reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi2 ja tez mam wrazenie ze czas biegnie 2 razy szybciej....i ciagle mam wrazenie ze mam go za mało...

AdiLea trzymam za to kciuki:*

reklama
Witam:)

My dzis cały dzień na dworze byliśmy:tak: taka piękna pogoda:sorry: żeby tylko tak zostało:tak: Mój mały już tak pięknie się w głos smieje, jak tylko ktoś z usmiechem na twarzy pojawia się na horyzoncie:-):tak:;-)

Layla- dzidzi będzie zdrowe:tak:, musisz myśleć pozytywnie:tak:

Adilea- Na pewno sobie świetnie radzisz z Maleńką:tak: Możesz spędzać dzień na spacerkach w południowym:tak:;-) My chodzimy najczęściej koło górki żołnierza ( nie wiem czy wiesz gdzie to jest) Planujemy się wybrać mozę jutro z kocykiem, i trochę poleżeć na trawce;-)

Magda- sukienusia cudna:tak:

Umi- ja też miałam pełno energii o dziwo zwłaszcza pod koniec:tak: Latałam po sklepach jak głupia, i sprzątałam:-) Ale gotować niestety nie umiem:dry:

Hej dziewczyny!

U mnie dziś była tak piękna pogoda, że prawie cały dzień z Julką i jej tatą spędziliśmy na dworku, a później zabraliśmy się za załatwianie spraw do ślubu: wystrój kościoła itp. Już wszystko ustalone, a do ślubu od dziś 2 tyg. Julki chrzest za 3 tyg. Jak ten czas leci... Ja stresuję się coraz bardziej.

AdiLea Ty się powinnaś cieszyć, że rodziców w domu na weekend nie ma ;-)
Magda śliczna sukieneczka dla Córci :tak:
Pola moja Julka też zaczyna się śmiać na głos, ale tylko czasami :-)

Czesc Mamuski - pamietacie mnie jeszcze ? :-) przepraszam ze nie pisalam tyle ale musialam sie nacieszyc mezusiem :zawstydzona/y::-) codziennie sprawdzalam co u Was slychac wiec mniej wiecej wiem co sie dzialo ale odpisywac nie bede bo mi rece odpadly od klikania :-D
Od poniedzialku postaram sie juz zagladac do Was wmiare mozliwosci :tak:

A teraz zycze Wszystkim Milej Nocki i Pogodnej Niedzieli !! ;-)

Layla - Ty chodzisz na NFZ do Ginekologa, tak? Czy prywatnie?No niech zleci ten kwiecien ale do mojego porodu :-) Pozniej po 25 niech juz wolno plynie, i Maluszek niech bedzie ciagle taki malutki i slodki :-D
AdiLea - Oj, tak. Zgaga mi cholernie doskwiera, ale jak pomysle ze jeszcze 20 dni to mysle sobie ze dam rade :-)
Umi2 - Bo w sklepie mieli tylko z jakas rozowa polewa, hehe. I te jadłam, ale ogolnie moglabym jesc tonami sorbety. A co to za lody z myszki? Jakies szczegolne, tak? :-)
Maagda_ - Az milo sie czyta, jak piszesz o swojej córeczce :-) Jejku, kiedy ja tak napisze :-)
pola997 - Ja tez jakos duzo energi mam :-) Dzis bylam na zakupkach, kupilam sobie buciki i staniczek różowy :-) I Maluszkowi ciuszki na wyjscie ze szpitala :-)
Black - Bedzie dobrze zobaczysz, nie stresuj sie :-)
polna_N - Wybaczami Ci ze nie pisalas :-) W koncu naciesz sie mężem :-)

Dorom- To dobrze,że ostatnie wolne chwile wykorzystujesz:tak: Pewnie jak synuś będzie maleńki, Ty będziesz chciała żeby miał już 6 miesięcy potem rok itd;-) Ja tez na początku chciałam żeby był zawsze taki malutki , a teraz ciekawi mnie jak to będzie jak będzie raczkował, jak będzie wyglądał jak będzie miał roczek itd:-p:tak: Już wszytko gotowe ,na przyjęcie Alanka?:-) co do staników muszę powymieniać... Mam 3 do karmienia, ale to za mało:dry:

Ale nie lubie tego tygodnia. Dobrze ze juz sie konczy:-p. Ojca malej tez nie lubie bo ciagle mi sie sni i taka niewyspana chodze:angry:.

Black ja tam sie nie ciesze bo mama zawsze sie przydaje. Chociazby zeby potrzymac na chwilke ta moja mała terrorystke z łóżeczko-wstretem;-). A slub na pewno bedzie piekny.
pola997 wiem gdzie to jest:tak:. A w poludniowym tyle ludzi ostatnio ze az sie tloczno zrobilo:szok:. Ja bym chciala zeby Hanka juz siedziala i mniej okupowala moje raczki:-p
polna_N :-)

pola997 :* myśle pozytywnie:)zadzroszcze Ci tych spacerków:)

dorom5tak NFZ, ale po pobycie w szpitalu mam tez prywatnego ,ordynatora porodówki,super gość. musze isc może w tym tygodniu do niego. i energie na zakupy wypraki to mam zawsze:) ja juz z 2 tygodnie te,u cała zrobiłam:)najdłuzej mi zeszło w H&M,nie mogłam sie oprzec takim małym spodenkom i sweterkowi

AdiLea snów nie zazdroszcze,ale nie daj sie,bedzie dobrze:*

a jeszcze mam pytanie,czy w ciazy tez Wasze dzieci miały czkawke?bo mnie brzuch skacze raz dziennie,czasem i dwa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AdiLea Spokojnie dasz sobie rade kto powiedział ze musisz ze wszystkim wyrabiac:-) A za tata małej tesknisz czy sni ci sie z tego powodu ze go nie lubisz?
pola997 Oo to widze ze nie jestem sama, ale powiem szczerze ze jak tak sobie polatam w ciagu dnia to potem wieczorem nie moge na nogi stanac tak mnie bola okropnie:-)
BlackWizard ja cie podziwiam nigdy nie lubiłam przygotowan do imprez:-p no ale skoro ta impreza to twoje wesele to napewno takie przygotowania sprawiaja przyjenosc. ja cie podziwiam bo nie wiem czy kiedykolwiek bede na tyle pewna zeby wyjsc za maz:-p
polna_N ach ci mężczyźni... no ale trzymam za słowo ze od poniedziałku to mąz w kat idzie a ty tylko na BB
dorom5 Mnie ciagnie na wszystko co ziemne pod każda postacia a sorbety to juz w ogóle uwielbiam. Co do lodów z myszki to w sumie sa zwykłe lody włoskie ale za to polewa czekoladowa to mistrzoswto bo robia ja wg jakiegos tam przepisu pycha!! jak bedziesz kiedys w rzeszowie to musisz sie wybrac:-p
Layla Ja nie wiem czy mój kacperek ma czkawke ale podejrzewam ze bedzie nadpobudliwy bo mnie brzuch chodzi to w jedna to w druga strone prawie cały czas a w ciagu dnia mam jakies 2 godziny spokoju. Co do czkawek to wole je niz to rozciaganie bo przynajmniej sa delikatniejsze:-p

reklama
Hanka wpakowala sobie kciuka do paszczy i tak zasnela:laugh2:.

Layla moja ciagle miala czkawke. To jest takie świetne uczucie. Teraz tez ma;-)
umi sni mi sie bo sie na niego wsciekam. Bylo juz tak fajnie ale musial wszystko zepsuc. I wiadomo, troche mi przykro ze znowu w ten sposob postapil.

Załączniki

• Kopia kciuk.jpg
    Kopia kciuk.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Do góry