy będę miała po prostu czas żeby przy niej latać.

Jej kilka dni mnie nie bylo a tu tylee do nadrabiania:szok:. Troche sie u nas pozmienialo bo ojciec malej wskoczyl do lozka naszej wspolnej kolezance przestajac byc tym samym Haniowym tata. Wiec juz oficjalnie jestem samodzielna mamusia;-). Co prawda spac po nocach nie moge bo boje sie ze nie dam rady, ale tak sobie mysle ze skoro w ciazy sama sobie poradzilam to teraz tez nie bedzie zle:-p.
Moja mala konczy dzisiaj 3 miesiace:-):-):-)

Black wpadlam zobaczyc zdjecia sukni a tu zdjec brak:-(. Mam nadzieje ze malutka sie uspokoi i da Wam pozyc. Moze wyczuwa Wasze poddenerwowanie i dlatego tak sie zachowuje.
pola997 ja sie z checia podziele moimi nadprogramowymi dwoma kilogramami;-) Waze przez te stresy 44kg ale to i tak troszke duzo. Nadal mam pyśki na buzi i boczki:dry:
EWI44 ja dzisiaj udaje ze cos robie ale normalie nie mam na nic sily:zawstydzona/y:.
Layla Ty sie dziewczyno oszczedzaj. Wiem jak ciezko jest wysiedziec w domu ale jak trzeba to trzeba. Szkoda by bylo gdyby dzidzia za wczesnie wyskoczyla z brzuszka.

Adilea- no to mnie zaskoczyłaś Haniowym tatą...Myślałam ,że on po prostu potrzebuje czasu... a tu takie coś... Fakt taki facet nie jest Was wart... Mógł mieć takie fajne dziewczyny.... Szkoda słów.... Ty jesteś dzielna dziewczyna i dasz radę na pewno..:tak:. Jeszcze spotkasz kogoś wyjątkowego. 44 kg ,to dużo??? Precież to malutko... Z tego co pamiętam Hania ma skazę... Mój nie toleruje laktozy i też nie wiele mogę jeść... Przy takiej diecie nie trudno o zgubienie kg:dry:
Dla Hani dużo zdrówka z okazji jej mini urodzinek:-);-)

reklama
Do góry