reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorom5 lekarz z nfz wychodzi z założenia ze skoro nie stac Cie na prywatna wizyte nie jestes godna dobrego traktowania...ciagle słysze ze jakby to czy tamto było płatne to byłoby lepiej....

pola997 jak bedzie ciepło to bede pewnie biegac,choc to tez nic pewnego bo akurat wtedy beda egzaminy to nie wiem czy maz nie przejmie pałeczki

AdiLea fakt, H&M ma swietne ciuchy,ale jakie ceny...ja kupowałam po promocji,za sweterek i super spodenki dałam 50 zł,to mało w porównaniu z cenami za jakie widziałam spodnie chocby na bazarku,bo tam czesto kosztuja 50 zł...

mamaola :*

a mam pytanie o fenoterol,jak szybko rodziłyscie po odstawieniu?

reklama
Witam z rana:-). Hormony mi hulają i strasznie mam sny:dry: ale niewiedzieć czemu chodze dzisiaj wyjatkowo szczesliwa:-).

gumi$ ja bym zrobila test z krwi bo troche dlugo to trwa. I oczywiscie wizyta u gina + usg.
Tinka88 dasz rade;-).
Layla no tak to juz jest z nasza służbą zdrowia:dry:. Uwielbiam polspiochy z h&m:-p. Ja fenoterol brałam do 30 grudnia a cc zrobili mi 10.01 i do tego czasu nie miałam zadnych obiawow porodu ani nic, nawet mi brzuch nie opadł.

AdiLea ja w ogóle ostatnio mam dziwne sny,to zapewne tez hormony,byli faceci mi sie śnia,chore dzieci...no masakra:/ a fenoterol odstawiłaś w którym tygodniu?mnie wypadnie gdzies w 37 odstawic. a już teraz łapią mnie takie dziwne bóle brzucha,jakby podczas okresu,od razu mnie mdli,plus boli kregosłup,nie wiem co to jest...

Czesc wszystkim;-) my u moich rodzicow dzisiaj urzedujemy:-) uwielbiam jak jesatesmy same:-D nikt sie do nas nie wtraca nikt nam nie przeszkadza, no i Alicja zachowuje sie jak aniolek, bo u tesciow to kazdy ja nosi na rekach i ona ciagle placze jak kogos z J rodziny widzi. A tak to cisza i spokuj:-)

Layla ja bralam fenoterol i odstawili mo go 20h przed porodem:-) urodzilam w 37 tyg:-)

Kurcze a gdzie stare mamusie?? Same nowe osoby widze:-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-)

Ja ostatnio na nic czasu nie mam. Wpadam tylko na chwilkę. Przygotowania pełną parą, dziś miałam ostatnią przymiarkę, do czwartku mają wszystko popoprawiać i odbieram kieckę, wtedy zdjęcia wstawię. W czwartek też mam fryzjera, bo odrosty już mam. Julka grzeczna, chyba rozumie, że rodzice zabiegani teraz są :-D.

Dziś jedziemy z nią na USG bioderek, więc mam nadzieję, że będzie wszytko ok. Znów jej się coś przestawiło i całej nocki mi nie przesypia, budzi się znów co 3 godziny i zjada 150 ml. Więc ja znowu nie wyspana.

Daaawno już nie miałam takiego stresu jak teraz przed ślubem. Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie tak jak chcemy. Mamy już wybraną piosenkę do której będziemy tańczyć - Lady Pank "Zawsze tam gdzie Ty".

Mamaola wiem, że ja będę najważniejsza, ale wiadomo - chcielibyśmy żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik.

Tinka88 nie martw się na zapas, kobiety są stworzone do rodzenia więc na pewno dasz radę. Ja sama bez żadnego bólu urodziłam córcię, która miała 4400gram i 62 cm, więc poród nie taki straszny jak go malują ;-) Najważniejsze, że Twój dzidziuś będzie już niedługo z Tobą :tak:

Layla mi ostatnio też ciągle śni mi się mój były :szok:

snoopy12 zobaczymy,czasm mi sie raz wlecze raz leci szybko...w kwestii załatwiania przelatuje przez palce,a ciaza jakos tak po woli:)

BlackWizard nie moge sie doczekac zeby zobaczyc jaka masz sukieneczke:) my tanczylismy do Borysewicza i Kukiza -jesli tylko chcesz. a teraz króluje ta Paola ,ładna nawet ta piosenka,mamy ja na płycie na zakończeniu wesela:) nie stresuj sie:) bedzie ok,ja np prawie nic nie pamietałam ze ślubu. przed dzień wesela jeszcze sie rodzina M zjechała,cały dom ludzi,zamiast zajac sie soba biegałam z nimi po fryzjerach i kosmetyczkach,mój zaś po warsztatach samochodowych,nawet sie nie obejrzałam a tu juz trzeba było sie szykowac do koscioła,ja zakładam sukienke a tu za duza!! tesciowa mi podszywała ramiączka. Bralismy slub w styczniu,tata umył auto była slizgawica,mój tak poleciał ze bałam sie czy sie nie połamał,cały zdarty był!ale skonczyło sie dobrze i to naprawde był najpiekniejszy dzień mojego zycia...a co do snów,to juz meczace,biorac pod uwage ze srednio wspominam tamtego goscia

Hej jejku, ale opisałyście się ;) dziękuję wam ;* też uważam, że sukieneczka śliczna. :) dziś kupiłam sukieneczkę na lato ;) nawet możne za miesiąc wejdzie w nią ;) Mała już 2 dzień nie robi kupki, i widać że to ją meczy. Jutro rano polecę do naszej lekarki i zapytam się co mogę jej podać. Ale ogólnie jest grzeczna :) strasznie dużo śpi.. wczoraj byliśmy na długim spacerku i przespała 5 godzin, bez żadnej pobudki. Już zaczyna się uśmiechać do nas, rzadko, ale zaczyna ;)
dorom5 za niedługo Ty tak będziesz pisać o synku. ;)
dorom5, umi2 jak się w ogóle czujecie :).? Jakieś skurcze. :) ?

reklama
Layla a mi sie w ciazy snilo ze topie swoje dziecko albo jakas inna krzywde jej robie. Albo ze cos mnie zjada:-p
Maagda_ moja tez miała takie problemy z kupka i poprawilo sie odkad raz dziennie zjadlam gerberka 'suszona sliwka + jabłko';-).
BlackWizard sliczna ta piosenka.

Do góry